plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZjadlam troche kisielu, po jakichs 30 min zrobilo mi sie lepiej i zjadlam normalna kolacje, na wszelki wypadek popijam miete.
Ja na bole brzucha czesto pilam miete, ale jakos w ciazy mi nie sluzyla przy wymiotach, dopiero teraz jakos mi lagodzi rewolucje zoladkowe. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyśpij , śpij, odpoczywaj, puki można
Ja od rana w trasie, o 9 jechałam do castoramy, nawet nie zjadłam śniadania, okazalo się że kupiliśmy złą ościeżnice i trzeba było wymieniać.
Bosz jaki zaduch, niby słońca brak, jest takie za chmurkami ,ale zaduch jak nie wiem -
nick nieaktualnySabina ostatnio spanie dobrze mi wychodzi ty to się masz z tym remontem, pogoda nas nie rozpieszcza jutro ma być ponad 30 u mnie, już mnie te słońce tak nie przeraża jak ten zaduch, ja w ciągu takiego upalnego dnia prysznicem się ratuje kilka razy dziennie. A teraz idę na werande czytać książkę korzystam póki mam czas tylko dla siebie aż człowiek inaczej się czuje taki zrelaksowany
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też czytałam o tym wszystko fajnie piękne ale u mnie w mieście ( dobrze ze tam nie rodze) jest problem z tym bo nie ma wystarczającej liczby anastezjologow a anestezjolog musi być przy tego typu znieczuleniach i niby wszystko ma działać od 1 lipca to w rzeczywistości nie działa...
-
nick nieaktualnyA ciekawe czy u mnie w miescie jest dostep do znieczulenia. W kazdym razie nie chce tu rodzic, mam nadzieje, ze uda sie w Lublinie
A ja sie chcialam przywitac tylko i juz uciekam bo musze zjesc i naszykowac sie do szkoly rodzenia. Zdam relacje wieczorkiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPonad 5cm szyjka? Omg jaka dlugasna u mnie byla 3,8 cm, a teraz jest tylko 3 cm. Zobaczymy za 2 tyg dokladnie na usg, ale i tak jest ok.
Bylam na zajeciach - dzisiaj cwiczylysmy troche:p i ogladalysmy filmy o masazach dla malenstwa i masazach podczas porodu. W sumie fajnie i dostalam wyprawke dla malenstwa: masa probek i ulotek, butelka, jakies witaminy na uklad moczowy i witaminy dla kobiet w ciazy. I kremik na odparzenia z Nivea baby.
No a teraz odpoczywam, bo padnieta jestem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ja juz po sniadanku, po slodkim do kawy, bez kawy hehe, bo kawa smierdzi mi od samego poczatku galaretka juz stygnie, owoce naszykowane, jak wystygnie to zaleje, do lodowki i na popoludnie mam pyszniutki, zimniutki deser mniam
Nie wiem Dorota gdzie mozna miednice zmierzyc. Trzebaby moze do gina albo ortopedy isc i pytac.
Ja mam w brzuszku juz 88 cm-rosnie malenstwo
Ja dzisiaj zaczynam 28 tydzien jupi
Jeszcze 12 tygodni tylko
A pamietacie poczatki? Jak bylysmy w 12tc? Hehe ten 28 tydzien wydawal mi sie wtedy taki odlegly, a to juzWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 10:00
-
nick nieaktualnyPaulina pamiętam początki jak patrzyłam na suwaczki innych dziewczyn i jej one już tak daleko a ja dopiero 6 tydzień czas leci od 12 tygodnia nawet nie wiem kiedy.
Co do brzuszka u mnie 92
A co do szyjki wow 5 cm ja ostatnio miałam prawie 4.
Ja nie mam pomysłu co bym zjadła zrobiłabym może te galaretki ale teściowa od rana w kuchni się tlucze a nie mam ochoty siedzieć i słuchać jej gadki jakoś wszyscy mnie dzisiaj denerwują
Wczoraj siedzę na werandzie czytam książkę i przyszła ona i zaczyna gadać o tym i tamtym że ten tak mówił na kogoś i co kto robi a najgorsze ze obok na podwórku siedzi sąsiad w altance i wszystko słyszy powiem wam ze jakby mówiła o moich znajomych ok ale ona mówiła co się dzieje w domu u sąsiadów i słyszał to wszystko inny sąsiad masakra jakaś co mnie to obchodzi... Musiałam to napisać.
Ale wczoraj mąż powiedział że mają przekształcone już pozwolenie na budowę jeszcze jeden papier z urzędu gminy i będzie można wszystko załatwiać mam nadzieję że szybko to pójdzie jak się nie wyrobimy czeka nas stancja no ale lepsze to niż zostanie tutaj
Jeszcze tydzień i przywitam się z wami w 3 trymestrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 10:50
-
nick nieaktualnyJa patrzylam na suwaczki z zazdroscia i podziwem hehe ;p a teraz patrze na 36 i to samo mam eh :p tak juz sie nie moge doczekac
O to Karolinko prawie doganiam Was z wymiarami super, bo dzieki temu sie nie martwie:)
Wspolczuje tesciowej. Ale musisz przetrwac - juz niedlugo bedziecie na swoim. Bo Wy w Lublinie to mieszkanie kupujecie?
Ten trzeci trymestr brzmi juz tak powaznie bardzo -
nick nieaktualnyTym się pocieszam, tak w Lublinie
Widzisz a tak się martwilas z tym ze ty doganiasz nas z brzuszkiem a reszta szczuplutka pozazdrościć tylko
Jeszcze wczoraj mąż porobił zdjęcia i tak sobie oglądałam i się rozmarzylam tylkoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 11:18
-
nick nieaktualnyObyscie trafili na fajnych sasiadow czego i sobie zycze heheh u nas w bloku czesc juz mieszka - nam jeszcze troche zejdzie ;p ale plytki juz mamy do kuchni i czekamy az nam je znajomy polozy pozniej lazienka, drzwi, panele, kuchnia w pazdzierniku i mozna mieszkac
A na jakim osiedlu jesli mozna wiedziec? my na czubach kiedys mieszkalismy - na szmaragdowej w takim bloku zielonym ze sloniem wlasciwie to w 10pietrowcu. Ale masakra byla, bo ludzie wyrzucali smieci przez okna i balkony, wiec my na patrerze mielismy nie dosc ze syf pod balkonem, to jeszcze jak powialo, to i na balkonie ;/
No kochana, juz niedlugo zamieszkacie sobie sami i bedziecie mieli swiety spokoj bez tesciowej ;p -
hej dziewczyny...
co za koszmarny dzień ;( królik mi zmarł w końcu no cholera jasna jakiego mam doła to porażka jeszcze sama w domu siedze, mąż w pracy do późna... ;(
postanowiłam, żadnych zwierzaków w domu więcej bo sie człowiek przywiąże do tego stworka i potem o, siedzi i beczy.
Caramel, przerabane. ja to nie lubie czegos takiego strasznie. moja teściowa też wszystkie ploty zna więc jak bym z nią mieszkała to też bym była na bieżaco pewnie dobrze, że nikt mi nie gdera, zwłaszcza dziś...
ja tak ostatnio wspominałam początki, kurcze tyle już czasu minęło hehe leci czas, trzeba korzystać z chwil na spanie ;P -
nick nieaktualnyMiley, przykro mi bardzo. Wiem coś o tym mieliśmy psa w domu 15 lat a wszyscy tak to przeżyliśmy, mama powiedziała że już żadnego zwierzaka nie chce.
Wiesz co do teściowej to ja nie widzę problemu z nią pogadać czy coś ale trochę wyczucia nie jak ktoś słyszy i jak się obgaduję osobę znaną w całej wsi. Zresztą co mnie to obchodzi!
Paulina dokładnie to Dominów, obok Lublina nigdy nie chciałam mieszkać w mieści i może się to spełni a tam idealne warunki do wychowywania dziecka coś w stylu wsi, niedaleko stawy, jest gdzie chodzić z maluszkiem obok piękny plac z fontanną
Ale zaczynam powoli rozglądać się za czymś do wynajęcia od września żeby być blisko szpitala, ale patrzę na te ceny to masakra jakaś ...
-
nick nieaktualnyJak wspomnę że do 24tyg tylko ja/partner, dziewczyny i nasi rodzice wiedzieli o ciązy, no i psiapsióła... Nic nie było widać i czekałam tylko aż zacznie być widać ... a teraz jak wysadziło to pytają czy to juz końcówka- hihihi. Też teraz patrze z zazdrością na te z 36-38tc, choć mi najmniej zostało.
Miley - przykro mi, ja mam psa kundla 15lat ma, też zastanawiam się kiedy..., choć bym nie chciała. moja już ślepa i głucha, dobrze że jeszcze na stawy nie narzeka.
Jutro mam 3cie USG dopiero na 18 ale cieszę się.
No i jutro jako ostatnia robie test obciążeniowy - masakra.