Ile przytyłyście w I trymestrze?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaneczka1983 wrote:Hej, ja nic nie przytyłam ale i nie schudłam. Brzucha właściwie nie widać... czego troszkę mi żal bo chętnie bym się nim pochwaliła wszystkim naokoło. A tu nic... Jestem w 14 tygodniu.
u mnie to samo płasko.
Aneczka - jesteś na grudniówkach? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zaczynałam wagę wyjściową z 65 kg.
w trakcie I trymestru schudłam do 62,5.
Obecnie w 15 tygodniu ważę 64kg, więc póki co jestem jeszcze 1 kg na minusie do wagi wyjściowej. Mimo wszystko brzuszek już widać, z czego się w sumie ciesze. Jestem z niego dumna:)
-
nick nieaktualnyU mnie -0,5 kg czyli w zasadzie bez zmian...ale piersi i brzuch większe, wiecej tez cellulitu na nogach, choć przed ciaza rownież był. Ważne, ze dziecko zdrowe, ale troche mnie juz meczy ten czas mdlosci i wymiotów, chetnie bym sobie normalnie podjadla;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I znowu mam kilogram na minusie z 58 z początku ciąży poszło na 59 później 57 a teraz 56.Chociaż co prawda startowałam z kilkoma kg do przodu niż moja normalna waga.
Póki co mam chyba mały brzuszek.Pozwólcie że się doradzę Was :)Mały czy w sam raz jak na te tygodnie ?Chyba geny swoje robią też jeśli matka była szczupła jak sądzicie?
-
nick nieaktualny
-
green wrote:Aga,mialam podobny okolo 20 tc, moja mama w 8 miesiacu ciazy miala nieduzy brzuch i wazyla 56 kg. Takze moze i to jest genetyczne
Pewnie bedziesz miala malusi brzuszek przez cala ciaze.
Na to liczę boje się że w 7 miesiącu mnie wywali a mam spore blizny po operacjach więc im mniejszy brzuch tym lepiej ponieważ w grę wchodzi również cesarka a tak to może naturalnie da rade -
nick nieaktualnyMaly brzuszek, to tez nie do konca jest taki fajny ja za tydzien zaczynam 3 trym, brzuch mam jak na awatarze i jest ciezko :p jak nie nerki i zastoje w nich w 20 tc przez naciskajaca macice, to teraz kopy prosto w zoladek, ciagla zgaga i niestrawnosc :p ale oby u Ciebie nie bylo takich przebojow
-
Ja w pierwszej ciąży startowałam z wagą 56kg przy 170cm, mdłości miałam małe, przytyłam prawie 4kg przez I trymestr, w całej ciąży 25kg ^^ Brzuch miałam ogromny... Dziecko ważyło 4250g, po tygodniu od porodu ważyłam 11kg mniej, po może 8 miesiącach od porodu wróciłam do wagi z przed ciąży.
Brzuszek zaczęło być widać nieco w 13tc, ale nosiłam luźne bluzki, a w 16tc to już nie było wątpliwości12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny