Przyszłe mamy rocznik 89'
-
WIADOMOŚĆ
-
z dzisiejszej rozmowy z położną wywnioskowałam że spokojnie moge jej dać znać nawet w nocy że mam skurcze , że coś się zaczyna dziać :p no ale ja to należę raczej do ludzi co się nie narzucają więc pewnie jej dam znać jak będę pewna że zaraz sie pakuje i jedziemy do szpitala :p
no a mnei położna wymacała, przez jej grzebanie kawałek czopu wypadł :p ale szyjka i rozwarcie bez zmian , rzuciłam nawet w formie żartu że jeszcze pewnie przenoszę a ona na to że też tak może być nosz kuźwa ale ja nie chcę przenosićNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Dokładnie, można oszaleć dziś w nocy budziły mnie jakieś kłucia w podbrzuszu alw że były nieregularne to zasnęłam jeju! Czuję się jakbym siedziała na bombie
Ja nie mam tylko parasolki do wózka i staników do karmienia no i materac na łóżeczko jeszcze zwiniety żeby się nie kurzył Mąż ma za zadanie go rozpakować jak będę w szpitalu a Wy jak? Wszystko gotowe?Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Hehe dobrze to nazwałaś , jak na bombie :p jak już w okolicach terminu mam rodzić to chociaż chciałabym wiedzieć dokładnie kiedy a tak to nie wiem czy wózek wyjąć, czy łóżeczko już przygotować itd :p
ja nie kupuje parasolki :p a stanika też nie mam ale to zaczekam i kupię dopiero jak wrócę ze szpitala , nie chce kupować na już bo nie wiem jak te moje cycki będą wyglądały :p może w ogóle nie będę karmić piersią i okaże się że jest zbędny zamówiłam ostatnio tylko otulacz bambusowy aa i termometr muszę jeszcze kupić i koniec szału zakupowegoNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
powiem wam szczerze że tak siedzę i myślę ile kasy poszło na to wszystko .. łącznie z wizytami u gina, położną , anestezjologiem, lekami/witaminami .. może lepiej nie będę na to czasu marnowała bo rozpacz mnie ogarnieNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r.
-
Ja mam wszystko oprocz bobasa przy sobie bo stwierdzilam ze jak bede czekac blizej porodu to sie zestresuje tylko. A maz w rejsie wiec musialabym sie zdac na mame a ta umiaru nie ma w kupowaniu...wszystko by brala w jak najdrozszych cenach bo to znaczy lepsza jakosc, a ja z doswiadczenia wiem ze nie wcale.
Zastanawialam sie nad rym otulaczem co tak ciasno wiaze malucha i ten ma lzejsze kolki ale chyba poczekam az mloda wyskoczy zeby zobaczyc jaki ma temperament bo w brzuszku to raczej z tych delikatniejszych:D -
otulać podobno warto każde dziecko bo dzieci mają ten odruch moro , a pozawijane czują się jeszcze jak w brzuchu
ja zamówiłam otulacz bambusowy zobaczymy czy jest taki zajebisty jak piszą
Moja mama ma podobnie do Twojej, normalnie brak słów a tak mnie tym wkurza że się z nią od razu kłócę , wydaje jej się że jak zapłaci 3 razy więcej za jakąś rzecz to ona taka cudowna jest , na mnei potrafi krzywo spojrzeć jak kupuje coś taniej bo uważa że to szajsNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Hehe moja mama mieszka ode mnie 300 km, więc tylko wysyłam jej zdjęcia co kupiłam
My podliczylismy ile poszlo na to wszytko ale szkoda gadac a kupowalismy tylko to, co potrzebne
I nie mamy termometru! Macie jakieś opinie? Swego czasu myśleliśmy o tym pistolecie na podczerwień ale w szkole rodzenia mowili że najlepsze są takie do ucha. ... hm...Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
ja chcę kupic beurer ft 90 ma dobre opinie, któraś z mam polecała go tutaj na forum a też można nim mierzyć wode w wanience, mleko i inne takie więc kupię dwa jeden do dupki a drugi ten elektorniczny
Kasza jak Ty to zrobiłaś że masz mame tak daleko
ja to z moją mieszkam w jednym domu więc spiny są często
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r.