plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina możesz pisać co Ci się zamarzy bo w dzisiejszych czasach dzieci bez internetu się nudzą mam siostrę która mając 20 lat z domu nie wychodziła i nie wychodzi tylko ten komputer i simsy masakra jakaś i później wielkie zdziwienie że życie tak wygląda że trzeba ciężko pracować żeby coś mieć...
Paulina ja po ciąży będę się katowac ćwiczeniami a ty będziesz wstawała zdjęcia na których nie będzie widać że w ciąży byłaś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorota, mam 165 cm, dzis rano wazylam 51 kg. U gina w srode 51,5 kg.
Zaczelam sie martwic, ze Kornelia ma tam za malo miejsca, zaczynam sie bac czy na pewno rosnie jak trzeba niby 2 tygodnie temu wazyla odpowiednio (461g). A kolejne usg za 2 tyg i sie dowiem. Oby wazyla prawidlowo. Boje sie tez ze moze za malo wod mam? wszystkie macie juz brzuszki widoczne, a ja mam taki maly pani w sklepie jak lozeczko ogladalismy myslala ze jestem w 12 tc ;( i nie mogla uwierzyc ze w 23 ..
Czytalam ze chude dziewczyny tyja najwiecej. I tak liczylam, ze w koncu cos przytyje..
-
nick nieaktualnyJuż Tobie pisałam że nie zawsze, jeśli 2tyg temu było ok, to teraz też jest OK Uśmiechnij się i pamiętaj że Kornelka już czuje Twoje humorki
Dorota: guma owszem, drabinki też były, trzepak, podchody, zabawa w państwa miasta, jak byliśmy starsi to głównie podchody, gra "flirt" i dużo, dużo roweru, lasu, który był obok, w ogóle świeże powietrze.green lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulina kochana nie przejmuj się tak Sabina dobrze pisze!!!
Co do rowerów my na osiedlu miałyśmy taki fajny rower że kolejki się ustawiały i kursy do trzepaka i powrót ;)i każda mama miała jeden problem jak zagonić dziecko do domu a teraz chyba na odwrót jest. Do domu się wracało kupę piachu we włosach i rano tylko śniadanie i na dwór
binka76, green lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulinka jeszcze Ci brzusio wyskoczy,nic sie nie martw:-)
Masz taka budowę po prostu-kazda z nas inaczej wyglada-pamietaj o tym:-)
Widzisz ja tez sie martwiłam,ze mam brzuch jakos nisko...a tak ma byc:-)
Najważniejsze jest,ze Kornelcia zdrowo rosnie i ze Ty dobrze sie czujesz.
Mowie Ci,ze brzusio Ci jeszcze wyskoczy,bo przeciez z takim malusim nie będziesz do 9 maca Nawet nie wiesz kiedy -tak Ci wystartuje,ze hej:-)
Spoko:-) Szczesliwa badz,ze wszystko dobrze z Kornelka,bo inne nie maja tyle szczęścia i maja powody do zmartwień...
Ty nie masz,wiec Glowa do góry mamuśkagreen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry.
Eh musi byc dobrze, ale tak czy siak sie martwie. Mam te skurcze BH, czasem ich wiecej, czasem mniej i tez mnie to martwi. Jakbym wazyla wiecej, to bym ich nie odczuwala... a dzis w nocy nie dosc, ze mala mnie tak kopala, to wlasnie jeszcze mialam twardy brzuszek ale juz jest lepiej. -
nick nieaktualnyTez mam te skurcze...I dzis w nocy tez mnie tak kopała,ze od drugiej nie śpię...
Ale to chyba nie jest tak,ze grubsze osoby nie odczuwają tych skurczy,bo moja koleżanka jest strasznie chuda,brzuch ma duży,a skurczy ani w pierwszej ciąży ani teraz nie odczuwa...
Ja ważyłam zawsze 57,5 kg przy wzroście 171cm,tyle ze u mnie to więcej tkanki mięśniowej...
Naprawde nie wiem czemu masz taki maly ten brzuszek...Ale miejmy nadzieję,ze wszystko do normy dojdzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem na ip oczywiscie nie chca mi ktg zrobic bo najpierw chca mnie zapisac do szpitala. No kurwa, a badan sie i tak nie doczekam zadnych bo weekend, ale jestem wkurwiona. Pojechalam z tym twardym brzuchem bo chcialam sprawdzic na ktg co to jest ale oczywiscie kurwa nie
Bo oni beda obserwowac .... ja pierdole -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzyjka zamknieta i twarda. Tetno jest. Dzieko po brzuchu uciekalo od aparatu do badania tetna. Brzuch miekki. Jade do domu juz. Nie wyrazilam zgody na leczenie szpitalne :p pani mowila, ze jestem mega spieta i zebym wyluzowala. A twardnienie jesli sie znow pojawi i po nospie nie przejdzie to mam wracac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i mówiłam, kurcze, jak Kornelia ucieka to ma miejsce i brzusio nie jest tu odpowiednikiem braku miejsca, czy czegoś złego.
Teraz proszę spokojnie weekend przeżyć, nawdychać się świeżego powietrza, brak upału, można sobie troszkę pospacerować ,albo polenić się. Magnes, ale lek nie suplement też działa uspokajająco i na spięty brzuch.
Co do KTG, nie zawsze w tak wczesnej (dla nich) ciąży robią, choć u mnie na IP pielęgniarka podłęcza zanim przyjdzie lekarz, ale dopiero od 28tyg ciąży. Wcześniej tylko na zlecenie lekarza.
Ja dopiero po pierwszym śniadanku, zaraz ubiorę się ciut ogarnę mieszkanie i jak mój P przyjdzie z pracy przejdziemy się na spacer - RELAKSWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 10:43
-
nick nieaktualnyKazaly mi w domu lezec, nie wstawac dzisiaj. Zeby tam nic sie nie dzialo. Wlasnie to nie bylo ktg, tylko takie krazki i jezdzily mi tym po brzuchu jak na usg. Ale to tez nie bylo usg. Nie wiem co to bylo;p a Kornelia taka ruchliwa sie zrobila. Brzuch to mi falowal na badaniu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny