Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo:-) Ailatan:-) To Ty tez masz 20cm więcej jak ja:-) Tez strasznie duzo ćwiczyłam,tez mtb-to moze ma jakis związek :P To my obie takie sportsmenki :-)
    Ja tez myślałam,ze ciąża,to masakra -ze wymioty mnie czekają,ze będę ciągle pewnie odpoczywać,ze w ogole grubasem będę,ze i pracować będę do połowy :P
    A wszystko jest zupełnie na odwrót :-) Czuje sie zajebiscie mimo,ze od dłuższego czasu bardzo pobolewa mnie z tyłu nad pośladkami -jak wstaję,jak jeżdżę na rowerze i teraz to juz nawet jak chodze:-) Ale to tam jest nic-śmieje sie z tego :-)
    Ogólnie czuje sie w końcu spelniona i szczesliwa:-) Mam wrażenie,ze mogę wszystko :-)
    Pewnie brzuszek teraz będzie jeszcze szybciej rosl,wiec za dwa miesiące koniec harców :P
    No i z sexem tez jest mega-masz racje:-) Moj to tak mnie czuje na maxa :-) A ja to już calkiem mam koniec swiata:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    Oooo:-) Ailatan:-) To Ty tez masz 20cm więcej jak ja:-) Tez strasznie duzo ćwiczyłam,tez mtb-to moze ma jakis związek :P To my obie takie sportsmenki :-)
    Ja tez myślałam,ze ciąża,to masakra -ze wymioty mnie czekają,ze będę ciągle pewnie odpoczywać,ze w ogole grubasem będę,ze i pracować będę do połowy :P
    A wszystko jest zupełnie na odwrót :-) Czuje sie zajebiscie mimo,ze od dłuższego czasu bardzo pobolewa mnie z tyłu nad pośladkami -jak wstaję,jak jeżdżę na rowerze i teraz to juz nawet jak chodze:-) Ale to tam jest nic-śmieje sie z tego :-)
    Ogólnie czuje sie w końcu spelniona i szczesliwa:-) Mam wrażenie,ze mogę wszystko :-)
    Pewnie brzuszek teraz będzie jeszcze szybciej rosl,wiec za dwa miesiące koniec harców :P
    No i z sexem tez jest mega-masz racje:-) Moj to tak mnie czuje na maxa :-) A ja to już calkiem mam koniec swiata:P
    no z seksem to jest kurcze cos dziwnego :) wczesniej chcialo mi sie tez co dzien :) ale teraz chce mi sie co godzine :P i pomimo moich zmieniajacych sie ksztaltow moj facet tez ma jakis dziwny wielki pociag do mnie wiec nie wiem o co chodzi ;) ale korzystam z chwili :) jak sie maly urdozi to pewnie jakas przerwa bedzie.. wiec trzeba sie cieszyc poki mozna i poki sie chce:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj siądę i zrobię swoją listę, co do głaskania brzuszka jak leżę i mój mały kopie to sobie poglaszcze brzuszek i coś tam powiem :-)
    Ailatan wszystko za jednym razem super :-) dasz radę ;-)
    Paulina i mi wczoraj mąż powiedział że deweloper złożył już wszystkie dokumenty i u nas może coś ruszy :-) ale i tak szukamy czegoś do wynajęcia w Lublinie chociaż na te trzy miesiące więc jakby coś Ci wpadło w ucho śmiało możesz dać znać :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    a ze w pasie? ano mam wiecej ;) hehe ale ja mowie widzac Twoje zdjecie mam zupelnie inna budowe :) nigdy nie bylam waska w pasie :) mam tez dosc rozbudowane i szersze uda i chyba jestem od Ciebie nizsza:) no kazada jest inna, kazda ma inna macice, ja juz mam teraz dosc duzy ten brzuch.. az strach pomyslec co bedzie za pare tyg :D hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaak...kazda z nas inaczej wygląda :-)

Dziewczyny...poradzicie cos?
    Chodź o pokoik dla mojej księżniczki...
    Jest pomalowany w taki sposób,ze jedna sciana jest chabrowa,a reszta ścian w kolorze ostrej zieleni-wszystko tak soczyście wygląda i bajecznie...
    A jest jedna tapeta...kwiateczki różowe i takie właśnie ostre zielone na ciemno szarym tle-jak zobaczylam ja po raz pierwszy,to sie rozbeczalam :D nie wiem czemu :D taka idealna :D
    Myślicie,ze cos takiego pasowałoby ,żeby walnąć gdzies ze dwa trzy paski?
    Moze na tej chabrowej? No tak mi się marzy...jest taka slicznota...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota ja na szczęście będę urządzala pokój dla chłopaka :-) i jestem zdania im mniej tym lepiej i myślałam o jednym kolorze na ścianach jakim jeszcze nie wiem na wolnej ścianie jakiś bajkowy rysunek typu wszyscy przyjaciele Kubusia Puchatka, samochody z bajki auta ( albo jakiś inny z ulubionej bajki ale to jak już podrosnie) a nad rysunkiem literki które utworzą jego imię.

Chociaż powiem Ci ze podobają mi się odważne kolory i tapety takie mocno rzucające się w oczy więc może jak znajdę jakieś fajne połączenie to kto wie... Chociaż całe mieszkanie mamy plan urządzić w jasnych kolorach.

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane ♡
    Co do pokoju maleństwa to my będziemy dzielić sypialnie z Kubusiem :)
    Remont pokoju juz zrobiony, gdyż później nie będzie na to czasu, a gdy pytałam gin kiedy najlepiej zrobić to mówił, żeby przynajmniej było 2 miesiące wcześniej, aby pozbyć się chemicznych zapachów :)
    Efekt końcowy wygląda tak http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bcc9cc7d23c5.jpg ♡
    We wrześniu będą mebelki to wtedy wyślę zdjęcie całego pokoiku :) reszta ścian jest w kolorze tego brązu (tzn. to akurat ciepłe kako) :)
    Za 4 godzinki polowkowe juz się nie mogę doczekać ;) idę coś wszamać i porobić coś trzeba żeby szybko zlecialo :P

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za polowkowe :-)
    Kolory fajne :-)

Zajsonek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooi...chyba zrezygnuje z tej tapety,bo chciałam ponaklejac naklejki...drzewka,postacie z bajek... Na razie mamy zasłonki różowe z Myszka Minnie :-) Te trzy kolory wystarcza:-)jest super kontrast i wygląda jak w bajeczce :-)
    A czemu na szczęście dla chłopca?
    Ja się cieszę,ze dla dziewczynki,bo czuje sie jak mala ksiezniczka w tym pokoiku :-) Do chłopaka chyba bym tak nie umiała...Chociaz...nie wiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo! :-) Leży poducha ciążowa :-)
    Kolory takie...stonowane...:-) Ja to zawsze z kolorami szaleje :-) Uwielbiam :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek trzymam kciuki,żeby dobrze było!

Zajsonek lubi tę wiadomość

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolory stonowane, bo chce właśnie turkusowe dodatki, pościel do łóżeczka jest śliczna turkusowa i ogólnie większość turkusowa :)
    Wydaje mi się ze będzie pięknie :*

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dziękujemy za kciuki ♡

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na info z połówkowego/.
    Ja lubię takie kolory, cieple a fajne dodatki i będzie ekstra.
    Ja też zwróciłam uwagę na poduchę :P
    U nas też maleństwo na razie będzie z nami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja lubie i stonowane i mocne kolory, wiec jak bedziemy do naszego mieszkania wybierac farby, to maz bedzie mial ze mna problem :D
    Paulinka, pokoj cudowny :) kciuki zacisniete :)
    My na razie mieszkamy u moich rodzicow, a tez nie wiemy kiedy uda nam sie wykonczyc mieszkanie, ale zakladam, ze dopiero na wiosne sie tam wprowadzimy, dlatego tez tymczasowo Kornelia zajmie pokoj mojego brata, bo on juz 10 lat tu nie mieszka, wiec nie ma problemu :)
    A jakby sie udalo wczesniej zrobic kuchnie, lazienke i sypialnie w mieszkaniu, to byloby cudownie. Wszystko zalezy od $$$$ :p
    Poza tym chyba tez po urodzeniu Kornelki chcialabym by moja mama byla jakos w zasiegu reki, jakby co, bo to do niej bede walic z kazdym pytaniem, bo kto jak nie ona bedzie wiedziec czy konsystencja kupy jest ok ;pp

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie każdy kto przychodzi do nas,to mowi:no-przy łóżku w sypialni będziecie mieli łóżeczko...?
    A ja mowie,ze nie-w pokoiku,ja tam będę spała z maluszkiem na początku. I tak do pracy nie będę chodzić,to moge tam spac,a mój M musi sie wyspać czasem do pracy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota u nas tak samo bedzie :) choc maz sie upiera, ze to on bedzie wstawal do malej, bo to jego corka. Tylko nie wiem jak on bedzie karmil, no ale ;p poza tym wydaje mi sie, ze mu szybko przejdzie hehe ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota dlatego że od zawsze chciałam mieć syna i jak moja chrzesnica była mała to zawsze patrzyłam na zabawki dla chłopców jak coś kupowałam :-) i nigdy nie kręcil mnie różowy kolor :-)
    My planujemy święta Bożego Narodzenia już na swoim zobaczymy co z tego wyjdzie z i jednak wolałabym być sama z mężem dlatego w razie jakby z mieszkaniem się coś przedłużyło szukamy czegoś do wynajęcia i żebyśmy od początku sami sobie radę dawali chociaż moja siostra zapowiedziała że jak kiedyś będzie miała dziecko to zabiera mamę na 2-3 miesiące do siebie :-)
    A z racji tego że pokój małego planujemy zrobić na górze na razie łóżeczko będzie stało w sypialni z nami.

Zajsonek brązy z turkusem ładnie wyglądają :-)

Ja mam jakiś senny dzień dzisiaj ale trzeba wstać w końcu coś ogarnąć na obiad.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 13:27

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My za 30 minut wychodzimy do lekarza :)
    Czekam na mojego P., aż wróci z pracy i jedziemy ;)
    juz tak niewiele czasu :D

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze chciałam miec małą księżniczkę :-) Moj tez bardzo chciał :-) marzenia sie spełniają :-)
    Dzisiaj strasznie brzydko na dworze...
    Pada i pada...az nic sie nie chce jak to widzę...
    Dzisiaj Dzien Taty :-) Pamiętajcie :-)
    Ja swojego juz nie mam...:-(
    Ale wiem,ze z góry patrzy :-)

‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ