plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNooo...pewnie przesadzam...Wg tych norm co podała Caramel,to brakuje 9mm do minimum...Fakt,ze za duzo nie jadłam w ten dzień,tylko Male śniadanie...moze tez przez to...ehhh...chyba szukam dziury w całym
Macie racje...i lekarz od połówkowych i mój gin mówili,ze wyniki super,wiec po co ja sie doszukuje...? Gdyby bylo cos nie tak,to chyba ktos cos by powiedział..
Wydziwiam...
A truskawki sprzedają jeszcze? Bo kurde nigdzie nie moge dostać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas tez sa, ale ciezko dostac takie na targu warzywnym - schodza jak cieple buleczki. Ale mojej mamy kolezanka wczoraj ponownie przywiozla okolo 15 kg. Wiec u nas nie brakuje
Dototka nie martw sie, wszystko jest dobrze. Jakby bylo cos nie tak, to lekarz na pewno by powiedzial.
U mnie w brzuchu szalenstwa, a w zoladku zgaga - zawsze to idzie w parze eh:p ale lubie sie patrzec na brzuch, jak Kornelia sie wierci. To takie urocze jestdddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez strasznie lubie:-) Moja to zauwazylam uwielbia smak galaretki:-) Ostatnio ciągle robię do pucharków z owocami i jak sobie zjem pod wieczór,to jest koniec swiata:-) Cudowne to jest:-) Musimy sie tym nacieszyć,bo potem juz nikogo nie będzie w naszym brzuszku...
-
nick nieaktualnyco do wymiarow to tez osttanio mlody byl mierzony i brzuszek wyszedl na 18t2d, kosc udowa 16t4d, a obwod glowki 17t5d, a byl to moj 17t4d.. martwi mnie kosc udowa ze na wszytskich pomiarach jest tydzien do tylu, ale lekarz twierdzi ze jest ok to staram sie nie szukac dziury w calym
-
nick nieaktualnyailatan wrote:co do wymiarow to tez osttanio mlody byl mierzony i brzuszek wyszedl na 18t2d, kosc udowa 16t4d, a obwod glowki 17t5d, a byl to moj 17t4d.. martwi mnie kosc udowa ze na wszytskich pomiarach jest tydzien do tylu, ale lekarz twierdzi ze jest ok to staram sie nie szukac dziury w calym
Najważniejsze jest zdanie lekarza
Sa jakies tam normy,my się w tych normach mieścimy,wiec jest prawidłowo
No wiadome-martwimy sie,bo chyba każdy szczegół naszych maluchów nas mocno obchodzi Chcemy,żeby bylo idealnie:-)
Przeciez ideałów nie ma Najważniejsze,ze nie uslyszalysmy,ze ma cos za male-jak ta jedna dziewczyna na forum,co uslyszala na połówkowych,ze maluch ma za Male kończyny i usunęła ciążę...
Jak lekarz mówi prawidłowo,to prawidłowo i koniec i kropka -
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
U mnie tradycyjnie, jak co poniedzialek, rzyganko z rana.
Kornelia coraz wieksza, kopniaki coraz silniejsze wymierzone prosto w zoladek, co mi nie pomaga.
Magnesolu juz nie pije - wracam do magne b6 max - bo te musujace niestety z zoladkiem nie wspolpracuja:/
Sprobuje zasnac - moze przespie zle samopoczucie, choc w nocy bylo ciezko, mialam straszna zgage i malo spalam. Eh, poniedzialek -
nick nieaktualnya ja wróciłam od ogólnego i... bosz jak ja się źle poczułam. Dosłownie tak zaczęło mnie zatykać. Od wczoraj nie mogę znaleźć sobie miejsca aby dobrze oddychać, aż lekarz wysłał mnie na ekg , ale wyszło ok, po prostu mało miejsca na przeponie - chyba.
Słonko, słonko, zostań z nami... wczoraj tak lało... a dziś muszę pranie zrobić. -
hej laseczki
cos nie miałam ostatnio czasu pisać.
Zajsonek, co za cudny kot! jak ja uwielbiam takie futrzaki milusie mmmmm *-* ale bym przytulałaaa...
poćwiczyłam dzisiaj mam nadzieje, że nic złego sie nie stanie bo nie ćwiczyłam już huhuhu a lekarza nie pytałam ostatnio czy moge ale musiałam bo moje niskie cisnienie juz mnie doprowadza do szału, a kawa do najzdrowszych nie należy...
już nie mogę się doczekać wyjazdu, jeszcze niecałe 2 tyg... musze zmienic otoczenie no po prostu musze bo mnie cos trafia ostatnio -,-
a u Was jak tam humorki?
mój sie psuje jak widze cellulit na dupsku kuźwa no jak mnie wkurza toto...chyba zaczne sie obkladać kawą zamiast ją pić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynpo to my zrobiliśmy małe zakupy w akpolu : buteleczki, szczoteczki, obcążki, smoczki, drobiazgi... no i przewijaj na łóżeczko (10zl taniej - 39zł z dodatkowym przewijaczkiem turystycznym) no to na duperele poszło 150zł . Dostałam dziś podgrzewacz/sterylizator do butelek/słoiczków/smoczków
-
nick nieaktualnySabinka tez chce pojsc na zakupy dla maluszka, ale boje sie, ze po prostu przepadne ze nakupie milion rzeczy niepotrzebnych ale i tak na razie mam sie wylegiwac, to nie poszaleje zbieram sily na sobote - bede robic toxo, tsh i ft4, a pozniej jedziemy nad jezioro na grila:) o ile pogoda dopisze i moj brzuszek bedzie mieciutki.
Tanio kupilas przewijaczek. Jak bylismy w smyku, to byly po 150 zl, strasznie drogo
-
nick nieaktualnyJa się z zakupami jeszcze wstrzymuje właśnie boje się że jak wcześniej zacznę to nazbiera mi się później mnóstwo rzeczy niepotrzebnych albo w ogóle niektórych nie użyje
Chociaż tak mnie już korciWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 17:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj znowu w lumpeksie Wyniuchałam najpiękniejsze ciuszki i dame filmówki Wszystko mięciutkie i jak nowe
Byly jeszcze śliczne takie grubsze z polarkiem i wełenką w środku cos ala kurteczki,ale kurde rozmiary byly od 6-9msc i od 6-12msc...czyli wychodzi,ze bardziej na lato...eeehhhh...szkoda...
Boże jaka radocha kupic piękne ciuszki dla dzieciaczka Bardziej sie cieszę,niż sobie bym kupiła...Siebie chyba zaniedbam jesli o ciuchy chodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyallegro patrzałam to tak od 35zł wzwyż z przesyłką, ale przeciętnie 40+, jeśli myślisz o takich na łóżeczko Tylko jak mogłam dotknąć i kupić od razu to wolałam tą 2 opcje.
Ciuszki, jak ja bym pobuszowała ,ale będę miała wystarczająco od kuzynki, więc tylko co nie co. Teraz szukam fajnego śpiworka, tak aby był tani i odpowiadał mi
Te mi się podobają, bo i do wózka głębokiego, i do fotelika, no i później na zime pod dupcie by było. Bo kołderki i podusi do wozka nie będę kupować, dla mnie bez sensu. Na wiosnę podusia i kocyk starczą.
http://allegro.pl/spiworek-do-gondoli-jesien-powrot-ze-szpita-cieply-i5172464859.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 19:53
-
nick nieaktualnyOszaleć można z tymi rzeczami dla maluchów, może stworzymy w najbliższym czasie jakąś listę co trzeba chętnie poczytam i skorzystam bo pewnie są rzeczy o których nie mam pojęcia.
Dostałam tylko jedna radę od koleżanek które mają już dzieci nie kupuj dużo bo przy pierwszym dziecku (tak mi mówiły) ich maluchy z niektórych rzeczy nie skorzystały w ogóle albo były za małe albo za dużo było i nawet nie zdążyły założyć.
Sabinka śpiworek i ja dopisuje do swojej listybinka76 lubi tę wiadomość