plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya co tesciowej.. moja jest 120 km od naszego domu wiec ogolnie jest spokoj i bardzo w sumie siebie lubilysmy do czasu kiedy osttanio nie kupilismy mieszkania i postanowila nam pomoc wszytsko ogaranc.. i przyjechala i sie zaczela rzadzic.. i krytykowac.. i bylo ostro, ale ja sobie pozwole.. moje mieszkanie moj balagan moja sprawa moja wygoda:D
-
ailatan wrote:heh rozumiem Cie, ja wczoraj pol wieczora przeryczalam, moj facet wyjechal na szkolenie do Krakowa od niedzieli do dzis, chodzi sobie z kolegami potem na piwo a ja siedze samam jak slup.. nawymysllam sobie ze jestem gruba, nieaktarycyjna, ze pewnie sobie w tych pubach zagaduja do jakis fajnych lasek i ogolnie mnie taki dol zalapał.. troche tak jest ze z jednej striny czuje jego wielka milosc ale czasem sobie mysle ze teraz jak juz jestem w domu to w jego oczach jestem w sidlach, no bo nosze jego dziecka wiec juz nikt inny mnie nie zabierze.. poderwie.. bo kto by chcial kobiete w ciazy z kogos dzieciem.. to powoduje ze juz nie musi byc o mnie zazdrosny czy tak zabiegac.. ach mowie Wam przerabane..
ailatan, kurcze ja mialam ostatnio identycznego doła co Ty hehe jakbym swoje rozkminy czytała tyle, że mój M nie pojechał nigdzie i nawet na piwo nie chodzi a ja i tak sobie wymyślam.
ja dzisiaj to już kompletny brak energii do zycia odnotowalam...palca poparzyłam ciągle mi coś z rąk leci...ehh mam nadzieje, że to przejściowe nic tylko iść spać.
dobrze, że chociaz tesciowa daleko ale sie wybiera w odwiedziny niebawem... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiley24 wrote:ailatan, kurcze ja mialam ostatnio identycznego doła co Ty hehe jakbym swoje rozkminy czytała tyle, że mój M nie pojechał nigdzie i nawet na piwo nie chodzi a ja i tak sobie wymyślam.
ja dzisiaj to już kompletny brak energii do zycia odnotowalam...palca poparzyłam ciągle mi coś z rąk leci...ehh mam nadzieje, że to przejściowe nic tylko iść spać.
dobrze, że chociaz tesciowa daleko ale sie wybiera w odwiedziny niebawem...
ale spoko urodze, dojde do siebie i bede fit to i zazdrosc mu wroci hehe no widzisz co ja musze przezywac sama z dala od niego ale juz wraca dzieki Bogu.. hee -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja wlansie gadalm z moja koleznka ktora tez jak ja ma pcos i juz 2 ciaze poronila.. i znowu jest w 3 ciazy w 6 tygodniu i wyobrazcie sobie ze lekaraka tak z dnia na dzien kazala jej odstawic duphaston.. dziewczyna po 2 poornieniach przy pcos.. i jeszcze sie na mnie obrazila ze ja starsze ze powinna brac ten duphaston.. tym bardziej w 1 trymestrze.. nie czaje..
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:Rządzić i krytykować?? Jezus Chrystus..a niech sie sobą zajmie,a nie !!!!
Kupiłam sobie w końcu podusie ciążową...zamowilam w kształcie literki C..
Mam nadzieje,ze dobra będzie...Że uda mi się porządnie wyspać na niej...
Wydaje sie jakas duża
Dorota nie pożałujesz zobaczysz moja jest taka że jeden koniec pod głowa układam leci mi przez całe plecy między nogi i pod brzuchem się zawija zakupiłam swoją w smyku. Nie ruszam się bez niej.
-
nick nieaktualnyailatan wrote:a ja wlansie gadalm z moja koleznka ktora tez jak ja ma pcos i juz 2 ciaze poronila.. i znowu jest w 3 ciazy w 6 tygodniu i wyobrazcie sobie ze lekaraka tak z dnia na dzien kazala jej odstawic duphaston.. dziewczyna po 2 poornieniach przy pcos.. i jeszcze sie na mnie obrazila ze ja starsze ze powinna brac ten duphaston.. tym bardziej w 1 trymestrze.. nie czaje..
Dziwne ja brałam luteine do 12 tyg 2x1 i lekarz mi mówił że jak zostanie mi w ostatnim listku 7 tabletek to mam je brać już raz dziennie i właśnie mówił żeby tak od razu nie odstawiać z dnia na dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 22:13
-
nick nieaktualnyailatan wrote:a ja wlansie gadalm z moja koleznka ktora tez jak ja ma pcos i juz 2 ciaze poronila.. i znowu jest w 3 ciazy w 6 tygodniu i wyobrazcie sobie ze lekaraka tak z dnia na dzien kazala jej odstawic duphaston.. dziewczyna po 2 poornieniach przy pcos.. i jeszcze sie na mnie obrazila ze ja starsze ze powinna brac ten duphaston.. tym bardziej w 1 trymestrze.. nie czaje..
Kurcze nawet do 20tyg z tego co wiem
Też brałam luteinę i też musiałam zmniejszyć dawke
Dorota ja dziś kupiłam sobie na allegro, aż strach co powie na to mój P - powie że kochanek w łózko , bo będę sie przytulaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 22:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja po jednym poronieniu i biore luteine caly czas i mam brac nie wiem chyba do końca. niech sie nie obraza tylko skonsultuje z innym lekarzem.
o ja mam podusie, ale taka prosta kształt I, bardzo ją lubię fajny wynalazek tylko trochę w jednym miejscu mi się juz jakby ulezala czy zagięła nie wiem... z przodu mam podusie do przytulania z tyłu mężuś "na łyżeczkę" i jest git -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAliatan, ja nie wiem, jak wyglada sprawa ciazy przy pcos, ale moze lekarz kazal odstawic, bo ma dobry progesteron? Nie wiem, moze tez brala male dawki, ze kazal odstawic.
Ja biore od 19 tc - na razie na stale. Biore 2x2 luteine 50.
My moze w piatek odbierzemy klucze do naszego mieszkania -
nick nieaktualnySabinka ja właśnie tez na Allegro-130zl wczoraj przelałam
Moj jak zobaczył co to za poducha...i jakie ma wymiary...to taka minę zrobil Minę w stylu-Teraz to juz NIC z TEGO
Ale strasznie duzo osób kupuje w kształcie literki C wlasnie..
Ja mam nadzieje,ze sie w nią mieszczę na długość...
A co do duphastonu...nigdy nie brałam,ale mysle ze po dwóch poronieniach to balabym sie odstawiać,chyba bym poszła skonsultować z innym ginem na jej miejscu...Gdyby drugi miał takie samo zdanie,to ok...
Wiem,ze wlasnie dziewczyny biorą na podtrzymanie ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też mam ruchy na samym dole, u gory to czuje raczej wypinanie, ale to chyba przez to że łożysko amortyzuje.
Mają się nasi faceci, "zdradzamy" ich z poduchami
Kurcze ja ostatnio cierpię na takie skurcze nóg w nocy... Dziś to myślałam że będę wyć tak mnie bolało i na całej nodze, nie tylko łydka powiedziałam bym że bardziej udo i promieniowało. biorę magnez, ale wiem że kiedyś na skurcze musialam potas brać, musze na wizycie gin powiedzieć ,ale to za 1,5tyg
-
nick nieaktualnyWłasnie wpadłam na szalony pomysł...
Kiedyś robiłam dla moich dziewczyn mufli na zime, na drutach, podszyte polarem i wiele koleżanek zachwycało się nimi, teraz zrobię kocyk do wózka , tą samą techniką, podszyty polarem. Dosłownie dziś idę kupić sobie wełenkę - mam nadzieję że dostanę białą i różową. -
nick nieaktualnyJa tez od czasu do czasu czuje ruchy tak bardzo nisko, czasem mam wrazenie, jakby mi skakala po szyjce ;p ale glownie czuje w okolicach pepka. I coraz szerzej je czuje, przy zebrach juz itp
Sabinka potasu duzo w pomidorach jest podobno, to mozesz podjadac sobie no i magnez jedz koniecznie, tylko wybierz ten dobrze wchlanialny.
Super masz pomysl z tym kocykiem jak ja bym chciala miec takie umiejetnosci, raczej szycie i robienie na drutach nie sa dla mnie :p owszem, guziki przyszyje, dziury polatam, ale zeby cos od podstaw uszyc, to nie kiedys lalkom barbie szylam, ale na tym sie skonczylo -
nick nieaktualny