Przyszłe mamy rocznik 89'
-
WIADOMOŚĆ
-
Ailla znam to doskonale nic nie ponagalo u mnie żeby przyspieszyc. Ale tego wieczoru co rozpoczął się mój poród była burza i na porodówce polozne mówiły ze nie wiedza jaki to ma związek ale po burzy zawsze jest dużo porodów ja jeszcze dużo spacerowałam nawet po mieszkaniu w to i z powrotem tak przez pól godziny. Ale pewnie malutka u ciebie zechce wyjść kiedy to będzie jej pasowaćKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Otóż to forumowe ciocie czekają na fotki
Ooo dobre to z tą burzą może to ma jakiś wpływ ale jeszcze medycznie nieuzasadnionyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 16:23
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Mam termin na 4.09, ale jak wywolac burze? tance nago przy ognisku ? huehue, pewnie by te tance w koncu mloda ruszyly. Nie ma tak zle do konca, zawsze moge mowic mezowi ze im wiecej seksu tym szybciej:D potem sobie nie pochulamy:p
Gazelka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny musze sie pożalić tak patrzę na siebie w lustro i jakaś taka wielka sie zrobiłam. Poszło mi w nogi, w biodra, ręce, No kuzwa wszędzie.... Czuje sie wielka jak szafa dzisiaj wieczorem moj facet przyjeżdża po 3 miesiącach rozłąki i boje sie ze sie wystraszy ;( od poczatku ciazy przytyłam juz ponad 14 kg a gdzie tam jeszcze do końca..... A cholerka tak duzo nie jem, zwracam duża uwagę na to co jem, jem zdrowo, chlebuś tylko graham, szyneczki bez tego dziadostwa co zeby od tego cierpią, warzywa, owoce, i raz na 2 dni zjem sobie loda na patyku- albo 2 jak jest teraz tak ciepło.... I kuzwa zeby tak tyć?! Mam nadzieje ze większość to woda.... Łudzę sie tak przynajmniej
-
Ejj to się zgadza mi przecież najpierw odeszły wody wiec po burzy pękł pęcherz.
Tami myślę ze dla swojego faceta jesteś i tak najpiękniejsza.
W końcu dasz mu synka wiec to i tak większe szczęście niż dodatkowych parę kg. Po porodzie szybko waga spada..ja już dawno mam wagę z przed ciążaKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Tami, w ostatnich tygodniach juz sie nie tyje, lekarz mowil ze czasem nawet sie chudnie, a 14kg to jeszcze nie tak strasznie. Moja tesciowa przytyla w pierwszej ciazy 36 kg, a urodzila mojego meza w 34 tyg...to juz nawet niebezpieczne dla zdrowia
-
Hej Ailla mój maluszek coraz lepiej z usypianiem studiuje właśnie książkę Tracy Hogg ktora tez ci polecam nawet w ciąży. Dużo można się dowiedzieć i na moja corcie jej metoda planu dnia działaKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Twój skarbek już ma tylo parę dni do wyjścia na świat i do spotkania z tobą!
Nikt inny jak my matki już tulace swoje dzieci rozumiemy twoje zniecierpliwienie kochana.Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Tami nie przejmuj się waga bo wszystko poleci zaraz po porodzie . Przymierzalam spodnie sprzed ciąży i to kilka dni przed porodem - nawet na lydke nie ubralam tak woda mi się zbierała. Teraz mam nogi jak patyki . Szkoda bo mogło mi coś zostać . Bardziej brzuch mnie stresuje bo taka piłeczka malusia mi jeszcze została .
Ailla spokojnie czekaj ja też się doczekalam już nam dwa tygodnie mina w niedzielęNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r.