Masa ciała
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia2312 wrote:u mnie 23 tc i na plusie 5 kg:) Gin nic nie mówi że dużo, znlazłam na necie fajna tabletke co oblicza z wzrostu i wagi przed ciąża ile sie powinno przytyć i sie mieszcze w normach:)
Agusia, podasz link do tej tabelki ?Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi się wydawało, że wcale tak dużo jeszcze nie przytyłam, bo mieszczę się pośrodku tego fioletowego paseczka na kalendarzu wagi Ale w porównaniu do większości z Was mam wrażenie, że to dość sporo 22 tydzień i 7 kg na plusie. Na swoją obronę mam 2 rzeczy: przed ciążą byłam raczej szczupła (szczupłe podobno mogą przybrać więcej), a od początku ciąży uważam na to co jem i mimo, że zdarzają mi się słodyczowe słabości, to generalnie jem same "dobre rzeczy". Takie małe pocieszenie, że powiększyły mnie wartościowe kalorie, a nie te puste
-
25 tydzień, 3,5 kg na plusie. Przed ciążą niewielka niedowaga. Po porodzie zamierzam wrócić do treningów i karmić piersią. Nie przyjmuję do wiadomości, że mogłabym "nie zrzucić". Wiem, że jak się zaprę to to osiągnę. I wy także.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 17:21
Nadia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maja89waw wrote:Niecały tydzień od ostatniego ważenia i znowu 1 kg plus czyli w sumie już ponad 6 kg ... Kurcze mam nadzieję, że nie będę teraz tyła kilogram tygodniowo, bo w 40 tygodniu będę chodzącą dynią
Albo pączkiem, albo arbuzem albo piłką. Za to najpiękniejszą na świecie!maja89waw lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
maja89waw wrote:W weekend miałam 90 urodziny babci męża - w restauracji, więc mnóstwo jedzenia - dobrego jedzenia a teraz mamy tłusty czwartek !!! Wszystko przeciwko mnie Chyba oddam mojego pączka mężusiowi
no cos Ty, zadnego oddawania pączków w tłusty czwartek! Na zdrówko :*