II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, nie nadazam za wami
Lilka, dobrze ze wszsytko w porzadku, oj wyobrazam sobie ile musialas sie strachu najesc, ladny masz juz brzusio Tez bym chciala poczuc jakies babelki albo plywanie kaczuszki Czekam z niecierpliwoscia az moje malenstow da znak mamusi, ze jest !! I tak sobie mysle, ze swietnie ze masz zwolnienie ten tydzien, odpoczywaj i ciesz sie urokami ciazy
LALITKO, wszystkiego naj naj z okazji rocznicy slubu
Stokrotko, jestes bardzo szczuyplutka wiec brzusio swietnie sie prezentuje
Czy jeszcze cos pominelam ?? Hmmm, jak tak to wybaczcie.
Ja dzis czuje sie tragicznie, gardlo czerwone, boli jak cholera, zakatarzona i jakas przemeczona. Zastanawiam sie czy isc do lekarza...?Lalita2710, Lilka, Stokrotka84 lubią tę wiadomość
-
Też mnie gardło boli szczególnie w nocy. Tzn tak drapie. Ale nie wiem z czego. Nie piłam zimnych napoi... (
W ogóle mam dziś dzień. Że nie mam na nic ochoty. Nawet jeść mi się nie chcę.
Zjadłam śniadanie potem drugie ,ale się zmuszałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 08:53
-
michaela wrote:Patti jesli chociaz troche pomaga to juz zaczne bo uhh spac sie nie da juz a co to bedzie dalej...
nie wiem czy to ta pilka mi pomaga, bo korzystam z niej od 2 tyg dopiero ale fajnie sie na niej siedzi okrakiem, tak zeby rozciagac krocze i calkiem wygodnie ,zwlaszzca, gdy komputer stoi wyzej na biurku.nam polozna zalecila siedzenie na tej pilce w kazdej wolnej chwili, czyli przy ogladaniu telewizji itp.ja to bardziej ze wzgledu na krocze stosuje no ale na kregoslup tez pewnie jest dobra, poszukaj w necie jakichs cwiczen dla ciezarnych ,tylko nie forsuj sie za bardzo od razu , bo te cwiczenia niby proste, rozciagajece tylko ,a potrafia zmeczycmichaela lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja gdy tylko cos czuje w gardelku od razu plukam szalwia :-)jest tez dobra na dziasla ,jesli krwawia ,no i na rozne krostki, gdy wyskocza w buzi typu afty itp -niestety w ciazy czesto mi sie zdarzaly ,szcegolnie w 1 trymestrze.Tak w ogole caly 1 trymestr przechorowalam, bo to byl sezon -listopad -styczen i pelno chorob ,ciagle lezalam w lozku i leczylam sie naturalnie ,a wiecie ,ze to trwa dluzej.od lutego mam spokoj, ale zawsze jak czuje cos w gardle to od razu szalwia plukam i pomaga -polecam.
-
Mnie dzis obudzil krwotok z nosa.pozniej znow zasnelam i teraz niemoge sie zwlec z lozka pogoda paskudna.
Rubi idz do lekarza tak na wszelki wypadek niech lekarz Was zobaczy ;)czasem warto wziasc antybiotyk i wyzdrowiec niz meczyc sie tygodniami.https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
http://www.youtube.com/user/DzielnicaRodzica?feature=watch Testy jakiś wybranych wózków nie wszystkich ,ale zawsze coś może któraś znajdzie coś dla siebie...
http://www.youtube.com/watch?v=DeP4KbxMUa4 quinny buzz opinia od 4:30 pooglądajcie sobie. Ja co raz mniej odbiegam od niego. Bo wygląd to nie wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 09:55
-
nick nieaktualny
-
Ja mam już kupione tonę ciuchów. Używanych ,wyglądających jak nowe. Naprawdę ale to tylko zasługa mojej kochanej mamy. Która chodzi na targi i wyszukuję oryginalne ciuchy ,są h&m ,z kubusia puchatka z zary. Za 1-2 euro. Tak że wyprawkę dla malucha w porcji ciuchów mam.
Szafkę z przewijaniem kupioną mam.
Na łóżko poluje non stop. Tzn te co mi się podoba koleś nie odbiera;/
Wózek jak widać poszukuję.
Quinny jestem zakochana. Ale tak jak pisałam wcześniej... Interesuje mnie wygląd ,waga i wygoda malucha. A jak widać po testach quinny który gdzieś w linkach do was wysłałam jest średnio. Ciężko jest mi się zdecydować.
Muszę go zobaczyć na żywo pojeździć i podjąć decyzję. Bo niestety w sklepach w których byłam go nie było. -
Dziewczyny dzieki, sprobuje i mleka z miodem i szalwi, a z lekarzem te kilka dni moze sie wstrzymam, jak nie pomoze wtedy polece...
Ja mam juz wozek, wanienke, przewijak, lozeczko, ubranka, ateraz kupuje kosmetyki Bede jeszcze polowac na posciel, kocyk, reczniczki, itp Takie zakupy - cos pieknego -
Jak będe miała ciuchy w Polsce to wam pokaże jakieś foty.
Ja kazałam kupować neutral i kolor. Czyli Np ost kazałam poszukać szarych spodenek dresowych ze ściągaczami u dołu;D sama takie noszę. Dużo śpiochów pajacyków. Np beżowe z Kubusiem Puchatkiem to ma na głowę jakby taki kaptur z uszkami misia, albo inny pajacyk ma kaptur z uszami królika a na pupce ma ogonek króliczy. Jakieś tam takie raczej w kolorach jasnych. Tyle mama mi przez skypa pokazywała że nie pamiętam. Kupiła kapcie w kształcie stóp misia. Kurteczke z misia. Kombinezon. Póki co na ten początek. Myślę że takie neutralne rzeczy. Nie chcę się skupiać na róż , niebieski.
Ja też póki co tylko rozglądam się cenowo ,za materacykiem pościelom ja chcę akurat białe łóżeczko. I turkusową pościel do tego.
Pokoik póki co z naszą sypialnią mniej więcej w takim stylu: http://www.marktplaats.nl/a/kinderen-en-baby-s/kinderkamer-complete-kinderkamers/a1003045842-groot-aanbod-babykamers-in-diverse-stylen-va-199-99.html?c=6f58e2b7c082688c90b6094fc4770b9e&previousPage=lr tylko bez szafy dużej... Dodatki szary i turkus;)
Póki co Vivien nie znam płci:)
-
nick nieaktualnyQuinny mi sie bardzo podoba, ale nie odwazylabym sie go kupic i wydac na niego tyle pieniędzy, wiedząc że podobno nie jest wart swojej ceny i żadne przejechanie sie nim po sklepie mi nie da odpowiedzi o żadnym wozku, to trzeba sie przejechac po sklepie, podjezdzac pod krawezniki, do autobusu, po lesie, w zime i w piach, zeby wiedzeic czy wozek zaśługuje na swoją złą opinie, czy jednak nam pasuje. No i wlasnie... tu nam pozostaje tylkosluchac opinii tych ktore go testowały, jesli bardzo nam zalezy to zytac ile wlezie tych opinii i wypośrodkowac sobie samej swoje zdanie, czy jesteśmy na tyle odważne zapłacić te 3000 czy nie.