plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak tam Ktg Natalko?
Ci, coś tam jakby zaczyna się. Chyba że przejdzie. Ostatnio trzepie kilometrowki.
Tylko to coś takie mało obiecujące... Kurcze jakby wody odeszły to bym przynajmniej poleciała.
Dziś moja sąsiadka koleżanka z dzieciństwa urodziła, w poniedziałek mojej kuzynki synówa ma cc Ja też chcę! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Hejka dawno mnie tu nie było
Urodziła juz któraś ?
Teraz czas na Sabcie,potem ja,zaraz za mną Karolka,a zaraz za Karolką Natalka
Ja dzisiaj tak spalam,ze tylko raz na siku bylam!!Niesamowite
Ogólnie opryszczki nie mam-w porę się nią zajęłam
Kaszelek przeszedł i jedynie dziurka w nosie lekko zatkana,ale tragedii nie ma.
Dzisiaj idziemy pooglądać narożniki,chcemy wymienić ,wiec sporo pochodze...
Wskoczę na orbitreka troche,musze sie rozruszać,bo cale dwa tygodnie przeleżałam w łóżku
Karolka gratki z okazji 38tygodnia Juz za chwilę 40
Natalka daj znać jak u Ciebie! Nie martw się,bo gdyby cos z małym było nie tak,to by lekarze działali,a to na pewno po tych lekach jest osłabiony,ale dojdzie do siebie-zobaczysz!
No laseczki!
Juz zaraz się wszystkie rozpakujemy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJezu, kobieto, może melise sobie pij , ja po relanium bym spała jak mops.
Ja właśnie wyprasowałam, nawet pościel! Czego nie lubię.
Teraz walczę z komputerem, bo po tamtym co P mi coś zrobił mieli jak nie wiem, a że ja lubię jak mi szybko działa... Muszę powalczyć.
Nie lubię słownika w telefonie :@ -
nick nieaktualnybinka76 wrote:Jezu, kobieto, może melise sobie pij , ja po relanium bym spała jak mops.
Ja właśnie wyprasowałam, nawet pościel! Czego nie lubię.
Teraz walczę z komputerem, bo po tamtym co P mi coś zrobił mieli jak nie wiem, a że ja lubię jak mi szybko działa... Muszę powalczyć.
Nie lubię słownika w telefonie :@ -
nick nieaktualnySabinka bądź co bądź już się naczekalas i jutro wszystko się skończy pozazdrościć i trzymam kciuki!!!
Dorota mnie taka kolejność zadowala mam nadzieję że nie zostawcie dziewczyny mnie na tym forum jak już uwodzicie i od czasu do czasu coś napiszecie
Natalia mam nadzieję że wyjdziesz do domu i jeszcze podchodzisz z brzuszkiem.
Czytałam ostatnio ze jeżeli maluch czeka z wyjściem to poprostu jeszcze nie jest gotowy
Ja dzisiaj o 15 mam wizytę ostatnio mówiłam że chce wytrwać do tej wizyty a było to 3 tyg temu i kurcze te 3 tygodnie tak szybko minęły...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolka!
Ja to na pewno tu będę zagladac:-) Mysle,ze Paula tez będzie,tylko teraz jej nie ma,bo ...wiadome...
Ale wroci:-)
A potem będziemy sie tu wspierać przy karmieniu i pisac ile to razy w nocy wstawałyśmy do maluchów
Jestesmy normalnie mały gang i nie możemy się rozdzielić po porodzie,bo nie wiem jak Wy,ale ja będę Was potrzebowała tak jak potrzebuje teraz...
Natalka!
Bądź silna i dzielna-dla małego! On Ci to wynagrodzi...
Na pewno będzie dobrze i wrócisz do swojego łóżeczka i odpoczniesz.
Szpital to masakra-wiem,chociaż nigdy nie miałam okazji leżeć w szpitalu,ale samo slowo SZPITAL mnie przeraża,wiec wiem ze Ci tam ciężko...ale myśl o tym,ze to wszystko dla NIEGO :-*
Masz tu Nas,wiec wygadaj sie i wyżal ile wlezie:-*
Karolka!!
Tylko daj znaka po lekarzu
No..ide sie ogarnąć,kawka mnie ruszyła do życia i jedziemy do sklepu
Jezu w końcu wyjdę z domu do ludzi!!!
Po dwóch tygodniach!!!
Jezu ale skurcz miałam...aaa tam...
Ja nie chce rodzic...
Juz mojemu mówiłam,ze jak sie zacznie,to ja tam pierdole i do żadnego szpitala nie jade:P Że ja rodzic nie będę i koniec! Nie jadę i chuj!
Będzie mnie musial wynieść :Dhahaha:D
-
nick nieaktualnyMam nadzieję że tak będzie że pi porodzie też będziemy tutaj razem bo jakoś tak będzie mi brakowało tego forum dla mnie to już takie uzależnienie nie ma dnia żebym kilka razy dziennie nie zajrzala.
Dorota dam znać, udanych zakupów życzę
Pamiętacie jak Paulina pisała że w szpitalu powiedzieli ze ciąża donoszona to 38 tydzień i teraz tak czytam i wszędzie pisze ze właśnie 38 tc to ciąża donoszona... A i jeszcze wyczytałam ze jeżeli kobieta bardzo boi się porodu to blokuje produkcję jakiegoś hormonu czy czegoś tam i przez to poród się opóźnia... Tak przynajmniej piszą więc od dzisiaj żadna z nas niczego się nie boi i rodzimy hehe wiem wiem to nie takie proste
Lecę się ogarniać powoli jakieś małe spa w łazience doprowadze się do ładu tu i tam -
nick nieaktualny