II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Marysia0312 wrote:Gratuluję a odnosnie ruchów to też czasami czuje czasami nie także nie ma się co martwić
Dziękuję
staram się nie panikować ale od początku ciąży mój mąż ma celibat bo ja panikuje, że cos się stanie:| a lekarza kiedys pytałam to powiedział, że mozna a ja i tak swoje... -
Ja na początku też się bałam i mąż musiał jakoś wytrzymać.Teraz już aż takiego strachu jak na początku nie ma wiec i trochę seksu jest;p;p Ale moje samopoczucie ostatnio tragiczne po prostu.... Już nie wiem co mam robić żeby nie chciało mi się spac
-
hmm paula. U mnie to było tak.. Baliśmy się ze względu na wcześniejsze poronienie więc radziliśmy sobie innymi sposobami niż seks.A potem jakoś ja się przełamałam sama i pamiętam że te początki to normalnie delikatnie na maksa jak z piórkiem się obchodził. Trzeba po prostu pomalutku próbować innej metody nie ma. Teraz już jest normalnie nie tak często jak przed ciążą ale jest. A jakiś strach to pewnie do końca zostanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 15:43
-
Jeśli lekarz powiedział że można to korzystajcie i nic sobie nie wmawiaj bo takie czarnowidztwo nie jest dobre. Może jakiś nastrój sobie zróbcie to ci pomorze się zrelaksować.Seks jest bezpieczny dla dziecka.Mój synuś sie budzi juz po jak się przestaje kołysać w brzuchu hihhi
-
Dziewczyny nie przesadzajcie jeśli lekarz nie pozwoli no to celibat ale jeśli nie ma przeciwwskazań to do dzieła ją w każdej ciąży pozwalalam sobie na sex i było tak ze nie mogłam dojść a teraz to bajka tak to nigdy nie odczuwałem bliskości nawet śmieje się ze musi byc to chłopak bo Z corami ciężko było a teraz szok teraz szalejcie dowoli bo po porodzie to nie wiem kiedy dopuscicie mezow
-
Odnośnie sexu, mam pytanie czy orgazm w naszej sytuacji jest wskazany? Czy lepiej się pohamować? Bo czytałam różne opinie, a ze względu na wcześniejsze zagrożenie mieliśmy zakaz. Teraz pomału lekarz nam pozwolił więc trzeba skorzystać tylko właśnie nie wiem czy mogę na to sobie pozwolić ? I czy w tym czasie (14 tydzień) nasienie nie wpłynie na szyjke? Bo również czytałam, rozbieżne opinie i sama nie wiem:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny