Kiedy pierwsze ruchy dziecka czuć
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje bardzo, najbardziej cieszy się dziadek zawsze marudził że syna nie ma to wnuk będzie.
Czasem mi się wydaje że coś tam czuje ale nie jestem pewna bo to tak delikatnie bardzo:)
Jak się kawaler wystawiłjusta1234 lubi tę wiadomość
-
Aga23 wrote:No i bez wątpienia mamy chłopaka ale jeszcze mamy nie smyra
-
19ewelaaa89 wrote:Aga gratuluję synusia ja tez juz odliczam dni jeszcze tydzień i też się dowiemy kto zamieszkuje brzuszek wszyscy obstawiają chłopca nawet moja gin mówi że wyładniałam i ciąża mi służy...więc może jednak będzie syncio
-
U mnie dzisiaj zaczął się 18 tydzień i wczoraj wieczorem przed snem poczułam pierwsze delikatne ruchy maluszka i czuję je tak raz na jakiś czas. Myślałam że to dość wcześnie jak na pierwsze ruchy, ale to też może dlatego że jestem dosyć drobna i szczupła. Niesamowite uczucie a jednocześnie takie śmieszne:)
-
nick nieaktualnyGratulacje dla wszystkich mam
Śmieszne ruchy zaczynają się gdy czujesz skopany pęcherz i zastanawiasz się czy masz iść do toalety czy wstrzymać się bo to tylko skopanie , albo wypychanie pod żebrami . Później będzie jeszcze ciekawiej
Pierwsze ruchy faktycznie drobne dziewczyny i wieloródki odczuwają wcześniej ,ale to zależy...
Ja nawet dziś usłyszałam że ciąża mi sluży i każdy myślał że będzie chłopak, niestety/stety dowody są niepodważalne. Ja sie cieszę po raz 3ci będę stroić w sukienki i czesać małe kitkijusta1234 lubi tę wiadomość
-
I idę dziewczynki w sierpniu na kilka dni do szpitala Na usg 3D wyszło że mały ma coś na serduszku i moja pani doktor chce to sprawdzić, skonsultować.Kazała się na razie nie martwić bo mały dobrze wygląda, serduszko bije prawidłowo ale jednak która by się chociaż trochę nie zmartwiła.Wczoraj byłam na wizycie i usłyszałam w trakcie usg... ale to dziecko się rusza i pani tego teraz nie czuje?Wiadomo ADHD po mamie Ale że ja tego nie czuje...hmm.A Wasze maluchy bardzo się kręcą?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 09:04
-
Aga23 wrote:I idę dziewczynki w sierpniu na kilka dni do szpitala Na usg 3D wyszło że mały ma coś na serduszku i moja pani doktor chce to sprawdzić, skonsultować.Kazała się na razie nie martwić bo mały dobrze wygląda, serduszko bije prawidłowo ale jednak która by się chociaż trochę nie zmartwiła.Wczoraj byłam na wizycie i usłyszałam w trakcie usg... ale to dziecko się rusza i pani tego teraz nie czuje?Wiadomo ADHD po mamie Ale że ja tego nie czuje...hmm.A Wasze maluchy bardzo się kręcą?
-
Jestem w 16 tygodniu i od 2 dni czuje taka miziającą "rybkę" w brzuchu Ciekawe czy to moja mała Księżniczka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 07:39
justa1234 lubi tę wiadomość
-
Ja poczulam w 18 tc, babelki/pulsowanie z lewej strony brzuszka tak niziutko, z poczatku nie wiedzialam ze to juz to, pojawialo sie na chwilke przez 4-5 dni okolo godziny 21, zawsze w tym samym miejscu i tylko raz dziennie, a dzisiaj czulam juz rano i popoludniu i to kilka razy wiec mamy postepy bo zdarza sie coraz czesciej, juz nie tylko wieczorkiem czekam na wyrazniejsze, poki co cudowne uczucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 17:27
-
hej Dziewczyny wiem że może się to wydać nie możliwe ale czuję już delikatne ruchy dzieciaczka pytałam swojej doktorki czy to możliwe żeby tak wczesnie odczuwac ruchy czy to moze w brzuchu mi się przelewa i powiedziała że mogę już czuć tym bardziej że to moja druga ciąża , co prawda nie jest to częste ale kilka razy w dzień , pozdrawiam Was