plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja wczoraj bylam u lekarki i wszytsko jest ok:) na 100% chłopak :0 wiec czekamy na Stasia:) lozysko sie przesunelo i nie ma juz zagrozenia wiec mozemy prawiac seks do woli i szyjka macicy tez piekna dluga:) za 2 tyg polowkowe
dddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorota ja mam boczne skrzywienie. Nic nie mowili na wielkosc brzucha tak naprawde. Powiedzieli jedynie, ze ciaza jeszcze mloda, to i brzuch ma byc niewielki. Tak gorzka czekolada zawiera sporo magnezu. Po migdalach boli mnie brzuch.
Aliatan to super, ze u Ciebie ok, oby tak dalej:) -
nick nieaktualnyMłoda? Mi na połówkowych powiedzial,ze zaawansowana...
Ailatan gdzies Ty byla?
Super,to teraz czekamy na połówkowe i gratuluje Stasia:-)
Czekolada zawiera tez sporo węglowodanów...Sprobuj moze cos innego,bo czekolada jest zdrowa,ale w malych ilościach. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do tych brzuszków to ja widzę to tak:
Paulina ja bym się nie martwila na Twoim miejscu tym brzuszkiem bo patrząc na Twoje zdjęcia jesteś chudzinka do tego drobna dziewczyna z Ciebie i tak przeglądałam zdjęcia dziewczyn na FB na tych pazdziernikowych szczesciach i widziałam dziewczyny w podobnym wieku ciąży i tez za dużych brzuszków nie miały to zależy od naszej budowy w dużej mierze a ile jest dziewczyn które o ciąży dowiaduje się jak już rodzą czyli też za dużych brzuszków nie mają u mnie był taki przypadek dziewczyny która w szpitalu dowiedziała się ze rodzi lekarz na pytanie co mam powiedzieć jej mamie ona odpowiedziała najpierw niech pan doktor powie że jestem w ciąży a później że już rodze a dziewczyna miała 17 lat i mieszkała z rodzicami
Także Paulina brzuszkiem się nie przejmuj już
A co do czekolady to słyszałam że właśnie gorzka jest najzdrowsza i nawet jak ktoś jest na diecie śmiało może jeść ja osobiście nie lubię wolę mleczną lub z orzechami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBorówki ja tez bym się pociachała za nie
No tak czekoladka gorzka zdrowa jest,ale jak chodzi o uzupełnianie magnezu,to np pestki dyni maja bardzo duzo ...
No laski piszcie ile macie w tych brzuszkach
Ps. Naprawde sa takie,które dowiadują sie o ciazy przy porodzie? Masakra!! To np.nieswiadomie sie odżywiają,palą papierochy...? A brak okresu ich nie dziwi? Szok normalnie,ze takie laski sa...No dziwne to dla mnie ...
Kurde wyobrażacie sobie? Żyjecie sobie,a nagle jebs-poród!! Ja pierdziele.. -
nick nieaktualnyDorota tak jest sama się zastanawia jak to możliwe a z tym okresem to różnie bywa niektóre będąc w ciaży mają niby okres, a teraz to się mówi tyle o odchudzaniu, stresie że pewnie sporo dziewczyn brak okresu właśnie tym tłumaczy.
Ale ruchy dziecka przecież to czuć, no ale jak się ich nie wyczekuje to różnie można je sobie tłumaczyć. Na TLC jest program właśnie o kobietach które podczas porodu dowiadują się że będą mamami więc możliwe to jest czasami oglądałam i dziewczyny po 5 kg przez 9 miesięcy przytyły więc co to jest 5 kg
Napiszę w niedziele ile mam bo weekendujemy i jesteśmy poza domem nie mam czym się zmierzyć -
nick nieaktualny106cm w brzuszku star z tali około 80cm (nie mało)
Też oglądałam "ciąża z zaskoczenia"(chyba) - program na TLC
Powiem Wam że też tego nie rozumiem, bo ok, można mieć różne zaburzenia że nie miesiączkuje się, ale ruchy dziecka... No dla mnie nawet jak nie wyczekuje się dziecka to je czuć. -
nick nieaktualnyDorota ja i tak biore magnez w tabketkach, a na czekolade mialam po prostu ochote, wiec wybralam gorzka, zeby byla zdrowsza i miala ten magnez.
Ja brzuszka nie zmierze bo nie wiem, gdzie mam centymetr :p
Tez ogladam to na tlc i tez nie moge nigdy uwierzyc, jak to mozna o ciazy nie wiedziec.. :p ja nie wiem :p -
Hejka :*
Green odpoczywaj kochanie ♡
Ja się w talii dawno nie mierzyłam aż z ciekawości zaraz sprawdzę jak znajdę miarke
My dziś cały dzień spędziliśmy u mojej babunci na urodzinach, kupiłam w końcu torebkę i portfel bardzo była zadowolona
Przyszły tydzień to jakaś masakra
W poniedziałek hurtownia za wódka, worek lekarz i do kancelarii za zapowiedziami, środa zamówić ciasto i tort trzeba jechać 100 km, w czwartek kwiaty a piątek suknia i kolejne 100 km do kamerzysty i fotografa
W weekend odpoczywamy -
nick nieaktualnyKurde,to ja w tyn najszerszym miejscu przed ciaza miałam 68cm... To mi aż tyle urosło?? 23cm??? Ja pierdole Masakra! Idzie w brzusio..idzie
No to ładnie mamy wszystkie:-) Tak akurat Ciekawe ile na końcu będziemy miały A na końcu jeszcze Paulinka będzie miała większy od nas Jak wystrzeli,toooooo...
Dzisiaj ale szaro buro na dworze... -
nick nieaktualnyMierzylam brzusio. Mam 82 cm. A bylo jakies 65-70 bo w talii mialam zawsze 61. Wiec optymistycznie patrzac przybylo mi jakies 17 cm;) chyba nie jest zle, co?
Dzisiaj bez skurczy cala noc, rano tez nic. Chyba brakowalo mi magnezu. Kupilam magnesol, jest w postaci cytrynianu, wiec najlepiej przyswajalny i pilam go wczoraj, zjadlam troche wiecej niz pol gorzkiej czekolady. Dzis kakao zamiast herbaty i zaraz bede znow podgryzac czekolade
Jeszcze pozniej talie zmierze, bo na razie sie jeszcze polozylam :p
A u nas piekna pogoda, slonko i prawie bezchmurnie -
nick nieaktualnywczoraj chciałam z P iść na "Cuda Wianki" u nas organizowane, fajnie jest na mieście pod warunkiem że nie leje. Pojechaliśmy i co po obiadku krotki spacerek, jak zaczęło lać to ewakuacja do domu.
Oj te przygotowania do ślubu...Nie forsuj się zbytnio.
Mój tak mnie namawia ,zeby w listopadzie/grudniu... aż strach pomyśleć. Z jednej strony bym chciała, a z drugiej... Ja po rozwodzie , on też, straciliśmy nadzieje na wyłączność, jedynie unormowało by to w jakimś stopniu nazwiska, bo teraz funkcjonujemy z 3ma . Nie raz też odpowiadam twierdząco jak ktoś zapyta "Państwo B", albo mówię "mąż...(coś tam)" , ale to raczej aby nie wdawać się w dyskusje.
Dziś nas przywitało słońce, ciekawe jak długo będzie. W planie obiad u mamy P, więc nie będę przemęczać się , za to usłyszę tysiąc pytań do :"wygodnie ci" "może chcesz poduszeczkę pod plecy", albo "jesteś głodna", albo "chcesz położyć się"... <szok> -
nick nieaktualny