Przyszłe mamy rocznik 89'
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja szpital bródnowski bo tam mam najbliżej. Choc na szkole rodzenia chodzę do szpitala w Wołominie bo to moj powiat i tam nam darmowa. Wiec któryś z tych dwóch szpitali wchodzi w greKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Ja z Wejherowa ktoras byla u nas kiedys? calkiem tu ladnie, zapraszam! Wejherowski szpital ma bardzo duzy przerob urodzeniowy, czasem jest tyle rodzacych ze probuja te z slabszymi skurczami odeslac do domu. I wlasnie nie wiem czy moze by do domu nie zawolac poloznej zeby mi dala znac kiedy do szpitala na koncowke sie udac. Mam do szpitala 3 minuty drogi autkiem takze spokojnie zdarze;D
-
Zapraszam;D moj maz ma 6 rodzenstwa w tym 3 ma juz kogos i jak sie zjada to dopiero jest wesolo, nauczylam sie gotowac na 15 osob conajmniej:p
To nad morzem, ale w lato nad tym morzem to nie ma gdzie nogi postawic na plazy to jezdze nad jeziora i tam jest o niebo lepiej!
Ide w piatek na glukoze Panienki! Juz sie bojepaola89 lubi tę wiadomość
-
Właśnie ja na początku chciałam ale teraz sama nie wiem... zaczynamy szkołę rodzenia więc posłucham fachowców a nie Internetu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 21:20
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Ja prawie kończę szkołę rodzenia. Znieczulenie biorę na pewno. Nie opóżnia akcji porodowej, ewentualnie może wydłużyć II etap porodu czyli parcie ale nie wydłuży o 3 godziny tylko max pół godzinki a podobno parcie to już jest luzk. A może także wogóle nie wydłużyć. Dla dziecka jest w pełni bezpieczne. Bardziej dla matki jak źle coś wkują tu się bym bardziej obawiała. Rozmawiałam z kuzynką rodzącą ze zzoo i mówi że jak jej podali nic nie czuła tylko parcie-wypychanie dziecka ale to nie jest ból tylko podobno uczucie podobne do "robienia kupy" sorry za porównanie ale taka naturaKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda!