plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny dacie radę, zobaczycie będzie szybka akcja
Trzeba się cieszyć że już niedługo
Pomyślcie sobie o świętach z maluszkami
Co do tych humorów dziś dół a jutro będzie spoko mi też odpierdala a drugiego dnia mogłabym góry przenosić. Dzisiaj u teściów jestem bo mąż na przysiędze. Moja teściowa dzwoni i pyta się czy może do fryzjera jechać czaicie bo nie chce żebym w domu sama siedziała ja mówie bez obaw jeszcze rodzić nie będę a w ogóle chciała wczoraj do sąsiadki dzwonić żeby dzisiaj do mnie zaglądała hehe
Wiecie co mnie dziwi że wszyscy się pytają jak mnie widzą "ty jeszcze chodzisz?" kurcze ja na serio się dobrze czuje, pójde na spacer, zrobię drobne zakupy, przed chwilą wywiesiłam drugie pranie (korzystam bo u teściów to na dworze szybko wyschnie).
Paulina pewnie odpoczywasz w domu, w spokoju i dobrym jedzeniem -
nick nieaktualnyŚwięta z Oliwką aaaaaaach....:-)od razu mi lepiej:-) To będzie miała dwa miesiące
Ja tez sie fizycznie dobrze czuje:-) nie no,czasem mam fazy bólu krzyża,ale tak co dwa dni,a tak to lubię połazić,posprzątać... Teraz jakos tak inaczej...Tak jakos mi sie chce...
Ale mam fale z tymi mdłościami...masakra...raz tak,raz tak...
A jeszcze przed chwila jak na okres bylo i przeszło..
Jakie dziwne to wszystko...
A moj przed chwilą do mnie,ze w niedziele sie pobzykamy i ze się spuszcza do środeczka,bo fajnie by było jakby się w poniedziałek urodziła,bo ma wolne hahahaha:P zobaczymy...moze się uda... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalka!
Zobaczysz,że już za chwilkę listopad,a potem już tylko trzy tygodnie:-)
Jak z bicza strzelił-tak zleci
Ja jeszcze przed chwilą latałam z tymi testami:-D
hahahahahhaha:-D
jak se to kurwa przypomnę
jak się wpatrywałam czy jest ta cholerna druga kreska,czy jej nie ma...i jak szybko wstawałam rano,żeby test zrobić
Teraz sie smieję z tego,ale wtedy to było taaaaakie przeżycie...Caramel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak dobrze byc w domu
Jak wrocilam, to od razu polecialam spac na moim wygodnym lozeczku zjadlam juz kolacje i zaraz wskocze do wanny wykapie sie w normalnych warunkach ahhhh...
A wiecie co? Zrobili mi badania, o ktorych istnieniu nie mialam pojecia:
Aminotransferaza alaninowa, aminotransferaza asparaginianowa, czas kaolinowo-kefalinowy, czas protrombinowy xD
Jeszcze nie wygoglowalam co to :pp
No to co Sabinka, Dorotka - jestesmy teraz jak tykajace bomby, co? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
Ja to Wam mówię że urodzę kolo 12.10 albo będzie wywoływane - ech pewnie taka uroda
Mnie męczą bóle migrenowe. Wczoraj dzwoniłam do szpitala na dyżurkę lekarską żeby doradzili czy mogę coś wsiąść. Wzięłam w krótkim odstępie 2x po 2 tabletki paracetamolu, wypiłam 2wa kubki melisy i zasnęłam dalej z bólem, ale już nie tak mocnym. Dosłownie zataczałam się z bólu jak jakiś pijak. Normalnie na taki ból biorę 2wie tabletki eferelganu z kofeiną (lub łącze eferalgan + metafen, chodzi o działanie różnych związków) - nie wiem czy dobrze napisałam. Przy tym nie mam wysokiego ciśnienia, tyle dobre.
Dziś strzeliłam rano focha na mojego, bo tak jak mu powiedziałam wybrał pieniądze zamiast mnie. Nie musiał dziś iść do pracy, bo to dodatkowe, a jednak. Jego mama też mu mówi że tym bardziej po tych bólach migrenowych, żeby był w domu ile się da, no i termin za progiem, więc nie wiadomo kiedy. Tym bardziej ze moje dziewczyny idą dzis zaraz do taty.
Mi z dodatkowych badań zrobili krzepliwość krwi, pewnie w razie cc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 09:45
-
nick nieaktualnyA ja sie przeziębiłam i leze dzis caly dzien w łóżku Moj kupił mi Prenalen-w saszetkach i tabletkach i na pewno przejdzie Tylko w nocy gardło mnie bolalo i tak suche czułam
A bo latam cienko ubrana i z zimnego do ciepłego i mam:-(
Sabinka...a czemu mówisz,ze dopiero 12? Przeciez w kazdej chwili!! Odpoczywaj kochana,bo musisz sil nabrać,a ten ból głowy to moze od tego wszystkiego co ostatnio się działo...Odpoczywaj! -
nick nieaktualnyDorotka no nie! Akurat teraz przeziebienie? ;/
Obys szybko wydobrzala :*
Sabinka, spokojnie, rozpakujesz sie pierwsza z nas mowie Ci
A ja wysprzatalam sypialnie, poukladalam w szafkach, jade teraz do zamoscia do castoramy wybrac baterie do wanny i progi do drzwi
Pozniej do babci na imieniny.
Dobra, a teraz jak moge, to prosze Was napiszcie mi sytuacje u Was bo nie jestem na biezaco. Kiedy macie wizyty, jakie szyjki, jakie rozwarcia, jakie wagi dzieci ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja na ostatnim Usg czwartek, 3550/3600
Szyjka 2cm rozwarcie na 1palec. Wizyta we wtorek.
Klops z niej zrobił się.
Oświadczam że jak przyjdzie mój z tej inwentaryzacji to go zabije. Wczoraj dałam mu mojego laptopa, kuzwa coś zrobił bo namieszał w ustawieniach przeglądarki. Cała histora wraz z hasłami wyczyszczona :'(green lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybinka76 wrote:Moja na ostatnim Usg czwartek, 3550/3600
Szyjka 2cm rozwarcie na 1palec. Wizyta we wtorek.
Klops z niej zrobił się.
Oświadczam że jak przyjdzie mój z tej inwentaryzacji to go zabije. Wczoraj dałam mu mojego laptopa, kuzwa coś zrobił bo namieszał w ustawieniach przeglądarki. Cała histora wraz z hasłami wyczyszczona :'(dddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOk, to tak zeby latwo bylo znalezc:
1. Dorotka 3200g, szyjka zamknieta, wizyta 8.10
2. Sabinka 3600g, szyjka dł. 2cm rozwarta 1 palec, wizyta 6.10
3. Karolina ???
4. Natalia 1800g, szyjka miekka zamknieta dł. 2,1-2,9cm, wizyta 6.10
5. Ja 2970g, szyjka skrocona rozwarta 1 palec, wizyta 7.10 (u poloznej), 10.10 (u gin)
Sabinka nie zabijaj
Mam pytanko, czy ktoras z Was pije napar z lisci malin i pije wiesiolek? Bo normalnie nie wiem, czop podobno odszedl juz, a ze mnie leci duzo wydzieliny, nie wiem czy to nie przez wiesiolka? Albo liscie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 16:10
-
nick nieaktualny