Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:
    U mnie tez byl wymagany akt malzenstwa. To dla nich byla podstawa do zmiany nazwiska wlasnie :/ no i w dalszej kolejnosci dowod osobisty.
    no ale koniec koncow wyszlo na moje ;) jakies durne przepisy.. przeciez to jest kurwa nielogiczne.. ja kurwa musialabym jezdziec oprocz z dowodem to z aktem malzenstwa, zaswiadczeniem potwierdzajacym zameldowanie- bo w nowych dowodach nie ma, karta ciazy i wszytskimi badaniami ktore byly robione osttanio.. w ogole to kurwa moze kupie sobie druga torbe na niezbedne dokumenty jak sie wychodzi z domu.. nasze PAŃSTWO jest chore...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze bo w dowodzie powinien być adres i tyle. Powinna być jedna karta w której zapisywaliby historie choroby, wszystko związane z ciążą a nie najlepiej nakupowac kilka teczek i nosić je ze sobą albo kurwa powinnyśmy kupić oddzielne torebki i zamiast jednej dwie nosić. Boże co za dzień dzisiaj... Wszystko mnie wkurwia.

Ja na szczęście obroniłam się dwa miesiące przed ślubem więc nie miałam takich problemów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 12:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam na tym wymazie na paciorkowca.Nie bylo tak źle -nic a nic nie boli,tylko troche sie krępowałam :P No bo obce babeczki :P
    Ale ogólnie spoko :-) pach pach i po sprawie:-)

Wróciłam,to Se na spacer ponad godzinny poszłam -tak fajnie! Taka fajna jesień...listki leżą..słoneczko świeci :-) fantastycznie jest :-)

Schody zaliczyłam dzis dwa razy,jeszcze raz czy dwa i starczy.

Ogólnie,to stawy mnie bola czy kości..sama nie wiem...I kości nad dupcią,ale to juz się przyzwyczaiłam.

Paulinka a Ty jutro wychodzisz z tego bajzlu nie?:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ja też mam takie odczucie ale nie wiem czy to kości czy stawy...

Sabinka napisała na Facebooku "no to teraz mnie czeka patologia ciąży. Ciśnienie 150/100"

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, ciśnieńe dziś masakra. Jednak od rana czołam że coś nie tak bo kołatalo serce. Właśnie jestem w drodze na IP patologii ciąży. Mała wg pomiarów ma 3500

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka dawaj znać co i jak w miarę możliwości a ja czuję w kościach że To już Twój czas i Dagmarki :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) tez tak czuję :-)
    Waga extra,wiec już Dagunia chce wyjść :-) Juz jej czas:-)
    Trzymamy kciuki i daj koniecznie znać Sabinka,bo my tu czekamy :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz Ktg i co chyla ciśnienie Młoda wierci się i ucieka

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka76 wrote:
    Teraz Ktg i co chyla ciśnienie Młoda wierci się i ucieka
    a skurcze juz masz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka trzymam kciuki!

Dorotka jutro nie wyjde jeszcze :/ stwierdzili, ze musza mi zrobic dobowy pomiar moczu :/ wiec jestem uziemiona :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:
    Sabinka trzymam kciuki!

Dorotka jutro nie wyjde jeszcze :/ stwierdzili, ze musza mi zrobic dobowy pomiar moczu :/ wiec jestem uziemiona :/
    Dorocie chyba chodzilo o porod :)

dddodiii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to tak :
    .za dużo wód, dla tego moje dzisiejsze zdziwienie Że 2kg na + w tydzień
    - no i moje ciśnienie nadal wysokie
    No teraz Ktg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 16:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka76 wrote:
    No to tak :
    .za dużo wód, dla tego moje dzisiejsze zdziwienie Że 2kg
    - no i moje ciśnienie nadal wysokie
    i co teraz? Beda wywolywac porod? kurcze ja tez cos dzis czuje ze mam wysokie cisnienie bo nawet drzemki nie moge strzelic normalnej..

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A patrz ! Jak mówiłam mojemu Kuźwa konowałowi,ze nagle miałam w tydzień 1,5kg,to przemilczał kurwa jego mać.
    Naprawde w tych czasach to juz tylko na siebie trzeba liczyć!:-(

Paulinka i Sabinka!!!
    Niech juz wasze bąble będą na świecie cale i zdrowe!!!!
    Jak najszybciej i jak najmniej boleśnie!
    Przetrzyjcie ten szlaczek,a reszta naszej paczki pójdzie za Wami :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka bedzie dobrze, trzymam kciuki, dawaj znac na biezaco w miare mozliwosci.

Mi odchodzi czop. Mieli mnie zbadac, ale nie wiem, chyba kuzwa zapomnieli bo "wczesna ciaza" ... mialam spiety brzuch znow. Bosz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może przez tą pogodę dzisiaj jest wysokie ciśnienie nawet w prognozie pogody mówili że kawa nie będzie potrzebna.

Trzymajcie się dziewczyny :-)

A ja jestem po prawie godzinnej drzemce :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 16:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy pogoda czy nie ale cały czas mam niezbyt małe. 3x dziennie Ktg gdzie młoda ucieka jak nie wiem co

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka może ucieka do wyjścia :-) szuka drogi ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caramel wrote:
    Sabinka może ucieka do wyjścia :-) szuka drogi ;-)
    Hahahah:D szuka wyjścia z norki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka jak tam?

Bosz ja chce juz urodzic :/

Rozwarcie dalej takie samo, szyjka mieciusienka i krotka.. ale co z tego jak kurde dostaje magnez ;(

‹‹ 113 114 115 116 117 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ