Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka mi gin kazała ta maść stosować z acyklowirem. I mówiła ze jak przechodziłam opryszczke to nie ma się czym martwić. W razie porodu poinformowała bym o tym.. nie martw się..
    Ja chodzę z rozpieta kurtka. Ogólnie plaszczyki i kurtki mam dopasowane i jakbym kupiła cis luznuejszego to by wisiało po porodzie.. a mam nadzieje szybko się wciągnąć ;)

dddodiii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka, opryszczka to wirus ktory mamy do końca życia i ujawnia się własnie gdy jesteśmy osłabieni. Mam ją od hmmm jako nastolatka chyba pierwszy raz dostałam.
    Może dodatkowo łykaj więcej witaminy C - nadmiar zawsze wysikasz.

albo zobacz TU - domowe sposoby
    http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/choroby-zakazne/opryszczka-wyprobowane-domowe-sposoby-na-opryszczke_39903.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 15:53

dddodiii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję laseczki :-* kochane jesteście :-*

Wiecie co?
    Ja bardzo chciałabym znieczulenie...
    A coraz częściej czytam,ze dziewczyny nie zdążają na znieczulenie :-(
    Dzisiaj moja koleżanka urodziła.
    Odeszły jej wody,o ósmej pisała do mnie,ze leży na porodówce,urodziła o wpół pierwszej,ale nawet gazu jej nie zdążyli dać,bo juz na 9cm miała rozwarcie :-(
    No przeraza mnie to normalnie :-(

Albo jeszcze napisala mi,ze na parte jej mąż wyszedł,bo ona nie chciała,bo miałby traumę :-(
    A ja bardzo chce,żeby moj byl przy mnie...moze nie powinnam chcieć...
    Pytałam go czy na pewno chce,mowil ze tak,zapytałam a dlaczego,to odpowiedział,ze chce mi pomóc...
    A na poczatku oboje byliśmy przeciwni temu,ale jakos dojrzeliśmy do tego...ja nie wyobrażam sobie byc tam bez niego...Ale z drugiej strony teraz znowu mam stracha,ze będzie miał wlasnie taka traumę...chociaz będzie siedzial przy glowie i wiemy jak to tam wygląda...
    Nie wiem już czy dobrze,żeby byl przy tych partych...moze będzie miał obrzydzenie do mnie czy jak...no nie wiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka ja tez nie wiem co już chce i chyba wszystko dostosuje do sytuacji. Ale wydaje mi się ze chce żeby wyszedł na parte. Tak będzie lepiej dla nas troje.. ja szybciej urodze on oszczędzi sobie widoków Młody szybciej wyjdzie.. Odebrałam wyniki.. mocz niby lepiej ale nadal liczne bakterie.. ja jyz kurwa nie wiem.. 2 dawki antybiotyku. Urosept. Żurawina. Kurwa i ciągle źle.. poddaje się.. zobaczymy co powie lekarka..

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój ma być od początku do końca niech widzi ze urodzenie dziecka to nie taka prosta sprawa :-P. Ja sobie nie wyobrażam żeby go nie było właśnie wtedy kiedy go najbardziej potrzebuje :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caramel wrote:
    A mój ma być od początku do końca niech widzi ze urodzenie dziecka to nie taka prosta sprawa :-P. Ja sobie nie wyobrażam żeby go nie było właśnie wtedy kiedy go najbardziej potrzebuje :-)
    Zgadzam się. Ale nie zawsze to co nam się wydaje najlepsze takie jest. Mężczyźni to jednak.wzrokowcy i pewne obrazy mogą im pozostać.. patrząc na cala sytuacje długofalowo chyba wolałabym sama to załatwić.. heh ale jak będzie to się okaże..

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dużo tez zależy od faceta.. osobowości.. wiec ciężko tutaj dyskutować co jest slusznuejsze.. to my musimy wiedzieć na co ich skazujemy i jakie mogą być konsekwencje..

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Dużo tez zależy od faceta.. osobowości.. wiec ciężko tutaj dyskutować co jest slusznuejsze.. to my musimy wiedzieć na co ich skazujemy i jakie mogą być konsekwencje..

Dokładnie :-) ja jednak zostaje przy tym żeby mój mąż był od początku do końca chyba że sam nie wytrzyma tego i zemdleje :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może po prostu niech ma świadomość,ze w kazdej chwili moze wyjść...? Moze taka opcja będzie najlepsza...? No kurde nie wiem juz sama...
    Na partych chciałabym,żeby trzymam mi głowę...I żebym mogla go ściskać...

Natalka? A w ciazy chyba zawsze sa bakterie,wiesz? Bo ja na wynikach moczu hak tak patrzę,to tez zawsze miałam,ale gin mowil,ze wyniki w porządku,wiec myślałam,ze tak ma byc...
    Teraz miałam duzo,ale to przez chorobę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    A może po prostu niech ma świadomość,ze w kazdej chwili moze wyjść...? Moze taka opcja będzie najlepsza...? No kurde nie wiem juz sama...
    Na partych chciałabym,żeby trzymam mi głowę...I żebym mogla go ściskać...

Natalka? A w ciazy chyba zawsze sa bakterie,wiesz? Bo ja na wynikach moczu hak tak patrzę,to tez zawsze miałam,ale gin mowil,ze wyniki w porządku,wiec myślałam,ze tak ma byc...
    Teraz miałam duzo,ale to przez chorobę...
    Kurde juz sama nie wiem.. ale przy tych lekach powinnam się wyjalowic chociaż na chwilę... mój mały cos kombinuje.. chyba próbuje wyjść góra hehe tak się rozpycha.. musze leżeć bo inaczej czuje jak napiera na ta szyjke..

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he
    Ja z 2h temu powiedziałam "kyrcze Daga jakoś tak malo sie rusza"
    Teraz mam wrażenie że cyckami wyjdzie tak nawala nóżkami, a boli...

Ja tam nie mam problemu z porodem, chce to niech będzie, jednak może być tylko od strony glowy i tyle. Niech zobaczy jaki to wysiłek i doceni.

Bosz, ja ostatnio siedzę w miodzie. Na śniadanie miod na kolacje miód...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka76 wrote:
    he he
    Ja z 2h temu powiedziałam "kyrcze Daga jakoś tak malo sie rusza"
    Teraz mam wrażenie że cyckami wyjdzie tak nawala nóżkami, a boli...

Ja tam nie mam problemu z porodem, chce to niech będzie, jednak może być tylko od strony glowy i tyle. Niech zobaczy jaki to wysiłek i doceni.

Bosz, ja ostatnio siedzę w miodzie. Na śniadanie miod na kolacje miód...
    Heh no Twoja to ma jyz pewnie niezła wagę wiec i kopniaki bolesne.. ja tez tak mam ze nie odzywa się to zle.
    Kopie tez źle.. kurde chce jyz ten 37 tydzień.. dziś juz ledwo doszłam po wyniki.. strasznie spina mi się brzuch od chodzenia..

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina ja już prawie 2/3 słoika litrowego owalilam miodu i codziennie litr mleka jak nigdy idzie kakao na zimno kakao na ciepło tylko to mi najbardziej smakuje jak coś.

I wiecie co dzisiaj po raz pierwszy mam opuchniete kostki...
    I jakaś padnięta jestem niby nic nie robiłam.
    Sabina jutro wizyta u lekarza o ile dobrze pamiętam trzymam kciuki i daj znać!

Natalia Ty chyba też do lekarza więc i za Ciebie trzymam kciuki.

Dobranoc dziewczyny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jutro 7.30. Dobranoc

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie znać dziewczyny jak u lekarza.
    Cos jak na okres sie poczułam...:-( strasznie :-(
    Miłych snów...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę laski do szpitala. Szyjka 1 cm rozwarcie tez.. dziecko musi dostać zastrzyk na rozwój płuc.. masakra.. dam znać potem

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Jadę laski do szpitala. Szyjka 1 cm rozwarcie tez.. dziecko musi dostać zastrzyk na rozwój płuc.. masakra.. dam znać potem
    Ło Matko! Natalka! Boże...zeby wszystko bylo dobrze...Daj znaka...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia trzymam kciuki!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia !!! Kurcze myśl pozytywnie

Ja zaczynam szykować sie do wyjścia.
    W nocy tak mnie przeczyściło że już miałam nadzieje na jakąś akcje, a tu cisza... :(

Nic mi sie nie chce, żle spałam, sorry chce mi się spać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże...ale sie zle poczulam:-( jak na sranie i wyrzyganie jednocześnie :-(
    No i poleciałam na kibel...przepraszam...

‹‹ 136 137 138 139 140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ