Przyszłe mamy rocznik 89'
-
WIADOMOŚĆ
-
To spory! Ale powiem Ci ze to dobrze, bedzie silny i lepiej zniesie pobyt w szpitalu niz kruszynki. Widzialam takie maluszki szarpane przez polozne na oddziale, chcialam im walnac. Takie malenkie po 2500 g.
Moja jest aniolem na razie, spi po kazdym cycku, nie ulewa, kwili ciuchutko jak jest glodna. Milosc do kwadratu:DTami, Niuniusia lubią tę wiadomość
-
Wlasnie tez sie cieszę ze jest większy. Bałabym sie opieki nad taka kruszynka. Zazdroszczę spokojnego dzieciątka mam nadzieje ze moje bedzie miało charakter po moim M bo ja jako niemowlę ciagle wyłam powiedzcie dziewczyny czy te pierwsze kupki sa jakieś trudne w obsłudze? Bo nic innego jak wlasnie to mnie przeraża najbardziej.....
-
Ailla moja dokładnie tak samo jak głodna to kwili zanim się wydrze i odpukac jest mega grzeczna
Ciężko mi w to uwierzyć ale wczoraj skończyła miesiąc a dzis było ważenie i ma 4120gKto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Dzisiaj lekarz tak mnie mocno ponaciskal ta głowica do usg ze az mnie zabolało najgorzej bo zabolało mnie akurat tam gdzie mały ma główkę i teraz boje sie czy mu czegoś nie zrobił jak tak mocno pchał to usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 20:28
-
To dziewczyny widzę ze tylko mi się trafił trudny egzemplarz nie chce spać w łóżeczku tylko na rękach najlepiej wogole od urodzenia malo spi. Ulewala tez sporo przez 2 msce po każdym karmieniu teraz jej przeszło. I ogólnie mały buntownik z mojej córci. Ale i tak jest najkochansza na świecieKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
I słuchajcie moja to possie cyca i zasypia przy nim i spi słodko na rękach. A jak odloze ja do łóżeczka czy gdziekolwiek gdzie mnie nie ma od razu się budzi zawsze a zawsze. Ona chyba po zapachu już czuje ze mnie nie ma obok. To taka córeczka mamusi z niejKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
To jesteś lepsza u nas jest z nami całą noc... i zastanawiamy się kiedy ją układać do swojego łóżeczka żeby się nie przyzwyczaiła do naszego a dzis co pół h wola o piers
Niuniusia lubi tę wiadomość
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
-
To wolanie o piers moze byc potrzeba ssania, tak mi polozna mowila, ze z glodem to nie wiele ma wspolnego, chyba ze wypija troche cyca i zasypia i sie nie najada. Moja tez jak odkladam to zaraz zaczyna ciumkać jakby dalej szukala jedzenia, ale glaszcze ja po buzce i zasypia. W ogole dziewczyny! Moj maz to normalnie tatus ideal, kupe przebierze, w nocy pomoze przystawic, odbija no cudo
-
A teraz w te upały to po prostu chce się pić tak mi polozna powiedziała wczoraj
Kochane szkrabiki
Super, takie wsparcie jest mocno potrzebne mój też oszalał buziaki sypie, mówi do niej fajnie, opowiada różne rzeczy przy kąpieli trzyma, zagaduje, czaruje przewija, jak mam mleko do butelki odciagniete to nakarmi - mogę wziąć dłuższy prysznic rewelacja!
Cieszę się że super jest i Wam ah dziewczyny jak ten czas przeleciał dopiero co bylysmy w II trymestrze i zgadałysmy się na tym wątkuKto nie boi się wierzyć, że się uda?
-
U mnie przez pierwszy msc młoda chciala ciągle do cyca i to była potrzeba ssania. Zastosowaliśmy smoczek i jak przestala lykac tylko ssala to jej dawałam i problem minął. No właśnie jak to zleciało!!!Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Moja w szpitalu już musiala mieć smoka bo ciągle coś ciumkac chciała a ileż może na cycu wisieć . Teraz jak jest głodna to nerwowo szuka cyca , ssie przez chwilę i oczy jak 5 zeta ma .. po czym słodko zasypia .. i musze ja budzić. Moja jutro skończy 3 tygodnie a dzisiaj na dążeniu wyszło 4150 ;P mój klocuszek ... coś chciałam jeszcze napisać ale córcia mnie wybiła i nie pamiętamNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r.
-
Co do męża to mam na szczęście tak samo.
Paola super tyjecie. My mamy 5600 g i 2,5 maca każdy mówi ze jest duża. Spędzamy cale dnie na dworku jak taka pogoda bo w woZku na dworze super spi. Ja zawsze pisze tutaj na forum jak karmie. To taka chwila relaksuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 17:38
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda!