II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Polska dziewczyno My narazie omijamy lody szerokim lukiem plus 9 kg to nawet niezle ale te ostatnie kilka kg przybralismy w przeciagu doslownie 2 tygodni! Na szczescie leje od rana totez na lody za zimno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 17:19
polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
jejku aż sie boje pomyśleć co bedzie potem, patrząc na Twój naprawde juz duży brzuszek...mnie mój juz czasami przeszkadza przy codziennym funkcjonowaniu a wiadomo że jeszcze sporo przed nim i napewno urosnie do podobnych rozmiarów.
Poczytałam troche o tej hemoglobinie no i musze dietke zmienic bardziej bogatą w żelazo do tej pory miałam dobra morfologie, nie wiem co sie teraz stało -
Justa a to ze wynik troche sie zmienil to zupelnie normalne w ciazy.pisza ze ok20tyg wlasnie jest rewolucja w krwi.polecam miesko z kroliczka ma duzo zelaza i duzo pietruszki zielonej.i barszczyku czerwonego na buraczkach zajadam sie nimi cala ciaze i wyniki mam extra nie biorac zadnych dodatkowych witaminek
-
Lalita2710 wrote:Jestem kochane po Bedzie Synuś. ))) 19 cm 440 g. Wszystko ma jak należy xd^^
Przez 3 h przed badaniem skakał i kopał )) a na badaniu spał więc pan dr mógł zmierzyć na spokojnie )) mąż uchachany
Ale córcie kiedyś też chcę mieć ))
haha wiedziałam ze bedzie synuś)) Gratulacje:)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 18:14
-
Ja mam jutro (20 tyg 2 dni) połówkowe i mam nadzieję że też poznam płeć mojego maleństwa. Dziewczyny które są na podobnym etapie, napiszcie proszę na jakiej wysokości brzucha czujecie ruchy maleństwa?
Ja też mam tyłozgięcie.
Pasia brzuszek super!pasia27 lubi tę wiadomość
-
Tinka ja najwiecej kolo pepka czulam
Megan to zaciskam kciuki za dziewczynke ja to od razu sie pytalam w 12tyg czy cos widac miedzy nogami hehe no i cos tam bylo ale nic pewnego bo lekarz mowil ze to moze byc pepowinka jednak juz wiedzialam i czulam ze to facii.pozniej juz na kazdym usg jajka wywalal he..megan8 lubi tę wiadomość
-
Bylam na zajeciach w szkole rodzenia i bylo bardzo fajnie. Dzis bylo bez partnera, kolejne 5 zajec juz z mezami:) dzis duzo rozmawialismy o ciazy i objawach/ dolegliwosciach no i jak sobie z nimi radzic. Powiem Wam, ze bylo ok 10 -12 babek i kazda miala inny brzuch a wszystkie w okolicach 30 tyg. Nie ma co porownywac rozmiarow brzuszkow, rzeczywiscie kazdy jest inny...