Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak mam ledwo łóżka się położę i zaraz znowu lecę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj liczyłam ile razy wstałam w nocy na siku i od 24.00 do 8.00 przeleciałam się dokladnie 12 razy. A ja tak codziennie od jakis dwoch/trzech tygodni...I juz nawet mnie to nie meczy,już sie przyzwyczaiłam :-)
    Najlepsze,ze czuje,ze zaraz się posikam,a tam...trzy kropelki :D

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    Dziś zaczynam 38tc (37t+0d) :)
    Ciąża donoszona :D Na sercu się lżej zrobiło :D
    A tak mnie straszyli, że nie doniosę :P

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    Hejka :)
    Dziś zaczynam 38tc (37t+0d) :)
    Ciąża donoszona :D Na sercu się lżej zrobiło :D
    A tak mnie straszyli, że nie doniosę :P
    Kto Cie straszyl??

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarze zapewne :P mnie tez straszyli ;P jak widac dziecko wie, kiedy mozna mu wychodzic :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka :) 12x wow
    Ja zauważyłam że jak napije sie wieczorem melisy to tak 3-4x , bez niej co godzine - regularnie nie zależnie o której zasne

Ja rano wstałam o 7dmej, teraz czas na drzemkę

Miłej niedzieli

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie nie wiem dlaczego w dzien tyle sie nie nalatam siku,chociaż tez latam,ale mam wrażenie,ze częściej w nocy...hmmm...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja latam i w dzien i w nocy. Po naparze z lisci to nawet co 10 min. I u mnie nie wiem jakim cudem, ale pecherz zawsze pelny :P nie ma, ze tylko 3 kropelki ;P zawsze idzie jak z kranu :D

Dziewczyny rodzmy juz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina ja jako pierwsza chętna!!!!!! Już mam dość tego stanu, Młoda przez ostatnie 3h dała mi tak popalić że myślalam że przez brzuch wyskoczy.
    Z drugiej strony to chore, jak sie rusza to mi źle, jak nie ruszy się przez następne 20-30 min to panikuje.

Kurcze blać, kazali mi żelazo kupić ,ale takie bez recepty i co i mam problem z 2jką nie mogę się załatwić ,a po tym na T ( zapomniałam nazwy, recepta)bez problemu. Najlepsze jest to że moj piesio dobrał sie do kości wczoraj wieczorem, jakiś babsztyl wywalił, a że bylo ciemno nie zauważyłam od razu i też cierpi. Xenne jej wsypałam do jedzenia, może pomoże.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh widzę ze żadna nie rodzi.. co jest kurde grane? Hihi ja dziś byłam z mężem na długim spacerze i byli super. Od razu lepiej się czuje.. dziś dobry dzień :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Witam nadal w 2wu paku :( - ja nie chce,
    Juto wizyta, ech, ciekawe co powie. Martwię się ile młoda jeszcze przytyje, tydz temu 3,550/ 3,600 (USG lekarz/IP) to teraz?I jeszcze przez to żelazo chyba hemoroidy pokazują sie, choć nie miałam z nimi nigdy do czynienia, ale boli.
    ciśnienie w normie, pól kilo do przodu :(
    I jeszcze do tej pory nie miałam problemu z włosami, teraz jakieś ulizane, bez życia, energii, jak nie moje, już nie wiem co robić, jestem brzydka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 08:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka76 wrote:
    Hej dziewczyny
    Witam nadal w 2wu paku :( - ja nie chce,
    Juto wizyta, ech, ciekawe co powie. Martwię się ile młoda jeszcze przytyje, tydz temu 3,550/ 3,600 (USG lekarz/IP) to teraz?I jeszcze przez to żelazo chyba hemoroidy pokazują sie, choć nie miałam z nimi nigdy do czynienia, ale boli.
    ciśnienie w normie, pól kilo do przodu :(
    I jeszcze do tej pory nie miałam problemu z włosami, teraz jakieś ulizane, bez życia, energii, jak nie moje, już nie wiem co robić, jestem brzydka.
    Hemoroidy po żelazie?:-) Nie Sabinka,to nie od żelaza,po prostu pewnie Daga uciska i od tego wyszły.
    Nie martw się i ja czuje sie brzydka...
    Ale jeszcze tylko pare dni...
    Wrócimy do formy;-)
    Nic sie nie martw.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.. jeszcze trochę.. troszeczkę.. mój mąż czeka do tego 37 tyg wtedy obiecałam mu bzykania kilka razy dziennie hehe chyba że nie wytrzymam do 37 tyg i urodze wcześniej.. jutro też mam wizytę zobaczymy jak sytuacja. Dziś od rana badania krwi i moczu.. popołudniu wyniki.. strach się bać..

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka ja tez sie czuje brzydka... w ogole przytylam na twarzy :/ masakra jakas :/
    Mam wrazenie, ze moje zebra sa polamane.. boli kazdy oddech.. boli zoladek, ciagle mi niedobrze :( boli mnie glowa :( mam zdretwiala skore na wysokosci zeber az :( i na jednej piersi mam rozstepy :( na drugiej czysciutko cale szczescie. Kornelia wychodz ze mnie prosze Cie :(

Niech sie ktoras pierwsza rozpakuje no.. to pozniej pojdzie reszta..

U ktorejs cos sie szykuje? Jakies skurcze przepowiadaki? Cokolwiek? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej Sabina u Ciebie tylko dotknąć!!!

Ja wczoraj na wieczór zjadłam cała czekoladę z orzechami jej nawet nie wiem kiedy kosteczka za kosteczka i poszło

Dzisiaj jakoś boli mnie podbrzusze do wytrzymania nie wiem czy to ból jak na okres bo nigdy takich bóli nie miałam...

I też się czuje brzydka łeb jak wiadro noga o nogę ociera dobrze ze upałów nie ma, włosy hmm też nie są rewelacyjne.

No i od rana czyści mnie niesamowicie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 10:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech, "dotknięta" nie raz :P ech i co z tego, miesiąc temu po seksie choć jakieś przepowiadaki były, a teraz.... nic, zero....

Dorota oto chodzi że po żelazie to muszę hmmm mocno skupiać się, aż mnie boli, myślałam że wcześniej urodzę Dage niż sie załatwię.
    Nie wiem czy dobrze zrobiłam , ale mam to już gdzieś , też wypiłam ksene(czy jak to się pisze) i dziś banan na twarzy jak poszłam do WC w końcu, ale dosłownie bałam się.

Kurcze muszę iść z Werą do pediatry, coś się jej na pięcie zrobiło, jakby kurzajka, ale kurcze gdzie i jak, ja nigdy nie miałam, nawet nie wiem jak to wygląda - czy to jest zaraźliwe? My w domu biegamy non stop na bosaka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina jeżeli to jest kurzajka to można zarazić się przez dotknięcie. W sobotę byliśmy u znajomego i moja koleżanka pokazywała mi rękę (jest nauczycielka i trzymała dziecko za rękę) i jakie kurzajki złapała właśnie przez dotyk.
    Ale w aptece kupiła coś na zamrazanie kurzajek i powoli schodzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka76 wrote:
    ech, "dotknięta" nie raz :P ech i co z tego, miesiąc temu po seksie choć jakieś przepowiadaki były, a teraz.... nic, zero....

Dorota oto chodzi że po żelazie to muszę hmmm mocno skupiać się, aż mnie boli, myślałam że wcześniej urodzę Dage niż sie załatwię.
    Nie wiem czy dobrze zrobiłam , ale mam to już gdzieś , też wypiłam ksene(czy jak to się pisze) i dziś banan na twarzy jak poszłam do WC w końcu, ale dosłownie bałam się.

Kurcze muszę iść z Werą do pediatry, coś się jej na pięcie zrobiło, jakby kurzajka, ale kurcze gdzie i jak, ja nigdy nie miałam, nawet nie wiem jak to wygląda - czy to jest zaraźliwe? My w domu biegamy non stop na bosaka.
    Achaaaa...no to chyba ze tak:-) nie pomyślałam o tym...
    Ja tez kiedys cos na stopie miałam jak kurzajka,miała juz skierowanie na wycięcie,ale po kilku dniach samo zeszlo-chyba moczyłam wtedy stopkę w gorącej wodzie z mydelkiem. Bolalo jak byk jak chodziłam,tak wiec kulałam. Ale dobrze,ze nie bylam tego wyciąć. Lekarka wtedy powiedziała,ze nawet jak mi to zniknie,to niedługo wróci. I gowno prawda,bo nie wrocilo:P Lekarze Kuźwa...ehhh...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka gdzie masz ranking tych materacykow dla dzieci? kuzwa musze cos kupici nie wiem co ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Sabinka gdzie masz ranking tych materacykow dla dzieci? kuzwa musze cos kupici nie wiem co ;P

nie wiem czy o to chodzi?

http://www.mjakmama24.pl/rodzice/dom/pokoj-dziecka/lozeczko-dla-dziecka-jak-wybrac-materac-dla-niemowlaka,299_931.html

‹‹ 121 122 123 124 125 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ