Przyszłe mamy rocznik 89'
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie jeszcze bardziej was nakrecilam ze nie możecie się doczekac swoich dzieciaczkow :)słuchajcie mieszkamy sami ale tak dawała nam w kość ze chodziliśmy jak zoombie i przywiozłam moja mamę do pomocy na pare dni aż sie ogarniemy. Jest o niebo lepiej i jakos rytm dnia sobie układamy powoli bo do tej pory to chaos nieziemski.Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Niuniusia , spokojnie sobie wszystko poukładaj na pewno pierwsze dni są ciężkie dla wszystkich , ważne że możesz liczyć na pomoc mamci
Ciekawe jak te nasze stworki wyglądają .. ale jeszcze trochę , dziś zaczynam 35+0 tcAilla lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
ja to wiem już że moje dziecko będzie w większości podobne do mojego T , raz na usg udało się złapać buźkę i usta ma po tatusiu ...
Ailla, kiedyś na forum laska wrzuciła pas który się w ciąży zakłada na brzuch i działa jak usg , że można cały czas podglądać na żywo swojego maluszka .. ale czy taki pomysł rzeczywiście zrealizują to pewnie się tego nie doczekamy ;p
podobno usg nie wpływa na dziecko, ale coś chyba te maluchy czują, moja np. zawsze buźkę zasłania jak tylko głowica jest przyłożona do brzucha
a ja też bym kupiła, chociażby po to żeby ją podejrzeć sobie raz w tyg albo teraz chciałabym zobaczyć jak się tam wierci , jak układa co robi , bo widać coś na brzuchu ale nigdy nie jestem pewna co to wystaje ;pNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
ja czuje i widzę jak dupkę przesuwa z lewej do prawej strony , raz wydaje mi się że cała rączkę widziałam ;p a tak to wiem gdzie ma nóżki , ale już nie potrafię dokładnie powiedzieć czy to stópka/kolanko czy jeszcze jakaś inna część jak się rozciągnie i np. ma pupcię po lewej a nogi po prawej to aż brzuch się tak naciąga i tak boli że muszę ją popychać ;p
Ailla lubi tę wiadomość
Paola to my idziemy łeb w łeb
Ja czuję dupkę, nóżki ale chyba też bez konkretów
Ale mam dziś senny dzień!
Laski, czy też tak macie jak ja? Budzę się w nocy do wc po kilka razy, nad ranem się budzę, poleżę z pół godziny i znów do spania, znów się przebudzę, znów kimono... potrafię tak do 10... w nocy jak idę do wc to mogłabym już się nie kłaść z powrotem myślicie że organizm się przygotowuje na nocne wstawanie?Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Nam w szkole mówili żeby nie mieć ochraniaczy bo utrudnia przepływ powietrza w łóżeczku więc nie mamy
Co do przukrywania kocykiem to też słyszałam że to może być niebezpieczne ale jeszcze nie wiem jak będziemy robić, żeby nie popaść w paranojęKto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..