plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie czytałam dużo zalet mało wad a raczej wada było zestawienie tłustych plam odnośnie tej ziaji no i nie trzeba jej zmywac.
W ogóle nawet nie wiedziałam że są takie macie gdzie dwa miesiące przed porodem się smaruje brodawki i później nie ma większego problemu.
Ból brzucha minął zjadłam przed chwilą bułki z masłem i kakao mam nadzieję że rewolucji już nie będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 18:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wiecie,ze mi nawet dobrze w tej ciąży? krzyż mnie nie boli,a miałam dni,ze miałam skurcze krzyżowe,jedyne co to w nocy mi ciężko z brzuchem i w dzień mnie mdli,ale ogólnie to calkiem do zniesienia
No i ciężko przy goleniu i przy ubieraniu skarpetek
Jestem ciekawa kiedy urodzę
Koleżanka mi teraz mówiła,ze w ogóle żadnych objawów nie miała,tylko dostała po prostu nagle skurczy i heja na porodowke:-)
Nawet szyjka byla badana dzien wczesniej i nic nie wskazywało a tu proszę :-)Urodziła wg terminu z usg.
Ja z USG mam na 9.
No ciekawe:-) Na razie w ogole nie czuje,ze miałabym urodzić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde normalnie aż nie wierze,ze nareszcie sie zaczelo:-)
Boże jak sie ciesze:-)
Hahahah:Da jeszcze dzisiaj pisała,ze pewno w 42tc urodzi:D wywolala wilka z lasku
Jezu...ale jestem ciekawa jak będzie Kornelka wyglądać...
I jak porod przebiega...
I w ogole jak to wszystko będzie... -
nick nieaktualnyCaramel wrote:Tak a teraz Sabina Dorota Ja i Natalia takie mam przeczucie
Jak tylko będę coś wiedziała dam znać!!!
No...moze byc taka kolejność...ale kto to wie...a nóż ja na końcu będę...
Ja naprawde w ogole nie czuje ,ze mialabym rodzić...To chyba potrwa...
Mam tylko nadzieje,ze nie będą mi wywoływać...bo nie chce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:No...moze byc taka kolejność...ale kto to wie...a nóż ja na końcu będę...
Ja naprawde w ogole nie czuje ,ze mialabym rodzić...To chyba potrwa...
Mam tylko nadzieje,ze nie będą mi wywoływać...bo nie chce -
nick nieaktualny