II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJuicca brzusio 1 klasa.
To mój z dzisiejszego dnia:
Iiii.. Mikołaj waży już 681 gram wg USG termin mamy na 4 lutego. Mały leży główką do dołu i wszystko jest OK. Łożysko pierwszego stopnia. Wszystko jest OK. Rośnie zdrowo. Lekarz powiedział mi, że jeśli tak dalej będzie rosnął to urodzi się przypuszczalnie z wagą 3,200 lub 3,300. Zobaczymy do porodu dużo (niestety) czasu
Poza tym siusiaka ma, jajeczka ma. 10000% chłopiecWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 18:39
juicca, Matylda36, kasienka82, Miriam, kaaasiaczek_, JEDRNA5, Blondi22, Blondi22, Perełka, Marysia0312, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paula22 wrote:Dziewczyny a ze mnie to chyba serio troche panikara jest...
ruchy czuje od 11 dni ale jak głupia co siedze albo co zjem wyczekuje wyczucia ruchów za każdym razem... wczoraj miałam ślub cywilny i na obiedzie w restauracji tylko na ruchach dziecka byłam skupiona -
Miriam wrote:Ślicznie te wasze brzyszki ja kolejne zdjęcie wrzuce w czwartek bo teraz u teściów jestem a tak nie bardzo z tel pisać hihi ale czytam was cały czas
Blondi nowe zdjęcie w avatarku ślicznie ciaza Ci służyMiriam lubi tę wiadomość
-
Perełka wrote:po pierwsze- gratuluje:) a po drugie nie jesteś sama z tym szukaniem ruchów dziecka- ja też tak miałam. Mój M się śmiał, że jak tylko zjadłam, to brzuchol wywalał i zaczynały się obesrwacje, czy coś widać i czy coś czuje:P Teraz to już przez bluzki widzę, że brzuszek faluje:P ale początki miałam identyczne;P pozdrawiam:)
Dziekuję
no to ja tak samo robie;p albo jem i czekam jak głupia na czucie ruchów i czasami to nie pozwalam żeby mnie ruszyćPerełka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak się można bzykać to korzystać
Nam lekarz na ostatniej wizycie powiedział "z bzykankiem nie wariować" dosłownie Niestety położenie łożyska robi swoje.
Dziś się o tym naczytałam i mam mega stracha
Możliwość wystąpienia krwotoków, przyrośnięcia łożyska do macicy itp. itd.
Od razu odechciało mi się łażenia i szlajania po sklepach - skoro lepiej siedzieć na tyłku to będę siedzieć.
Czekam na następną wizytę - może akurat coś dygnie i zmieni się na lepiej. -
nick nieaktualny
-
MOnika to czekamy na fotke hoteliku Natalki
a mi dziś coś zaczął delikatnie brzuch twardniec , tzn chyba , takie dziwne uczucie wziełam od razu magnez i leże , mam nadzieję ze jutro już nie będzie tego twardnienia , i dodatkowo sikać mi się co chwilke chce;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ostatnio jak napiłam sie troche coli poczułam jakby maly kung fu trenował
sla s niewiem jak to na pecherzu , nawet przy wysoko ułozonym łozysku ?
;oniqa lubi tę wiadomość