Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota czas najwyższy żeby się zaczeło.
    Ja dzisiaj leżę wstawiłam pranie i leżę.
    Dzisiaj rano kuła mnie szyjka i tyle. Do kibla latam już od jakiegoś czasu kilka razy dziennie.

Ciekawe co u Natalii...?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 11:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem przyjęta na oddział..polna jednak.. robią mi badania.. rozwarcie 1.5 cm. Szyjka krucha i krótka
    Dostałam zastrzyk ze sterydami na przyspieszenie rozwoju płuc Małego..skurczy na razie brak
    . Staram się myśleć pozytywnie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia jeszcze trochę wytrzymaj! Paulina bez szyjki i z 1 cm rozwarciem chodziła 1.5 tygodnia także zaciskam kciuki za Ciebie i małego!!!
    Dawaj znać co u Ciebie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to tak, szyjka 2 -2,5cm rozwarcie na 3cm. Dziś w nocy mnie czyściło (moze to khaki, tak podziałało), a badanie dzisiejsze - może coś przyspieszy :P

Jak nie to w piątek do szpitala niech działają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia trzymam kciuki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina oby przyspieszylo :-) w każdym bądź razie w do końca tego tygodnia będzie wszystko jasne ;-)

Właśnie czytałam w tej książce Twoje dziecko że w wyprawce dla noworodka przy punkcie łóżeczko jest ceratka chroniąca materacyk więc potrzebna widocznie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka76 wrote:
    No to tak, szyjka 2 -2,5cm rozwarcie na 3cm. Dziś w nocy mnie czyściło (moze to khaki, tak podziałało), a badanie dzisiejsze - może coś przyspieszy :P

Jak nie to w piątek do szpitala niech działają.
    Sabinka! No to juz z gorki:-)
    Ale lekarz mowil,ze w piatek masz się zgłosić na oddział tak?
    Czyli to prawda co czytalam-ze tydzień po terminie trzeba sie do szpitala zgłosić...?

U mnie juz lepiej,ale juz myślałam,ze się zaczelo...Chociaz dalej dziwnie sie czuje...Chce mi się na posiedzenie,a tam nic...Dziwnie jakos sie czuje...
    Ale bylam u rodzinnej i dostałam leki na dzis i jutro,wiec juz chyba wyzdrowieje:-) i moge rodzic:-)

Natalka! O nie...tylko nie Polna :-( No ale jak trzeba,to trzeba...
    Trzymaj sie twardo,bo za wcześnie na małego :/ Jeszcze ze dwa i pól tygodnia niech wytrzyma...Nie pozwól mu wychodzić!!

O kurwa hak mnie w pipce kłuje!!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co póki co na tej polnej lepiej niż u św rodziny. Milsi lekarze. Lepsze jedzenie. Polozne tez fajne. Chyba tu się poprawiło. Naprawdę. No zobaczymy co mi dalej powiedzą..

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cały czas kłoje mnie w szyjce, boli i poczułam cos mokrego, odszedł kawałek czopa, moze ruszy sie faktycznie, mam taka nadzie, mazy mi sie niedziela w domu z Dagmara

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina może lekarz się przyczynił do akcji. Powodzenia i trzymam kciuki żeby niedziela była już w domku z Dagmarą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka wydaje mi sie,ze po prostu zalezy od zmiany personelu.
    Ja tam ide do św.Rodziny,bo tam moja najcudowniejsza polozna,kochana moja i wiem ze będę tam bezpieczna dzieki niej ;-)
    Ostatnio koleżanka na Polnej rodzila-powiedziała,ze nigdy więcej tam nie wróci...
    To na pewno od zmiany zależy..ludzie sa różni ;-)
    Nóż na porodowke trafiają same z rzeźnika :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka76 wrote:
    cały czas kłoje mnie w szyjce, boli i poczułam cos mokrego, odszedł kawałek czopa, moze ruszy sie faktycznie, mam taka nadzie, mazy mi sie niedziela w domu z Dagmara
    Sabinka nie czytalas chyba mojego wpisu...:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to dzień kucia w szyjce hehe mnie kluje znosnie od czasu do czasu właśnie dzisiaj się zaczeło.

Przed chwilą przyszła paczka siostra ze szwagrem sprawili nam bujaczek/leżaczek śliczny :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    Natalka wydaje mi sie,ze po prostu zalezy od zmiany personelu.
    Ja tam ide do św.Rodziny,bo tam moja najcudowniejsza polozna,kochana moja i wiem ze będę tam bezpieczna dzieki niej ;-)
    Ostatnio koleżanka na Polnej rodzila-powiedziała,ze nigdy więcej tam nie wróci...
    To na pewno od zmiany zależy..ludzie sa różni ;-)
    Nóż na porodowke trafiają same z rzeźnika :P
    Hm tylko ze tu jednak noworodek bezpieczniejszy w razie w. Zdam relacje jak dalej.. wszędzie są jakieś kwiatki. Może jednak urodze u św rodziny później. Teraz muszę słuchać lekarki prowadzącej a ta dziś była przerażona. Przynajmniej gbs i inne pierdoł zrobią mi za free.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj a mi Nospe aspargin i Relanium hehe żebym była spokojna.. Ktg ok. Ciekawe co wykażą moje wyniki. Duszno tylko tu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka czytałam, czytałam. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak z innej beczki powiem WAm jak wyglądają zakupy z nastolatką, gdy ona chodzi po galeria a mama w domu przed laptopem :)
    TU FB jest wybawieniem, a raczej messenger i oczywiście konto w tym samym banku :)
    Ona mierzy, przesyła fotki, cenę i odpowiada na 100 pytań. Później dokonuje sie analizy zdobyczy, wybiera. Mamusia przelewa na konto kasę ,a córeczka jest szczęśliwa z nowego nabytku - Własnie kupiłyśmy w ten sposób kurtkę na zimę - hehe

Bosz, pamiętam jak miałam tyle co ona mama dala mi kase do ręki i powiedziala IDz na hale do boksu nr... i z przejęciem kupiłam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina a ja pamiętam jak czasami nie miałam wyjścia i musiałam chodzić w tym co rodzice mi kupili a później faktycznie na rynek do jakiegoś boxu i wybieraj:-P

Paulina przekazuję że trzyma kciuki za Sabine a Natalce mam przekazać że relanium podawane jest na wyciszenie.
    Paulina dzisiaj przewijala mała :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 17:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie że mała idzie do przodu.
    U mnie wyciszome

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Sabinka!:-) ale czy lekarz Ci mowil,żebyś sie zgłosiła do szpitala? Mowil cos,ze wywoływać będą jak co?

‹‹ 137 138 139 140 141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ