plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulinka,ale Ty takie mierzysz,czy brzusio w najszerszym miejscu?
W talii bym musiała się zmierzyć,nie wiem ile mam,ale kiedys kiedys miałam 58cm,a przed ciążą 63cm,a ide sie zmierzyć z ciekawości
Acha!! Pokazałam Twój brzusio mojemu..mam nadzieje,ze mogłam... Mowie do niego,ze martwisz sie,ze masz maly brzuszek i ze jestesmy w tym samym tygodniu..
Powiedział: "No jak?? Przeciez ma brzuch!! " i to bardzo zdecydowanie to powiedzial:-) Widzisz Paulinka:-) Masz brzusio-Kornelka jeszcze go wypchnie zobaczysz
Caramelku zasnęłam sobie jak wróciłam z psiakiem...Spalam jak zabita do teraz
W nocy spać nie mogłam,bo znowu kopniaki mnie budzily...
I Ci powiem...nie chce mi się wstawac:P Taki spokój...taka cisza...cos pięknego... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorota tak, w najszerszym miejscu w brzuszku mam tyle (82) nie jestem zla, no cos Ty dzisiaj tez bedzie nowe zdjecie brzusia, tylko niech maz wroci, bo sama to sobie tak fajnie nie zrobie. A widzisz w talii (72) mamy praktycznie tyle samo tylko ze Ty masz taka fajna pileczke, a ja mam wyciagniety brzuch od cyckow samych.
Ja tez teraz odpoczywam, leze, ogladam scooby doo :p Kornelcia sie wierci co chwile
Kurcze dopiero zjadlam miche kluskow z truskawkami, a juz znowu bym cos zjadlaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 11:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 23 tygodniu
My dziś cały dzień leniuchujemy, oglądam gimnastykę i synuś chyba tez sobie urządza jakąś gimnastykę, od samego rana :*
Jak pomyślę o przyszłym tygodniu to mnie normalnie trzepie
Dziś obudził mnie mój kocurek Gizmuś
Kochany słodziak się do mnie przytulał :*
dddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde dziewczyny czy Wy tez tak macie jak ja? Mi to co jakis czas,najczęściej rano leci cos w stylu woda i zawsze majtasy mokre -ale troche tylko Juz tak mam od dawna dawna,ale normalnie mnie to denerwuje,bo nawet jak pójdę rano siku,to i tak mi poleci...Tez tak macie?
W ogole super się czuje dzisiaj po tej kawce-zaraz tak lżej jakoś i wszystko mi się chce
Strasznie na mnie kawa działa -w sensie pobudza...a tylko z malej łyżeczki...
Dzisiaj salon piękności sobie robie:-)
W ogole cos ostatnio często sobie te wszystkie maseczki nakladam itd. Jak pracowałam,to człowiek czasu nie miał...a teraz jest super Na wszystko jest czas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak ja nie lubię kotów to do Twojego Gimzo bym się wtulila normalnie śliczny jest
Dorota powiem Ci i odkąd nie pracuje to mam tyle czasu dla siebie wszystko na spokojnie paznokcie maluje na różne kolory i mam na to czas a u stóp to co raz coś sobie wymyślę a teraz mam takie ładne paznokcie mocne, szybko rosną, mam czas ułożyć sobie włosy wysmarowac się balsamem wcześniej jak przyjeżdżalam z pracy to padalam no i tak całe 7 dni w tygodniu bo i sobotę i niedzielę też pracowałam czasami w sezonie zdarzył się maraton 9 dni pod rząd nic się człowiekowi nie chciało a teraz wakacje
Ja się nie martwię bardziej chwale bo jestem dumna z brzuszka mój mąż wczoraj powiedział że bardzo ładnie w ciąży wyglądam że nie tak jak inne dziewczyny jak to powiedział flaki ach ci faceci...
A odnośnie tej wody też tak mam ale wkładki noszęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 15:31
Zajsonek, dddodiii lubią tę wiadomość
-
Dokładnie nikt się tu nie martwi wielkością brzuszka a wręcz się chwali
Nie wiem skąd u Ciebie taki wniosek, że ktoś się martwi
Mi też ta woda leci, nic przyjemnego ale taki efekt ciąży
Nic mi się dziś nie chce
Może coś poprasuje ale późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 15:58
-
nick nieaktualnyDziewczyny wiecie co? Tak patrzę na wyniki badan połówkowych...Lekarz mówił,ze wyniki super,ale martwi mnie cos...martwi mnie obwód brzuszka-badanie miałam w 22t5d,a brzuszek wychodzi na 21t4d... Mierzy 165mm
Wiem,ze lekarz mówił,ze wszystko prawidłowo sie rozwija,ale wlasnie wyczytałam,ze mniejszy obwód brzuszka świadczy o np.niedotlenieniu...
Znowu zaczynam się martwic...Cala reszta pomiarów byla na 2 dni do przodu lub do tylu,ale ten brzuszek mnie zmartwil... -
nick nieaktualnyDorota mam tak samo mimo że moje polowkowe widziało dwóch lekarzy najpierw ten co robił polowkowe a później mój ginekolog to i tak musiałam posprawdzac wszystko z dr Google, ale skoro ani jeden ani drugi nie powiedział że coś jest nie tak ( oprócz sprawdzenia serduszka małego,zalecenie lekarza ze względu na to że mój mąż ma wadę serca i warto sprawdzić i albo maluszek coś ma albo taki wiek ciąży że taki obraz daje ale sprawdzić trzeba) myślę że nie mamy czego się doszukiwać jeżeli byłoby coś nie tak to lekarz by nam powiedział, myślę żebyśmy nie popadaly w paranoje
dddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOk po kolei.
Ja tez mam wodnisty sluz, jednak ja biore luteine dowcipnie i wiazalam to z tym (na poczatku myslalam, ze tam sie tak poce:p). Ale zapytam sie 4 lipca na wizycie. Z tego co w necie czytalam, to kazda na luteinie tak miala.
Koteczek cudowny, kocham koty i sama mam dwie damesy :p
U mnie na polowkowych pani dr mowila "chudy brzuszek, jak u mamy", gdy pytalam, czy mam sie tym martwic, to mowila, ze nie - kazde dziecko rosnie w swoim tempie na drugim polowkowym wyszlo juz dobrze, a nawet Kornelia podgonila - na 21t3d obwod brzuszka byl juz jak w 22t0d -
nick nieaktualnyCo do brzusia dzieci, u mnie na 1 połówkowym , było w normie a nawet był duży, pan od USG stwierdził widocznie świeżo po posiłku, 2tyg później u mojego z NFZ "oj mało zjadła ta dziecina, brzusio chudy", no cóż nie mam wpływu na to kiedy zamierza jeść.
więc zbytnio tym nie przejmuje się.
Fakt jak brałam luteinę to też miałam śluz, taki wodnisty, ale teraz czasem też mam, tak jak ty Dorotko, ale p.doktor sprawdzi - szyjka zamknięta, więc widocznie taka uroda.
Wróciliśmy od rodziców P, dostałam taki talerz obiadu, że normalnie na 3dni bym podzieliła i małą kolacje, oczywiście wszystkiego nie zjadłam, powiedziałam że nie mogę tyle na raz bo zgaga- ufff, dobrze mieć na co zwalić, choć zgag nie mam.
Za to zjadłam miseczkę truskawek