X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota czas najwyższy żeby się zaczeło.
    Ja dzisiaj leżę wstawiłam pranie i leżę.
    Dzisiaj rano kuła mnie szyjka i tyle. Do kibla latam już od jakiegoś czasu kilka razy dziennie.

Ciekawe co u Natalii...?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 11:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem przyjęta na oddział..polna jednak.. robią mi badania.. rozwarcie 1.5 cm. Szyjka krucha i krótka
    Dostałam zastrzyk ze sterydami na przyspieszenie rozwoju płuc Małego..skurczy na razie brak
    . Staram się myśleć pozytywnie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia jeszcze trochę wytrzymaj! Paulina bez szyjki i z 1 cm rozwarciem chodziła 1.5 tygodnia także zaciskam kciuki za Ciebie i małego!!!
    Dawaj znać co u Ciebie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to tak, szyjka 2 -2,5cm rozwarcie na 3cm. Dziś w nocy mnie czyściło (moze to khaki, tak podziałało), a badanie dzisiejsze - może coś przyspieszy :P

Jak nie to w piątek do szpitala niech działają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia trzymam kciuki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina oby przyspieszylo :-) w każdym bądź razie w do końca tego tygodnia będzie wszystko jasne ;-)

Właśnie czytałam w tej książce Twoje dziecko że w wyprawce dla noworodka przy punkcie łóżeczko jest ceratka chroniąca materacyk więc potrzebna widocznie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka76 wrote:
    No to tak, szyjka 2 -2,5cm rozwarcie na 3cm. Dziś w nocy mnie czyściło (moze to khaki, tak podziałało), a badanie dzisiejsze - może coś przyspieszy :P

Jak nie to w piątek do szpitala niech działają.
    Sabinka! No to juz z gorki:-)
    Ale lekarz mowil,ze w piatek masz się zgłosić na oddział tak?
    Czyli to prawda co czytalam-ze tydzień po terminie trzeba sie do szpitala zgłosić...?

U mnie juz lepiej,ale juz myślałam,ze się zaczelo...Chociaz dalej dziwnie sie czuje...Chce mi się na posiedzenie,a tam nic...Dziwnie jakos sie czuje...
    Ale bylam u rodzinnej i dostałam leki na dzis i jutro,wiec juz chyba wyzdrowieje:-) i moge rodzic:-)

Natalka! O nie...tylko nie Polna :-( No ale jak trzeba,to trzeba...
    Trzymaj sie twardo,bo za wcześnie na małego :/ Jeszcze ze dwa i pól tygodnia niech wytrzyma...Nie pozwól mu wychodzić!!

O kurwa hak mnie w pipce kłuje!!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co póki co na tej polnej lepiej niż u św rodziny. Milsi lekarze. Lepsze jedzenie. Polozne tez fajne. Chyba tu się poprawiło. Naprawdę. No zobaczymy co mi dalej powiedzą..

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cały czas kłoje mnie w szyjce, boli i poczułam cos mokrego, odszedł kawałek czopa, moze ruszy sie faktycznie, mam taka nadzie, mazy mi sie niedziela w domu z Dagmara

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina może lekarz się przyczynił do akcji. Powodzenia i trzymam kciuki żeby niedziela była już w domku z Dagmarą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka wydaje mi sie,ze po prostu zalezy od zmiany personelu.
    Ja tam ide do św.Rodziny,bo tam moja najcudowniejsza polozna,kochana moja i wiem ze będę tam bezpieczna dzieki niej ;-)
    Ostatnio koleżanka na Polnej rodzila-powiedziała,ze nigdy więcej tam nie wróci...
    To na pewno od zmiany zależy..ludzie sa różni ;-)
    Nóż na porodowke trafiają same z rzeźnika :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka76 wrote:
    cały czas kłoje mnie w szyjce, boli i poczułam cos mokrego, odszedł kawałek czopa, moze ruszy sie faktycznie, mam taka nadzie, mazy mi sie niedziela w domu z Dagmara
    Sabinka nie czytalas chyba mojego wpisu...:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to dzień kucia w szyjce hehe mnie kluje znosnie od czasu do czasu właśnie dzisiaj się zaczeło.

Przed chwilą przyszła paczka siostra ze szwagrem sprawili nam bujaczek/leżaczek śliczny :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    Natalka wydaje mi sie,ze po prostu zalezy od zmiany personelu.
    Ja tam ide do św.Rodziny,bo tam moja najcudowniejsza polozna,kochana moja i wiem ze będę tam bezpieczna dzieki niej ;-)
    Ostatnio koleżanka na Polnej rodzila-powiedziała,ze nigdy więcej tam nie wróci...
    To na pewno od zmiany zależy..ludzie sa różni ;-)
    Nóż na porodowke trafiają same z rzeźnika :P
    Hm tylko ze tu jednak noworodek bezpieczniejszy w razie w. Zdam relacje jak dalej.. wszędzie są jakieś kwiatki. Może jednak urodze u św rodziny później. Teraz muszę słuchać lekarki prowadzącej a ta dziś była przerażona. Przynajmniej gbs i inne pierdoł zrobią mi za free.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj a mi Nospe aspargin i Relanium hehe żebym była spokojna.. Ktg ok. Ciekawe co wykażą moje wyniki. Duszno tylko tu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka czytałam, czytałam. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak z innej beczki powiem WAm jak wyglądają zakupy z nastolatką, gdy ona chodzi po galeria a mama w domu przed laptopem :)
    TU FB jest wybawieniem, a raczej messenger i oczywiście konto w tym samym banku :)
    Ona mierzy, przesyła fotki, cenę i odpowiada na 100 pytań. Później dokonuje sie analizy zdobyczy, wybiera. Mamusia przelewa na konto kasę ,a córeczka jest szczęśliwa z nowego nabytku - Własnie kupiłyśmy w ten sposób kurtkę na zimę - hehe

Bosz, pamiętam jak miałam tyle co ona mama dala mi kase do ręki i powiedziala IDz na hale do boksu nr... i z przejęciem kupiłam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina a ja pamiętam jak czasami nie miałam wyjścia i musiałam chodzić w tym co rodzice mi kupili a później faktycznie na rynek do jakiegoś boxu i wybieraj:-P

Paulina przekazuję że trzyma kciuki za Sabine a Natalce mam przekazać że relanium podawane jest na wyciszenie.
    Paulina dzisiaj przewijala mała :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 17:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie że mała idzie do przodu.
    U mnie wyciszome

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Sabinka!:-) ale czy lekarz Ci mowil,żebyś sie zgłosiła do szpitala? Mowil cos,ze wywoływać będą jak co?

‹‹ 137 138 139 140 141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ