Przyszłe mamy rocznik 89'
-
WIADOMOŚĆ
-
mocne
Mąż ostatnio stwierdził, że najfajniej jakby się to wszystko zaczęło nad ranem, bp byłby wyspany po nocy a nie musiałby przyjeżdżać z pracy powiedziałam żeby się w tej sprawie dogdywał z Julia ciekawe czy go posłuchaKto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Kasza, mnie już od jakiegoś czasu boli jak na okres, a wczoraj to było chyba najgorzej, ból promieniował aż po biodra i uda ( no ale tak u mnei @ wyglądała ) macica pewnie już się przygotowuje do porodu więc lepiej już nie będzie :p
Ailla, spokojnie , jednym dziewczynom w ogóle nie opada brzuchol i rodzą więc może być tak że dzidziuś przybiera na wadze i zwiększa swój "pokój" :p albo się tak ułożyłaNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Paola ale mnie to mocno stresuje myślałam, że będę bardziej wyluzowana w te ostatnie dni
Ailla, dokładnie jak pisze Paola, nie martw się a brzuch zależy też od tego jaką masz figuręWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 09:20
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
-
Kasza, ja też byłam pewna że końcówka będzie na luzie i w ogóle a na samą myśl o porodzie robi mi się słabo i się stresuje ehh .. masakra ta cała ciąża to jeden wielki stres :p
Pomyśl jakie będziemy podjarane jak któraś pierwsza urodzi buheheh staram się myśleć pozytywnie ale coraz ciężej to przychodziNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Ja sobie wyobrażałam że te dni to będzie taka niecierpliwość bo to takie wyjątkowe przeżycie a ja się zastanawiam co będzie z kroczem , jak będzie połóg wyglądał, czy szybko sie z młoda ogarniemy i takie tam :pNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r.
-
Haha dokładnie! A czy zdążą ze znieczuleniem, kiedy się zacznie, jak szybko się rozkręci, czy do szpitala dojadę na początku czy już umierając, ile będę przeć, czy wytrzymam fizycznie.... masz rację, cała ciąża to jakies stresy
paola89 lubi tę wiadomość
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?