Przyszłe mamy rocznik 89'
-
WIADOMOŚĆ
-
paola89 wrote:Kinga ur 0.15 21.08.2016 3500 g szczęścia i 55 cm dl. Nie dałam rady sn ;( tak się darlam o cc . Myślałam że dupe mi rezerwie w drobny mak .. wszyscy mnie słyszeli
Gratuluje
Boziuuuu, moze masz niski próg bólu ze tak bardzo cię bolało.....
-
3 juz rozpakowane, niedlugo trzeba bedzie zmienic nazwe watku:p no i dziewuchy kroluja ja widze:)
Moj maz wraca pod koniec tygodnia z rejsu, tak sie ciesze! Normalnie jak na wszystko sie spoznia tak teraz chyba zdarzy na narodziny pierwszej cory:D a z mniej przyjemnych spraw, swedza mnie brodawki okropnie! I sa przesuszone bardzo. Mialyscie tak pod koniec ciazy albo macie te ktore jeszcze w dwupaku? -
Ailla wrote:3 juz rozpakowane, niedlugo trzeba bedzie zmienic nazwe watku:p no i dziewuchy kroluja ja widze:)
Moj maz wraca pod koniec tygodnia z rejsu, tak sie ciesze! Normalnie jak na wszystko sie spoznia tak teraz chyba zdarzy na narodziny pierwszej cory:D a z mniej przyjemnych spraw, swedza mnie brodawki okropnie! I sa przesuszone bardzo. Mialyscie tak pod koniec ciazy albo macie te ktore jeszcze w dwupaku? -
Ailla, cieszę się że będziesz miała męża przy sobie w ten czas
Same dziewczynki się rodzą w naszym roczniku hehe w szpitalu w sali poporodowej Julka była jedyna dziewczynkąKto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Dziewczynka Czuję się całkiem dobrze tylko tętno mi wzrosło do 100 (ponoć w ciąży norma ? tylko nie wiem jak wtedy z porodem)... Brzuszek już dobrze widoczny ale jeszcze mi tak nie przeszkadza:) Jej.. zazdroszczę Wam... ja już się nie mogę doczekać narodzin:)
A Wy dawno po porodzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 14:54
-
kasza wrote:Ailla, cieszę się że będziesz miała męża przy sobie w ten czas
Same dziewczynki się rodzą w naszym roczniku hehe w szpitalu w sali poporodowej Julka była jedyna dziewczynką -
michalinka87 wrote:Dziewczynka Czuję się całkiem dobrze tylko tętno mi wzrosło do 100 (ponoć w ciąży norma ? tylko nie wiem jak wtedy z porodem)... Brzuszek już dobrze widoczny ale jeszcze mi tak nie przeszkadza:) Jej.. zazdroszczę Wam... ja już się nie mogę doczekać narodzin:)
A Wy dawno po porodzie?
Witamy kolejna mamusie:) ja 2 msce po porodzie mam córeczkę i caly czas czekam na Was żebyśmy mogly zmienić watek na dzieciowy
Ja cala ciąże i cale życie puls mialam podniesiony w spoczynku 100 w ciazy jeszcze wiecej. Podobno jak ciśnienie ok to na puls nie patrzą bo moze w ciazy wzrosnąć.
Za to teraz jak reka odjal po ciazy wszystko przeszlo mam puka 70 wiec mysle ze nie musisz sie martwic. A i przy porodzie tez mialam wysoki ale tylko na ciśnienie patrzą no ono najważniejsze.ja je akurat miałam w normieKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda!