Przyszłe mamy rocznik 89'
-
WIADOMOŚĆ
-
Molly wrote:Mi też prawie nic nie urosły.. naczytałam się ze potrafią o nawet 2-3 rozmiary się powiększyć, wyobrażałam sobie ze w koncu bede mogła się pochwalić pięknym dekoltem - a tu klapa
Molly u mnie to samo czyli piersi niestety bez znianMolly lubi tę wiadomość
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Hehe sama jestem ciekawa czy faktycznie wystrzela a w moim przypadku to by bylo mile sluchajcie kupiłam nowa torbe do szpitala dla małej. Jest juz spakowana ale co prawda mnie jest to jakas filmówka tylko zwykla z allegro i niestety śmierdzi chinszczyzna. Ubranka wlozylam do niej luzem żeby sobie oddychaly a nie kisily sie w reklamówkach ale zastanawiam się czy ich nie poprzekladac do toreb...myslakyscie juz o tym? Albo moze macie jakies pomysły?Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
A i jeszcze szampon do włosów brw wogole? Nie wiem czy będę w stanie myc tam włosy moze juz w domu to zrobię a tam zwiążą w kucyka..dziewczyny piszą na innym wątku o suchym szamponie do włosów żeby jakos wyglądać. Bo wiadomo lepiej wyglądamy to i lepsze samopoczucieKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Niuniusia, a spróbuj wyprać tą torbę, może coś pomoże. Ja raczej będę do reklamówek wkładać bo wiadomo że w szpitalu to może coś wypaść, a nie chce takiego z podłogi noworodkowi niczego zakładać . To się jeszcze potem wala po tej torbie a tak to w jednym miejscu ubranka, w innym pieluchy czy co tam np ręczniki i już .
Ja wezmę bo muszę myć w sumie codziennie a jeszcze mam problem ze skórą to tym bardziej. Najwyżej poproszę mojego T albo pod prysznicem umyje tak na szybko . Miałam ten suchy szampon , musiałam go wcierać we włosy bo taki biały proszek zostawał . Jakoś nie miałam cierpliwości potem do tego i jeszcze śmierdział że się oddychać nie dało.Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Tez kiedys mialam go i robił sie lupiez ale może jednorazowo pomoże. Torby juz nie będę prac bo wole żeby stala gotowa ale popakowalam ubranka z woreczki foliowe. Wogole moja koleżanka mnie uswiadomila ze w taka pogodę jak zaloze samego pajaca na dlugi rękaw to bedzie ok bo ja chciałam pod spod jeszcze jej zakladac body na krótki lub dlugi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 16:58
[/url]
hehe w taką pogodę to nei wiadomo jak sie samemu ubrać bo jak słońce świeci to spoko a jak zawieje ten chłodny wiatr to zimno ;p
no ale też nie wiesz kiedy malutka będzie chciała wyskoczyć ;pNiuniusia lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Ja przez pół życia marze o tym zeby poczuć czym są ciężkie cycuchy
rzeczywiście z rosnącym brzuchem może to nie być najlepsze zestawienie - zwłaszcza dla kręgosłupa
o pakowaniu tak dogłębnie jeszcze nie myślałam, ale obstawiam że raczej spakuje się w dwie mniejsze bo takie akurat mam w domu -
Ja kupiłam najpierw jedna wieksza ale jak wlozylam do niej pampersy chusteczki wkladki laktacyjne wody do picia to starczyło miejsca tylko na moje ubrania tak wiec dokupilam druga mniejsza i spakowalam do niej ubranka ii kosmetyki malutkiej.Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wczoraj dostalam 2 komentarze ze mam maly brzuch ehh jak ja tego nie lubię. Nie można go nie zauważyć ale nie wystaje do przodu pól metra jak u niektórych to fakt. I zaczely sie wrozenia taki maly brzuch to pewnie mniej wazy niż mowil lekarz itp. Juz teraz sama zglupialam i w środę mam USG kolejne wiec obstawiam ze lekarz znów potwierdzi ze spory dzidziuś. I slysze tylko ja to mialam taki wielki itp. Moj przynajmniej w niczym mi nie przeszkadza i do mnie i męża i tak jest najpiękniejszy na świecie.Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
To moze byc wyjscie dwie mniejsze torby, a w razie czego to zawszw mozna wczesniej zabrac do domu jak rzeczy za duzo.
Niuniusia, ja tez slysze ze mam maly brzuch. Zawsze bylam szczupla i wtedy mi to wypominali, teraz kazda kobieta w mojej rodzinie czeka az sie roztyje i z pogarda na mnie patrzy. to troche boli bo co mozemy poradzic. Ale jakbys miala duzy to by mowili ze sie roztylas i jestes wielka. Szkoda zycia zeby kazdemu dogodzic. Ja uwazam ze kazdy brzusio jest piekny bo w koncu nosi zycie! -
Ale pięknie to powiedzialas kochana! masz racje wiec zlewam te komentarze wróżbitek
Podobno 2 mniejsze torby lepsze bo łatwiej znalezc rzeczy dla dziecka szczególnie pomocne dla mężówWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 08:20
Ailla lubi tę wiadomość
[/url]
nie rozumiem dlaczego te nasze brzuchy wciąż są obiektem komentarzy - ja słyszę od jednych ze mam mały, od innych że spiczasty jeszcze od innych ze nisko opuszczony i bądź tu mądra brzuch jak brzuch.. dla mnie mój brzuch jest w porządku - ani ekstremalnie mały ani duży:)
mnie raz tak naszło na pieczareczki marynowane, że prawie cały słoik w markecie pomiędzy regałami wrąbałam i do kasy prawie opróżniony dostarczyłam