II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Oglądałaś film w szkole rodzenia czy z własnej inicjatywy ? Ja też coraz częściej o tym myślę, śni mi się już to po nocach łącznie z karmieniem :)Ja nie oglądam tych filmów zresztą lekarz mi poradził żeby tego nie robić i nie słuchać niestworzonych opowieści, bo to tylko gorzej dla nas.
-
Paula już niedługo III trymestr, ale super Tak od 27 tc jest III trymestr ja z początkiem maja do Ciebie tam dołączę
Ja też często myśle o porodzie, jak to będzie i w ogóle. Ja chyba bardziej niż bólu boje się tego żeby z małą było wszystko dobrze i żeby dobrze odebrali poród a ja jakoś przeżyje, mam nadzieje
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
seneka wrote:Oglądałaś film w szkole rodzenia czy z własnej inicjatywy ? Ja też coraz częściej o tym myślę, śni mi się już to po nocach łącznie z karmieniem :)Ja nie oglądam tych filmów zresztą lekarz mi poradził żeby tego nie robić i nie słuchać niestworzonych opowieści, bo to tylko gorzej dla nas.
A tego że coś pójdzie źle nawet sobie nie próbuje wyobrażać, bo chyba bym nie urodziła -
Hej dziewczyny, żegnam się z Wami na tym trymestrze, przenoszę się na III trymestr, mam nadzieje że czas zacznie biec szybciej bo już marzy mi się lipiec, pozdrawiam i czekam aż dołączycie:)
seneka, amela, kark lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, żegnam się z Wami na tym trymestrze, przenoszę się na III trymestr, mam nadzieje że czas zacznie biec szybciej bo już marzy mi się lipiec, pozdrawiam i czekam aż dołączycie:)
Super powodzenia:) ja za 3 tyg zacznę III.Paula_29, amela lubią tę wiadomość
-
Mam do sprzedania w stanie idealnym pościel wraz z ochraniaczem wymiary 90/120. Ochraniacz na łóżeczko 60/120.posciel praktycznie nie używana, chce sprzedać ponieważ dostałam w prezencie inna więcej na priv;) [email protected]
Za komplet zapłaciłam 208 zł. Moja cena to 150 zł +kp -
Faktycznie jakoś mało jest tu tematów do rozmów.
U nas dobrze, synek nieźle figluje w brzuchu , również korzystam z pięknej pogody nawet zaliczyłam pierwsza opaleniznę.
Przywiozłam łóżeczko od brata stoi i czeka na skręcenie ale jest jeszcze na to czas i zakupiłam komodę dla mojego brzdąca. -
a ja dołączam:) niedawno wkroczyłam w II trymestr i oczekuję ruchów mojego syneczka:) a tak to czekamy na odbiór kluczy i remont:) a najbardziej się boję macierzyńskiego bo mam własną firmę i nie wiem jak najlepiej załatwić ale jesteśmy szczęściary z naszymi Dzidziorami:)
-
Witam
Cieze się że tyle mamuś dołączyło do II trymestru Powodzenia dziewczynki. Ja od dziś zaczynam III trymestr także ptrzenosze się Bede Wam kibicować i odwiedzać, no i czekam na Was w III trymestrze:)
Miłego dniaLavendula, Camilia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif