plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaramel Boze Narodzenie we wlasnym mieszkaniu z malenstwem - spelnienie marzen zazdroszcze, my sie pewnie nie wyrobimy, bo na wykonczenie calosci w tak krotkim czasie nas nie bedzie stac ale juz wielkanoc spedzimy we wlasnym
Ale zmiana planow - jutro jade robic toxo, tsh i ft4. Trzymajcie kciuki bo o toxo sie boje, a jak mi tsh nie spadlo, a spadlo ft4, to czeka mnie endo. No i jutro podpisujemy akt notarialny
Moj tata w szpitalu, takze zjemy i jedziemy do niego z zyczeniami. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byliśmy u moich dziadków i u rodziców po USG ♡
Dlatego tyle nam zeszło
Kubuś rozwija się prawidłowo, waży 490g ♡
Cały czas zasłania Buzke ale zdjęcie mamy jutro wstawię
Reszta wymiarów prawidłowa, maksymalnie tydzień różnicy do przodu :*
Następne USG 14 lipca, juz się nie mogę doczekać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie jakby mogło być ? Jak juz maja byc upały,to nie będą,ale tak...jeden dzien upał,drugi dzień np tak jak dziś..Chociaz nie wiem czy to by dobre bylo,ale my byśmy odetchnęły,a i sukienki ciążowe by w szafie nie leżały...
Ja to chyba po wczoraj przytyłam...ciągle coś jadłam...Chyba przez pogodę...jednak jak ciepło,to sie tak nie chce jeść...
Kurde kawę wypilam i mnie znowu nosi...
Acha!! Bo pisałyście o siarze...ze Paulince to już wycieka,a Sabinka to jak sobie scisnie to tez leci..
A mi nic To cos złego znaczy,ze mi nic nie cieknie?Normalnie cisnę i nic..a kurde boli jak przycisnę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa widziałam ostatnio wyprawkę na olx dla chłopca o48 ubranek za 200 zł
A i decyzja o wózku zapadła adamex galactic 3w1
http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/wozki-dzieciece/wozki-dzieciece-wielofunkcyjne/adamex-galactic-len-3w1-2015_p_1557.html
podoba mi się ten z białą budą ale czy dla chłopaka pasuje? w sumie też wolałabym czarny stelaż.
Na weekend jedziemy z mężem zobaczyć jak wygląda jak będzie ok to się nie zastanawiamyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 12:45
-
nick nieaktualny