II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam badanie w pierwszym tyg lutego to będzie 22/23 tc. Lekarz twierdzi , ze im bobas większy tym lepiej i dokładniej zrobić pomiary. Jest na świeżo z tą informacją- dziś miałam wizytę i odrazu dostałam skierowanie na następną wizytę na obciązenie glukozą- tak się zastanawiam czy to nie za wcześnie.
-
Ja kolejną wizytę mam 23 stycznia to będzie 18t 1d ale jak znam mojego lekarza to nie będzie to wizyta z USG połówkowym on je wykona między 20/22 tyg. Ja nawet tak wolę bo mam wrażenie że dopiero co byłam na genetycznym usg i chcę dać chwilkę maluszkowi żeby urósł..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:ja mam badanie w pierwszym tyg lutego to będzie 22/23 tc. Lekarz twierdzi , ze im bobas większy tym lepiej i dokładniej zrobić pomiary. Jest na świeżo z tą informacją- dziś miałam wizytę i odrazu dostałam skierowanie na następną wizytę na obciązenie glukozą- tak się zastanawiam czy to nie za wcześnie.
ja też miałam w tym tygodniu glukozę i wszystko okiDorjana, AISAK lubią tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:Dziewczyny, ja po połówkowym:) Maluszek na szczęście cały i zdrowy,waży 541g. Uśmiech nie schodzi mi z twarzy! Tak się cieszę! A zagadka płci również rozwiązana:)
Dla spostrzegawczych!
ja obstawiam syna .....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny