II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika tak jak dziewczyny piszą czasem maluch musi odpocząć , i nie odbiera Twoich sygnałów zobaczysz jutro natalka będzie aktywna
;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuicca u mnie Mikołaj ułożył się jak najbliżej pęcherza i wyychał nóżkami widać było to na usg, bo poszłam do mojej gin czy to jest OK, że na nowo w tym tyg chce mi się siku ciągle. Powiedziała, że po 1 może być to spowodowane tym, że płynu owodniowe są filtrowane przez moje nerki, a po drugie na usg widac było, że moje Maleństwo jest bardzo ruchliwe i czasem leży bardzo nisko
juicca lubi tę wiadomość
-
boje sie troche tego18 tego tygodnia , kryzys mojej pierwszej ciazy, może dlatego tez przejmuję sie tym lekkim twardnieniem co wystąpiło dzisiaj
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny mam nadzieje ze mozna sie dołączyc mam problem byłam wczoraj u lekarza i sie zmartwiłam bo brzuch mi twardnieje narazie szyjka jest bez zmian dost leki fenoterol i staveran40 miala ktoras z was tak ? czy ta szyjka sie moze szybko otworzyc bo z tego wszystkiego to nawet nie zapytałam lekarza . Nastepna wizyte mam 5.11
-
nick nieaktualny
-
Mi ginka na twardnienie brzucha - bo też mnie to dopadło - kazała wziąć no-spę forte i jeżeli nie przejdzie przez godzinę to mam przyjechać do niej lub na IP.
Oczywiście jeśli twardnieje i spina się raz na kilka sekund, to powiedziała, że to normalne, ale jak się częściej powtarza lub dłużej utrzymuje po zażyciu no-spy, to mam nie czekać, tylko od razu przyjeżdżać.Mama najcudowniejszych skarbów -
hej dziewczyny cieszę się że u Was i pociech wszystko w porządku ja właśnie wróciłam od gina wszytkie badania wyszły nam dobrze. Strasznie sie nam kruszynka wierciła i lekarz miał problem zbadac wszystko jedynie trochę niskie tętno miała nasza kruszynka ale to przez stres mamci pewnie no jutro idziemy jeszcze zrobic ten test PAPPA a co do płci to na razie doktorek skłania się ku płci pięknej a 6 listopada nam potwierdzi
Matylda36, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
własnie wróciłam od gina nie wytrzymałam i musiałam sprawdzic co u mojej żabki. tętno piękne mała rośnie poprostu z niej leniuszek albo bardzo spojone dziecko że się tak mało rusza, mierzyłamcisnienie troszke wysokie bo 136 na 84, dostałam spowrotem luteine na twardnienie brzucha wykupiłam tez magne B6 i w razie czego no-spe forte, no i gin powiedział mam sie oszczędzać a nie szaleć a więc od dzisiaj w domu sprząta mąż
Miriam, Matylda36, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Ja dziś odebrałam wyniki krwi i moczu przed niedzielną wizytą u lekarza
Wyniki Badań:
Leukocyty 10,6 tys/µl
Erytrocyty 3,8 mln/µl
Hemoglobina 10,5 g/dl
Hematokryt 30 %
MCV 79 fl
MCH 28 pg
MCHC 34,9 g/dl
Płytki krwi 304 tys/µl