plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOooo:-) Ailatan:-) To Ty tez masz 20cm więcej jak ja:-) Tez strasznie duzo ćwiczyłam,tez mtb-to moze ma jakis związek To my obie takie sportsmenki
Ja tez myślałam,ze ciąża,to masakra -ze wymioty mnie czekają,ze będę ciągle pewnie odpoczywać,ze w ogole grubasem będę,ze i pracować będę do połowy
A wszystko jest zupełnie na odwrót Czuje sie zajebiscie mimo,ze od dłuższego czasu bardzo pobolewa mnie z tyłu nad pośladkami -jak wstaję,jak jeżdżę na rowerze i teraz to juz nawet jak chodze:-) Ale to tam jest nic-śmieje sie z tego
Ogólnie czuje sie w końcu spelniona i szczesliwa:-) Mam wrażenie,ze mogę wszystko
Pewnie brzuszek teraz będzie jeszcze szybciej rosl,wiec za dwa miesiące koniec harców
No i z sexem tez jest mega-masz racje:-) Moj to tak mnie czuje na maxa A ja to już calkiem mam koniec swiata:P -
nick nieaktualnydddodiii wrote:Oooo:-) Ailatan:-) To Ty tez masz 20cm więcej jak ja:-) Tez strasznie duzo ćwiczyłam,tez mtb-to moze ma jakis związek To my obie takie sportsmenki
Ja tez myślałam,ze ciąża,to masakra -ze wymioty mnie czekają,ze będę ciągle pewnie odpoczywać,ze w ogole grubasem będę,ze i pracować będę do połowy
A wszystko jest zupełnie na odwrót Czuje sie zajebiscie mimo,ze od dłuższego czasu bardzo pobolewa mnie z tyłu nad pośladkami -jak wstaję,jak jeżdżę na rowerze i teraz to juz nawet jak chodze:-) Ale to tam jest nic-śmieje sie z tego
Ogólnie czuje sie w końcu spelniona i szczesliwa:-) Mam wrażenie,ze mogę wszystko
Pewnie brzuszek teraz będzie jeszcze szybciej rosl,wiec za dwa miesiące koniec harców
No i z sexem tez jest mega-masz racje:-) Moj to tak mnie czuje na maxa A ja to już calkiem mam koniec swiata:P -
nick nieaktualnyA ja dzisiaj siądę i zrobię swoją listę, co do głaskania brzuszka jak leżę i mój mały kopie to sobie poglaszcze brzuszek i coś tam powiem
Ailatan wszystko za jednym razem super dasz radę
Paulina i mi wczoraj mąż powiedział że deweloper złożył już wszystkie dokumenty i u nas może coś ruszy ale i tak szukamy czegoś do wynajęcia w Lublinie chociaż na te trzy miesiące więc jakby coś Ci wpadło w ucho śmiało możesz dać znać -
nick nieaktualnydddodiii wrote:Oooo:-) Ailatan:-) To Ty tez masz 20cm więcej jak ja:-) Tez strasznie duzo ćwiczyłam,tez mtb-to moze ma jakis związek To my obie takie sportsmenki
nick nieaktualnyTaaaak...kazda z nas inaczej wygląda
Dziewczyny...poradzicie cos?
Chodź o pokoik dla mojej księżniczki...
Jest pomalowany w taki sposób,ze jedna sciana jest chabrowa,a reszta ścian w kolorze ostrej zieleni-wszystko tak soczyście wygląda i bajecznie...
A jest jedna tapeta...kwiateczki różowe i takie właśnie ostre zielone na ciemno szarym tle-jak zobaczylam ja po raz pierwszy,to sie rozbeczalam nie wiem czemu taka idealna
Myślicie,ze cos takiego pasowałoby ,żeby walnąć gdzies ze dwa trzy paski?
Moze na tej chabrowej? No tak mi się marzy...jest taka slicznota... -
nick nieaktualnyDorota ja na szczęście będę urządzala pokój dla chłopaka i jestem zdania im mniej tym lepiej i myślałam o jednym kolorze na ścianach jakim jeszcze nie wiem na wolnej ścianie jakiś bajkowy rysunek typu wszyscy przyjaciele Kubusia Puchatka, samochody z bajki auta ( albo jakiś inny z ulubionej bajki ale to jak już podrosnie) a nad rysunkiem literki które utworzą jego imię.
Chociaż powiem Ci ze podobają mi się odważne kolory i tapety takie mocno rzucające się w oczy więc może jak znajdę jakieś fajne połączenie to kto wie... Chociaż całe mieszkanie mamy plan urządzić w jasnych kolorach. -
Hejka kochane ♡
Co do pokoju maleństwa to my będziemy dzielić sypialnie z Kubusiem
Remont pokoju juz zrobiony, gdyż później nie będzie na to czasu, a gdy pytałam gin kiedy najlepiej zrobić to mówił, żeby przynajmniej było 2 miesiące wcześniej, aby pozbyć się chemicznych zapachów
Efekt końcowy wygląda tak http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bcc9cc7d23c5.jpg ♡
We wrześniu będą mebelki to wtedy wyślę zdjęcie całego pokoiku reszta ścian jest w kolorze tego brązu (tzn. to akurat ciepłe kako)
Za 4 godzinki polowkowe juz się nie mogę doczekać idę coś wszamać i porobić coś trzeba żeby szybko zlecialo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooi...chyba zrezygnuje z tej tapety,bo chciałam ponaklejac naklejki...drzewka,postacie z bajek... Na razie mamy zasłonki różowe z Myszka Minnie Te trzy kolory wystarcza:-)jest super kontrast i wygląda jak w bajeczce
A czemu na szczęście dla chłopca?
Ja się cieszę,ze dla dziewczynki,bo czuje sie jak mala ksiezniczka w tym pokoiku Do chłopaka chyba bym tak nie umiała...Chociaz...nie wiem... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja lubie i stonowane i mocne kolory, wiec jak bedziemy do naszego mieszkania wybierac farby, to maz bedzie mial ze mna problem
Paulinka, pokoj cudowny kciuki zacisniete
My na razie mieszkamy u moich rodzicow, a tez nie wiemy kiedy uda nam sie wykonczyc mieszkanie, ale zakladam, ze dopiero na wiosne sie tam wprowadzimy, dlatego tez tymczasowo Kornelia zajmie pokoj mojego brata, bo on juz 10 lat tu nie mieszka, wiec nie ma problemu
A jakby sie udalo wczesniej zrobic kuchnie, lazienke i sypialnie w mieszkaniu, to byloby cudownie. Wszystko zalezy od $$$$ :p
Poza tym chyba tez po urodzeniu Kornelki chcialabym by moja mama byla jakos w zasiegu reki, jakby co, bo to do niej bede walic z kazdym pytaniem, bo kto jak nie ona bedzie wiedziec czy konsystencja kupy jest ok ;pp -
nick nieaktualnyWlasnie każdy kto przychodzi do nas,to mowi:no-przy łóżku w sypialni będziecie mieli łóżeczko...?
A ja mowie,ze nie-w pokoiku,ja tam będę spała z maluszkiem na początku. I tak do pracy nie będę chodzić,to moge tam spac,a mój M musi sie wyspać czasem do pracy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorota dlatego że od zawsze chciałam mieć syna i jak moja chrzesnica była mała to zawsze patrzyłam na zabawki dla chłopców jak coś kupowałam i nigdy nie kręcil mnie różowy kolor
My planujemy święta Bożego Narodzenia już na swoim zobaczymy co z tego wyjdzie z i jednak wolałabym być sama z mężem dlatego w razie jakby z mieszkaniem się coś przedłużyło szukamy czegoś do wynajęcia i żebyśmy od początku sami sobie radę dawali chociaż moja siostra zapowiedziała że jak kiedyś będzie miała dziecko to zabiera mamę na 2-3 miesiące do siebie
A z racji tego że pokój małego planujemy zrobić na górze na razie łóżeczko będzie stało w sypialni z nami.
Zajsonek brązy z turkusem ładnie wyglądają
Ja mam jakiś senny dzień dzisiaj ale trzeba wstać w końcu coś ogarnąć na obiad.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 13:27
-
nick nieaktualnyJa zawsze chciałam miec małą księżniczkę Moj tez bardzo chciał marzenia sie spełniają
Dzisiaj strasznie brzydko na dworze...
Pada i pada...az nic sie nie chce jak to widzę...
Dzisiaj Dzien Taty Pamiętajcie
Ja swojego juz nie mam...
Ale wiem,ze z góry patrzy