plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak nie będzie nic się działo to w piątek mam zgłosić się do szpitala. Będę w 42tc a dokładnie 41t3d.
Nie dał skierowana ale powiedział że mają obowiązek przyjąć. Mam jechać rano. Co do dalszego działania nic nie powie bo zależy od lekarza który będzie i sytuacji. Mam rozwarcie więc myślę że jakby dali oksy to ruszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 22:13
-
nick nieaktualnybinka76 wrote:Jak nie będzie nic się działo to w piątek mam zgłosić się na do szpitala. Będę w 42tc a dokładnie 41t3d.
Nie dał skierowana ale powiedział że mają obowiązek przyjąć. Mam jechać rano. Co do dalszego działania nic nie powie bo zależy od lekarza który będzie i sytuacji. Mam rozwarcie więc myślę że jakby dali oksy to ruszy.
Oj ta Daga...Nie chce wyjść.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI tak się noc kończy w szpitalu. Ciężko spać. Pod dupa ma się podkład który wykonany jest z foli. Poci się człowiek.. tętno co 2-3 h.. w sumie dobrze tym Relanium strasznie Mały spokojny. Prawie go nie czuje.. Głowa mi pęka jak zwykle w szpitalu.. nie wietrzą. . Polozna powiedziała ze dobrze żeby z tydzień czy dwa posiedzial ale ogólnie tak będzie ok.. dodała ze plusem skracajcej się szyjki i rozwarcia jest raczej szybki i sprawny poród.. co mnie jakoś po cieszyło.. mówiła tez ze dla pierworodki mniejsze dziecko też jest dodatkowo łatwo urodzić.. zobaczymy co na obchodzie powiedzą..
-
nick nieaktualnyNatalia dawaj znać na bieżąco. Zgodzę się z tym ze mniejsze dziecko jest łatwiej urodzić niż klocka który waży 4 kg.
Mam nadzieje ze opieka wporzadku.
Ja nie wyobrażam sobie pobytu w szpitalu... Jest ja nigdy w życiu w szpitalu nie leżałam...
Tak jak Paulina mówiła relanium dają żeby wyciszyć. -
nick nieaktualnyCaramel wrote:Natalia dawaj znać na bieżąco. Zgodzę się z tym ze mniejsze dziecko jest łatwiej urodzić niż klocka który waży 4 kg.
Mam nadzieje ze opieka wporzadku.
Ja nie wyobrażam sobie pobytu w szpitalu... Jest ja nigdy w życiu w szpitalu nie leżałam...
Tak jak Paulina mówiła relanium dają żeby wyciszyć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalka nie przejmuj się na razie ruchami,bo tona pewno od tego leku...on sobie śpi. Jesteś pod opieka,wiec nie ma prawa nic złego sie wydarzyć.
Kurwa mać...boje sie porodu!!!!!!!!!
Boje sie na maxa!!!!!!!
Dzisiaj mam to samo uczucie co wczoraj...Jak na okres i latam do kibla
Zaczynam się naprawde cholernie bać tego bólu..tego nacięcia...
Kurwa mać -
nick nieaktualnyailatan wrote:Nadal są pojedyncze skurcze. Czekamy. Jak się wyciszy to jutro do domu. Problem ze nie czuje ruchów Małego. Twierdzą że po lekach.. ach..
Z tego co mi Paulina pisała na sali leżała z nią kobieta która też dostawała relanium i Dorota ma rację mały po lekach też jest wyciszony przede wszystkim jesteś pod opieką więc jakby coś było nie tak powiedzieli by Tobie. Także spokojnie -
nick nieaktualnydddodiii wrote:Natalka nie przejmuj się na razie ruchami,bo tona pewno od tego leku...on sobie śpi. Jesteś pod opieka,wiec nie ma prawa nic złego sie wydarzyć.
Kurwa mać...boje sie porodu!!!!!!!!!
Boje sie na maxa!!!!!!!
Dzisiaj mam to samo uczucie co wczoraj...Jak na okres i latam do kibla
Zaczynam się naprawde cholernie bać tego bólu..tego nacięcia...
Kurwa mać
Dorota ja też się boje chociaż mam więcej czasu niż Ty, dzisiaj miałam sen że byłam na wizycie u lekarza i powiedział mi że mam raka na jajniku i w piątek kazał przyjść na cesarke jutro mam wizytę aż się boję.
Do tego codziennie telefony ze współczuciem w głosie "dziecko jak się czujesz? " już mam ochotę powiedzieć żeby dali mi spokój!!! Kurwa mac!!! Jak tylko dzwoni mi tel już się wkurwiam! No chyba że dzwoni mąż. Myślę sobie ze ostatnie dni ciąży powinny być dla kobiety na wyciszenie a nie napierdalanie telefonami. Sory za słowa.
-
nick nieaktualnyTak jest Karolka!!!
Ja non stop smsy dostaje-Oliwka die urodziła?? Kiedy w końcu urodzisz??
No kurwa!!
Dzisiaj dostałam smsa z rana,to mnie chuj juz strzelił a nawet nie zajrzałam od kogo...patrze..a tam wiadomość -Paczka czeka już w Paczkomacie Ale taka ulga...ze nikt mi sie nie zapytal...ufff...
No normalnie zygac się chce!! Kurwa jego mac!!! Jak urodzę,to urodzę!!! Caly świat sie kurwa dowie,wiec po co mnie męczą?? Przyjemność im to sprawia,czy co???!!!
Ja pierdole!!!
No troche trzeba poklnąć,bo kiedy jak nie teraz... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŚwietnie, czekam na zdjęcia i dobre wieści o Kornelci.
Melduje że znów mnie czyściło, tym razem i czopu troszkę poszło, aż bałam sie wstać z kibelka że polecą wody
Załatwiłam Dermatologa z moją Werą, ech następna wizyta w listopadzie, czeka ją 3-4x wypalanie, p.doktor powiedział że apteczne preparaty by nie zaszkodziły ,ale to by był bardzo długi okres, a ona ma już bardzo głęboką i dużą zmianę. Stwierdził że jak w 3 wizyty wyrobimy się to będzie dobrze. \Na następnej stwierdził że troszkę poskrobie i dwie dawki wymrażania. Kurcze to dziecko wszystko łapie. Gdyby nie ona nie wiedziałabym co to wszy, owsiki, kurzajki i inne świństwa. -
nick nieaktualny