Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka! Fajnie,ze zalatwiliscie ten papierek:-) od razu lżej na sercu,nie?;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinka...moze to faktycznie jakies skurcze...Mnie dzis tez ładnie przeczyscilo,ale juz jest dobrze :-)
    Ja jestem ciekawa,czy to wszystko u Ciebie zwiastuje szybki porodzik,czy to jakies przepowiadaki dziwaki...No jestem ciekawa...:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u mnie cale szczescie rodzice tylko okazyjnie alkohol... wspolczuje Wam..

Dorotka straszaki. Od 14 jest cisza, ani skurczyka ;) takze no nie rodze, na razie trzymam sie tego, ze do wtorku na pewno nie urodze hehe

Moja przyjaciolka dzis urodzila przez CC, miala termin na 28.09. 4060 g :) ma dac znac wiecej jutro ;) wiec nawet nie wiem, czy core ma w koncu, czy syna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie, będziesz miała z kim chodzić na spacery:-)
    Moja poroniła w 11tc, maleństwo umarło w łonie, szukają przyczyny. Okazało się że musi leczyć tarczyce, ma dobre Tsh ale strasznie niskie ft4 i to mogło być przyczyną
    Zobaczymy, starać mają się za 3mc.
    A mnie dziś brało regolarne twardnienie brzucha. Już myślałam że coś z tego będzie, ale cisza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 19:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do nas zaraz mają wpaść znajomi a myślałam że poleze sobie obok męża coś obejrzymy a mi jak na złość spać się chce :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no fajnie, fajnie :)
    Jeszcze mieszkamy blisko siebie, to juz calkiem fajnie :)

No wlasnie z tym TSH tak jest dziwnie. Kolezanka opowiadala, ze miala dobre TSH, 1,2 czy jakos tak, no idealne. A ft4 bylo bardzo niskie. Powtorzyla badania,bo nie wierzyla - tsh super, ft4 jeszcze bardziej spadlo. I tez dramat przezywala, bo lekarz nie kazal jej ft4 mierzyc przy takim tsh, sama na wlasna reke zrobila.. cale szczescie, bo tez by mogly byc komplikacje w ciazy.

No a mi wszystko przeszlo, nawet krzyz nie boli :P

Najadlam sie szarlotki goracej i z mleczkiem zimnym mniam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jeść nie mogę.. co zjem to oddychać nie mogę.. tez spać mi się chce..

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia jeszcze troche i brzuch opadnie. Bedziesz mogla jesc troche wiecej, oddychac Ci bedzie lepiej. Wytrwasz, no nie ma innej opcji :) a ja moze w koncu przespie noc? Ah mam nadzieje :) jakis mam dobry humor na wieczor ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko siedzi sie gorzej :P

mnie jakaś duszność dopadla, ale to moja tachykardia daje znać o sobie, okno na szerokość to nic że zimno, ważne ze ja mam tlen

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.. milej soboty :)

Caramel lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia trzymaj się dzisiaj!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Hej dziewczyny.. milej soboty :)
    Oj taaaak...miłej,bez boleści i skurczy i jak najwięcej słodkich wierceń maluchów:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caramel wrote:
    Natalia trzymaj się dzisiaj!!!
    Trzymaj się,trzymaj!!! Jesteśmy z Tobą:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny

Natalia trzymam za Ciebie kciuki.
    Jestem totalnie niewyspana, do 2-3 w nocy jakieś towarzystwo chyba robiło obchód dookoła bloku i tak głośno gadali, a to noc wiec się nosi, jeszcze jakieś popisowy autem. Już miałam ochotę dzwonić po patrol policji bo mnie wkurzali. W końcu zasnełam, ale o 5tej pobudził mnie mój, bo szedl do pracy i czegoś szukał wrrr.
    Teraz muszę spiąć się ze sprzątaniem i zdrzemnąć się.
    Jeszcze pranie

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie ma to jak nocne wrzaski pod blokiem...
    U mnie za to jest sklepik pod blokiem i pajac cholerny potrafi przyjechać 3 razy w nocy,np.o 1:00,2:30 i 4:00 i pizga debil tymi drzwiami od auta-bo dostawę sobie przywozi...do tego radyjko kuźwa na cały rebel!!!
    Kiedyś naprawdę w końcu jak zajebię z tego pomidora,to w końcu zrozumie,że sam na świecie kuźwa nie jest!!!!!Osioł jeden!!!! I zawsze mnie obudzi,bo muszę mieć okno uchylone,bo mi wiecznie w nocy gorąco i duszno :p

Dzisiaj to ale ze mnie wypłynęło-to co zwykle,tylko z deczka więcej...:p

A ogólnie,to już biegałam dziś dwa razy na czwarte piętro :)
    Oczywiście bez przystanku,jak to jeszcze niedawno było(zawsze co piętro musiałam stać,bo masakra-oddychać nie mogłam).
    Teraz,to już lecę jak burza po schodach i to bez większej zadyszki :)Fantastic:)
    Jeszcze raz się później przelecę i starczy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe
    Ja też przy otwartym oknie na co mój P przykrywa się po czubki kołderką :)

Ja własnie złapałam się na tym ,że po sprzątaniu zakupach itp usiadłam sobie na foteli nie czuje że jestem w ciąży, aż złapałam się za brzuch czy tam jest :P. Też już zrobiłam rundki na 4p i masz racje jak brzuch na dole to wchodzi sie jak dawniej bez przerwy, ja dochodziłam do 2p i musiałam odpocząć i wtedy znów 2p, a teraz świst i 4p, hehe, za chwile będzie co 2 schodki jak zawsze :)

w nocy dostawy!!! przecież hurtownie zamknięte

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiesz,że ja już dzisiaj po dwa schodki dawałam co drugie piętro właśnie:-)
    Mój też przykryty,że tylko rzęsy wystają spod kołdry:) hahhaha:-)
    No kurde gorące kobitki jesteśmy...co zrobić :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że nie tylko mi gorąco :-) niestety okno zamykam bo mój coś chorobę jakby lapal ale jak nigdy kolderka się nie przykrywam a ze mnie zmarzluch jest na to mój mąż naciąga kołdrę na mnie i mówi że już ciepło nie jest a mi gorąco normalnie dzisiaj byliśmy na zakupach to bez kurtki latalam.

Dziewczyny super zdjęcia :-) Dorota już nisko masz brzuszek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 17:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdole jakie miałam dwa skurcze całego brzucha na raz z krzyżem!!!! Niesamowicie bolące uczucie :-(
    Jeszcze pieszo lecialam trzy osiedla i chwile po tym to bylo...a teraz siedzę i mam stracha...

Karolinka dziekuje:-*
    No obnizyl sie mocno,ale czy ja wiem czy to cos znaczy...

W ogole Oliwka cos mi sie duzo wierci...oj duzo...
    Z jednej strony juz chce,a z drugiej jak przychodzi co do czego,to Kuźwa jak sie boje!!!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga uwaga!! Odpadł mi kawałek czopka chyba...jak bylam siku,to patrzę,a tam pływa takie cos...taki ze tak powiem glutek mały...nawet nie wiem co to za kolor...ale taki jakis ciemniejszy...no jasny nie był...stracha mam coraz większego :-(

‹‹ 107 108 109 110 111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ