X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina nie dziękuje mam nadzieję że pogoda dopisze ;) Czekam do 17 i jedziemy :) a jak tam Twoja kuchnia??

Sabina wytrwałości życzę na dzisiejszy dzień. Ja wczoraj ledwo butelkę soku z buraka w siebie wlałam.

Dorota gratulacje ;)

U mnie zgodnie z usg wczoraj 100-ówka była ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchnia w projekcie cudna;) wplacilismy zakiczke i w pazdzierniku beda nam ja montowac ;)
    U mnie z usg to ja tydzien do przodu jestem, ale pani dr kazala patrzec na tygodnie z OM - bo na tym etapie dzieciaczki roznie rosna i nie ma co sobie dodawac, bo pozniej moga zwolnic :) dlatego ja licze wg OM :)

Pogoda ma byc wspaniala, wiec na pewno weekend bedzie udany - zazdroszcze tez chce!!:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój gin też patrzy na om, dlatego jeszcze nie świętuje ;-)
    Jak już będzie gotowa pokaż może zainspirujesz ;-)

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się :*
    Ściągnęli gips mojemu P., od poniedziałku na rehabilitację i zwolnienie ma do 14.08 także do pracy wróci dopiero po ślubie :)
    Dziś zakupiłam sukieneczka na poprawiny :)
    AA no o dziś mam 100 dniowke :*

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje 100dniówek
    Jestem w domu.... wykończona
    Cos czuje że myjku i lulku będzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za gofry jeszcze nie brałam się, jakoś czasu mi nie starczyło, ale spisalam i spoko- będą

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje studniowki Paulinka :)

A ja mam o 11 dzisiaj wizyte. Boje sie o moja szyjke, bo przez ostatnie dwa dni mialam nieco bardziej dokuczliwe i czestsze skurcze bh.
    Ale w sumie biore stale luteine, to nie powinno byc tragedii. Trzymajcie kciuki.

Gofry dzisiaj tez zrobie, mam straszna ochote na sniadanko takie :) mniam :)

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dajcie mi jakiś przepis na te gofry, bo mi nigdy nie wychodzą :(
    A was podczytuje i mi również się zachciało :D

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosze bardzo :D

http://www.czekolada-utkane.pl/2013/07/chrupiace-gofry-jak-znad-batyku.html?m=1

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K...... ;( waze 52,90, dobra no wezmy 53 kg ;((((((
    Dlaczego ja nie tyje?????????? ;((((

Waga z lutego to 49,6, wiec losie drogi no nic prawie nie przytylam, plakac mi sie chce ;((

Wiadomość została edytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 19 lipca 2015, 16:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:
    Kurwa ;( waze 52,90, dobra no wezmy 53 kg ;((((((
    Dlaczego ja nie tyje?????????? ;((((

Waga z lutego to 49,6, wiec losie drogi no nic prawie nie przytylam, plakac mi sie chce ;(((
    Moze nic sie nie zmieniło w Twojej diecie-dlatego...
    Moze masz wrażenie,ze jesz więcej,ale tak samo kalorycznie jak wczesniej..

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczelam slodzic herbate, jesc czekolade, pije wody smakowe, jem co 2h... z moich wyliczen wynika ze jem 2500-2800 kcal.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mało tych kalorii - chyba tak gdzieś czytałam że 2800/2900 to norma.
    Z drugiej strony jeśli Kornelia waży odpowiednio i się odpowiednio rozwija to nie ma czym sie przejmować, bo to ona tu jest NAJ ,a nie KG.

Ja dziś zjadłam 0.25 borówek i czuje niedosyt, w lidlu kupiłam nektarynki - promocja :).
    24 są urodziny mojej mamy i córy, dla młodej dziś w pepco kupiłam dużą świnkę skarbonkę i ogólnie mam dla niej książkę którą chciała. Dla mamy mam narazi jej ulubiony likier kawowy i nie wiem co jeszcze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:
    Zaczelam slodzic herbate, jesc czekolade, pije wody smakowe, jem co 2h... z moich wyliczen wynika ze jem 2500-2800 kcal.
    No tak,ale zależy ile wczesniej kalorii pochłaniałaś. Jak tyle samo,to wiadome,ze nic nie przytyjesz...
    Z reszta nie wiem..

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za to ja rozhulałam się w słodkościach, muszę przystopować , bo i waga pofrunęła. Tak to jest jak sie nie je konkretów , tylko zapycha byle czym :(, ale teraz mam kuchenkę podłączoną i zabieram sie za swoje ulubione zupki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczesniej przed zeszytem to okolo 1800 bylo.
    No nic, grunt, ze Kornelia rosnie nalezycie.
    A ja dorzuce dwa batoniki dziennie, jeden typowo czekoladowy, a drugi np muesli. Co myslicie? Bo ile mozna cheba z miesem w siebie wpychac :p

Ale wiecie co, ja mialam dobry metabolizm zawsze, moze to tez ma znaczenie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm, ale w 13 tc wazylam 47,8 wiec przyrost wagi od tego momentu to 5,1 kg. W 14 tyg-3 miesiace. Czyli Okolo 1,7kg/mies. To chyba dobrze w takim razie.

Dorota i nie podejrzewaj mnie ze nie jem. Bo akurat zaczelam jesc naprawde duzo. A ze nie przytylam 10 kg, to nie moja wina...

Aaaa jeszcze. Pytalam kiedy martwic sie skurczami - gdy sa bolesne i takie jak na miesiaczke. Takze u mnie cale szczescie wszystko ok - ani bolesne, ani jak na okres.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 19:03

• Miley24 Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green, jak lekarz nie mówi, że to jakiś problem straszny i z mała oki to czym się martwisz. słodyczy to nie jedz specjalnie byle kalorie były bo to niezdrowe może owoce lepiej :) najwyżej przytyjesz tylko tyle ile sie wody zgromadzi i ten cały "asortyment" + bobas oczywiście :)

jaki upał dzisiaj...a ja mam urwanie dupki z moim pupilkiem, którego musze poić i karmić ze strzykawki zieloną papką (połowa ląduje wszędzie tylko nie w jego pycholu) :| zakładam bluzę jeansy bo drapie jak oszalały i po paru minutach leje się ze mnie.
    A wszytko przez to, że go nie wzięliśmy ze sobą na wczasy :P teraz mam.

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • Miley24 Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jutro mam studniówkę, o ^^

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:
    Hm, ale w 13 tc wazylam 47,8 wiec przyrost wagi od tego momentu to 5,1 kg. W 14 tyg-3 miesiace. Czyli Okolo 1,7kg/mies. To chyba dobrze w takim razie.

Dorota i nie podejrzewaj mnie ze nie jem. Bo akurat zaczelam jesc naprawde duzo. A ze nie przytylam 10 kg, to nie moja wina...

Aaaa jeszcze. Pytalam kiedy martwic sie skurczami - gdy sa bolesne i takie jak na miesiaczke. Takze u mnie cale szczescie wszystko ok - ani bolesne, ani jak na okres.
    A czy ja podejrzewam,ze NIC nie jesz? Napisałam tak gdzies????
    Moze po prostu inaczej jesz i tyle!!
    Z reszta,skoro przytyłaś 5kilo,to znaczy ze przytyłaś,wiec czemu piszesz,ze nic nie tyjesz? Tyjesz,tylko w mniejszym tempie.
    Co do batoników,to mysle,ze to nie jest dobry pomysł -żeby tylko kalorii bylo więcej. Tu chodzi o zdrowe odżywianie dla dziecka i dla siebie-żeby i nam nic nie brakowało,a nie o zapychanie sie.
    Jedz jak uważasz -skoro tyjesz,to dobrze,gorzej jakbyś nic nie przytyła .
    Moze u Ciebie akurat waga strzeli w ostatnich miesiącach..a może i nie.
    Przecież to nie waga jest wazna,tylko zdrowie dzidziusia i nasze.
    Ogólnie,to spadam stąd,bo im mniej tu przesiaduje tym lepiej dla mnie:-)
    Paaaaaa!!!!

‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ