Przyszłe mamy rocznik 89'
-
WIADOMOŚĆ
-
to czekanie teraz jest najgorsze ;p , a jeszcze w pon i wt jakoś tak latałam do toalety, dzisiaj z rana byłam dwa razy, młoda tak gmerała na dole rano że mnie ciągle kuło i piekło , poszłam do sklepu a że zachciało mi się siku no to poszłam do wc , wychodzę i mówie mojemu że powoli chyba czop mi odchodzi ... i jakoś tak wystraszyłam się że to już ;p w sensie że za wczas to wszystko się dzieje ;p jeszcze tydzień młoda niech posiedzi to będzie już donoszona
Okropne nie znamy dnia ani godziny ;p
jeszcze okropnie spać mi się chce, chyba przez tą pogodę ;/
Kasza i co znalazłaś?Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
No właśnie, to czekanie najgorsze
Zabierałam się za pakowanie torby i w końcu dziś to zrobiłam i jakoś tak się zestresowałam że to już
Idę 21.07 na pierwsze spotkanie z położną, zrobi mi ktg
Nie mam co szukać, mamy do szpitala 5 min po prostejKto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
ja się spakowałam tydzień temu czyli w 34/35 tc więc spoko ;p jutro lecimy z 36+0 tc
tak się ciesze że dzisiaj mieliśmy to spotkanie z położną bo przynajmniej mnie uspokoiła tym że wizyty mi ustawiła co 4 dni
anestezjolog za tydzień , więc będę już gotowa ;p
zbadała mnie i rozwarcie mam na palec a szyjka ok. 1 cm ;p
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Wiesz co... ja sobie kupuję opiekę położnej podczas porodu, więc jestem z nią w stałym kontakcie
Generalnie to jest tak że jak pójdziesz do szpitala i powiesz że np. słabo czujesz ruchy to robią Ci ktgKto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
ja też oplaciłam położną ,jakoś tak spokojniej będę się czuła wiedząc że ktoś ciągle czuwa nad tym co sie dzieje ;p ciesze się też z tych wizyt bo się ich nie spodziewałam
u mnie na wizycie ostatnio gin mówił że szyjka się skróciła ale twarda i jest rozwarcie a po ponad tygodniu znowu się skróciła , miękka i przepuszcza palucha więc postęp jest ciesze się bo nie chciałabym chodzić do 12 sierpnia z brzucholem ;p więc Kasza sama widzisz, może u Ciebie też już coś ruszyłoNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
a to coś pomieszałam :p mi termin wypada na 12/13 z OM ale licze na to że jak już coś się dzieje to nastąpi to jednak szybciej ;p
to może idź jeszcze po szaleć a zaraz po imprezie prosto na porodówkęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 20:47
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r.