Przyszłe mamy rocznik 89'
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Dołączam do Was w II trymestrze, rocznik 89 z Poznania, po długim poczekiwaniu w końcu jesteśmy w 1/3 drogi do upragnionego maleństwa!
Lekarz coś ostatnio wspomniał, że zanosi się na... dziewczynkę Ktoś jeszcze może mieszka w okolicy i rodzi na przełomie lutego/marca? -
Ja już 2 tygodnie po wielkiej wiadomości miałam łóżeczko kupione i ustawione i nakupowałam pierwszych ciuszków w uniwersalnych kolorach Teraz bardziej wrzuciłam na luz Na razie wszystko idzie książkowo, tylko odrzuca mnie od wszystkiego co do jedzenia, z wyjątkiem takich 'kruchych' owoców, jak jabłko arbuz Powoli wraca mi energia, bo pierwszy trymestr przespałam, ale za to teraz obojętnie czy piję czy nie piję, to 3x w nocy wstaję do łazienki... ale! takie uroki Tyle się naczekałam, że nie będę narzekać
Ailla lubi tę wiadomość
-
Ech wspomnienia pierwszego trymestru jakze piekny to byl czas mdlosci i niemocy:D w drugim znowu bedziesz miala szalenstwo wyprawkowe bo i wiecej energii!
Dziewczyny, to chyba dzis. Skurcze bolesne co 20 minut, struzka zabarwiona krwia ale tak lekko rozowo. Siedze z timerem i licze! Ale nie panikuje i nie jade do szpitala, bo i tak mnie odesla, wiec ogladam film:DMolly lubi tę wiadomość
-
Moze Ci sie rozejsc niestety pod wplywem hormonow, tez to mialam i wtedy robia CC,ale u mnie na szczescie nic sie takiego nie wydarzylo. Mi lekarz kazal obserwowac. Jak bol bedzie sie nasilal przy chodzeniu to trzeba o tym mowic! Nic sie nie martw, natura jest sprytniejsza od nasXD
A ja wciaz w domu, w sumie to mam opory przed szpitalem teraz -
Ailla, i jak? Prosimy o relacje mojej koleżance co ma termin na 4 października wczoraj ginekolog powiedziała, ze ma sie nastawić na poród za 2-3 tyg ja tez juz chce
-
Ailla wrote:Moze Ci sie rozejsc niestety pod wplywem hormonow, tez to mialam i wtedy robia CC,ale u mnie na szczescie nic sie takiego nie wydarzylo. Mi lekarz kazal obserwowac. Jak bol bedzie sie nasilal przy chodzeniu to trzeba o tym mowic! Nic sie nie martw, natura jest sprytniejsza od nasXD
A ja wciaz w domu, w sumie to mam opory przed szpitalem teraz
Hmm, ale jak się trochę 'rozejdzie' to chyba dobrze, bo na razie jest za wąsko? Mówisz, że to może natura wyregulować i jednak urodzę naturalnie? Bardzo bym chciała, a mama straszy mnie cesarką... -
Hej Dziewczyny! Ja juz jestem w 25 tyg, koniec 2 trymestru. Ciąże znoszę nawet całkiem dobrze - jak jestem zmęczona, to odpoczywam a jak mam sile to zapierdzielam jak mały osiołek. My z mężem przekładaliśmy na jak najpóźniejsze przygotowania wyprawki. Macie moze juz coś? Jak wam idą te przygotowania? Jak ja skompletować żeby nie zbankrutować?Gazi❤️
-
Ailla wrote:Natura mi uregulowala;)
Lidka na swiecie:) 3380 gr, 52 cm, 3.09.2015 o 21:15:) relacja z porodu jak wrocimy do domku i ofkors zdjecie;)Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Gazelka witaj u nas cześć z nas już ma maluszki na świecie.moja córka najstarsza z gromadki już ponad 2 msce. Ale służymy pomocą bo my już doświadczone. Moze pochwal się jeszcze jakiej części polski jesteś bo mamy już slask, morze, i stolicę
Co do wyprawki my kompletowaliśmy na spokojnie ok 35 tygodnia. Oprócz wózka można jednego dnia wszystko kupić w dobrym sklepie gdzie maja wszystko.
Asa i jeszcze pochwal się imieniem i plcia.Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Jej paola śliczna jest!! A jakie ma długie włoski. Cudo super ze zrobiliście sesje noworodkowa mega pamiatka. My robimy sesje w październiku taka już niemowlęcąKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda!