plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj liczyłam ile razy wstałam w nocy na siku i od 24.00 do 8.00 przeleciałam się dokladnie 12 razy. A ja tak codziennie od jakis dwoch/trzech tygodni...I juz nawet mnie to nie meczy,już sie przyzwyczaiłam
Najlepsze,ze czuje,ze zaraz się posikam,a tam...trzy kropelki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina ja jako pierwsza chętna!!!!!! Już mam dość tego stanu, Młoda przez ostatnie 3h dała mi tak popalić że myślalam że przez brzuch wyskoczy.
Z drugiej strony to chore, jak sie rusza to mi źle, jak nie ruszy się przez następne 20-30 min to panikuje.
Kurcze blać, kazali mi żelazo kupić ,ale takie bez recepty i co i mam problem z 2jką nie mogę się załatwić ,a po tym na T ( zapomniałam nazwy, recepta)bez problemu. Najlepsze jest to że moj piesio dobrał sie do kości wczoraj wieczorem, jakiś babsztyl wywalił, a że bylo ciemno nie zauważyłam od razu i też cierpi. Xenne jej wsypałam do jedzenia, może pomoże. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Witam nadal w 2wu paku - ja nie chce,
Juto wizyta, ech, ciekawe co powie. Martwię się ile młoda jeszcze przytyje, tydz temu 3,550/ 3,600 (USG lekarz/IP) to teraz?I jeszcze przez to żelazo chyba hemoroidy pokazują sie, choć nie miałam z nimi nigdy do czynienia, ale boli.
ciśnienie w normie, pól kilo do przodu
I jeszcze do tej pory nie miałam problemu z włosami, teraz jakieś ulizane, bez życia, energii, jak nie moje, już nie wiem co robić, jestem brzydka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 08:44
-
nick nieaktualnybinka76 wrote:Hej dziewczyny
Witam nadal w 2wu paku - ja nie chce,
Juto wizyta, ech, ciekawe co powie. Martwię się ile młoda jeszcze przytyje, tydz temu 3,550/ 3,600 (USG lekarz/IP) to teraz?I jeszcze przez to żelazo chyba hemoroidy pokazują sie, choć nie miałam z nimi nigdy do czynienia, ale boli.
ciśnienie w normie, pól kilo do przodu
I jeszcze do tej pory nie miałam problemu z włosami, teraz jakieś ulizane, bez życia, energii, jak nie moje, już nie wiem co robić, jestem brzydka.
Nie martw się i ja czuje sie brzydka...
Ale jeszcze tylko pare dni...
Wrócimy do formy;-)
Nic sie nie martw.
-
nick nieaktualnyHej.. jeszcze trochę.. troszeczkę.. mój mąż czeka do tego 37 tyg wtedy obiecałam mu bzykania kilka razy dziennie hehe chyba że nie wytrzymam do 37 tyg i urodze wcześniej.. jutro też mam wizytę zobaczymy jak sytuacja. Dziś od rana badania krwi i moczu.. popołudniu wyniki.. strach się bać..
-
nick nieaktualnySabinka ja tez sie czuje brzydka... w ogole przytylam na twarzy masakra jakas
Mam wrazenie, ze moje zebra sa polamane.. boli kazdy oddech.. boli zoladek, ciagle mi niedobrze boli mnie glowa mam zdretwiala skore na wysokosci zeber az i na jednej piersi mam rozstepy na drugiej czysciutko cale szczescie. Kornelia wychodz ze mnie prosze Cie
Niech sie ktoras pierwsza rozpakuje no.. to pozniej pojdzie reszta..
U ktorejs cos sie szykuje? Jakies skurcze przepowiadaki? Cokolwiek?
-
nick nieaktualnyJej Sabina u Ciebie tylko dotknąć!!!
Ja wczoraj na wieczór zjadłam cała czekoladę z orzechami jej nawet nie wiem kiedy kosteczka za kosteczka i poszło
Dzisiaj jakoś boli mnie podbrzusze do wytrzymania nie wiem czy to ból jak na okres bo nigdy takich bóli nie miałam...
I też się czuje brzydka łeb jak wiadro noga o nogę ociera dobrze ze upałów nie ma, włosy hmm też nie są rewelacyjne.
No i od rana czyści mnie niesamowicie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 10:43
-
nick nieaktualnyech, "dotknięta" nie raz ech i co z tego, miesiąc temu po seksie choć jakieś przepowiadaki były, a teraz.... nic, zero....
Dorota oto chodzi że po żelazie to muszę hmmm mocno skupiać się, aż mnie boli, myślałam że wcześniej urodzę Dage niż sie załatwię.
Nie wiem czy dobrze zrobiłam , ale mam to już gdzieś , też wypiłam ksene(czy jak to się pisze) i dziś banan na twarzy jak poszłam do WC w końcu, ale dosłownie bałam się.
Kurcze muszę iść z Werą do pediatry, coś się jej na pięcie zrobiło, jakby kurzajka, ale kurcze gdzie i jak, ja nigdy nie miałam, nawet nie wiem jak to wygląda - czy to jest zaraźliwe? My w domu biegamy non stop na bosaka. -
nick nieaktualnySabina jeżeli to jest kurzajka to można zarazić się przez dotknięcie. W sobotę byliśmy u znajomego i moja koleżanka pokazywała mi rękę (jest nauczycielka i trzymała dziecko za rękę) i jakie kurzajki złapała właśnie przez dotyk.
Ale w aptece kupiła coś na zamrazanie kurzajek i powoli schodzi. -
nick nieaktualnybinka76 wrote:ech, "dotknięta" nie raz ech i co z tego, miesiąc temu po seksie choć jakieś przepowiadaki były, a teraz.... nic, zero....
Dorota oto chodzi że po żelazie to muszę hmmm mocno skupiać się, aż mnie boli, myślałam że wcześniej urodzę Dage niż sie załatwię.
Nie wiem czy dobrze zrobiłam , ale mam to już gdzieś , też wypiłam ksene(czy jak to się pisze) i dziś banan na twarzy jak poszłam do WC w końcu, ale dosłownie bałam się.
Kurcze muszę iść z Werą do pediatry, coś się jej na pięcie zrobiło, jakby kurzajka, ale kurcze gdzie i jak, ja nigdy nie miałam, nawet nie wiem jak to wygląda - czy to jest zaraźliwe? My w domu biegamy non stop na bosaka.
Ja tez kiedys cos na stopie miałam jak kurzajka,miała juz skierowanie na wycięcie,ale po kilku dniach samo zeszlo-chyba moczyłam wtedy stopkę w gorącej wodzie z mydelkiem. Bolalo jak byk jak chodziłam,tak wiec kulałam. Ale dobrze,ze nie bylam tego wyciąć. Lekarka wtedy powiedziała,ze nawet jak mi to zniknie,to niedługo wróci. I gowno prawda,bo nie wrocilo:P Lekarze Kuźwa...ehhh... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyailatan wrote:Sabinka gdzie masz ranking tych materacykow dla dzieci? kuzwa musze cos kupici nie wiem co ;P
nie wiem czy o to chodzi?
http://www.mjakmama24.pl/rodzice/dom/pokoj-dziecka/lozeczko-dla-dziecka-jak-wybrac-materac-dla-niemowlaka,299_931.html