plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygreen wrote:U mnie tez byl wymagany akt malzenstwa. To dla nich byla podstawa do zmiany nazwiska wlasnie no i w dalszej kolejnosci dowod osobisty.
-
nick nieaktualnyKurcze bo w dowodzie powinien być adres i tyle. Powinna być jedna karta w której zapisywaliby historie choroby, wszystko związane z ciążą a nie najlepiej nakupowac kilka teczek i nosić je ze sobą albo kurwa powinnyśmy kupić oddzielne torebki i zamiast jednej dwie nosić. Boże co za dzień dzisiaj... Wszystko mnie wkurwia.
Ja na szczęście obroniłam się dwa miesiące przed ślubem więc nie miałam takich problemów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 12:05
-
nick nieaktualnyBylam na tym wymazie na paciorkowca.Nie bylo tak źle -nic a nic nie boli,tylko troche sie krępowałam No bo obce babeczki
Ale ogólnie spoko pach pach i po sprawie:-)
Wróciłam,to Se na spacer ponad godzinny poszłam -tak fajnie! Taka fajna jesień...listki leżą..słoneczko świeci fantastycznie jest
Schody zaliczyłam dzis dwa razy,jeszcze raz czy dwa i starczy.
Ogólnie,to stawy mnie bola czy kości..sama nie wiem...I kości nad dupcią,ale to juz się przyzwyczaiłam.
Paulinka a Ty jutro wychodzisz z tego bajzlu nie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybinka76 wrote:No to tak :
.za dużo wód, dla tego moje dzisiejsze zdziwienie Że 2kg
- no i moje ciśnienie nadal wysokie -
nick nieaktualnyA patrz ! Jak mówiłam mojemu Kuźwa konowałowi,ze nagle miałam w tydzień 1,5kg,to przemilczał kurwa jego mać.
Naprawde w tych czasach to juz tylko na siebie trzeba liczyć!
Paulinka i Sabinka!!!
Niech juz wasze bąble będą na świecie cale i zdrowe!!!!
Jak najszybciej i jak najmniej boleśnie!
Przetrzyjcie ten szlaczek,a reszta naszej paczki pójdzie za Wami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny