Przyszłe mamy rocznik 89'
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas niestety przyszła @ więc nie udało się za pierwszym razem. A szkoda bo już tak się podjarałam...tak więc muszę iść na wychowawczy zamiast na l4 ale to chwilowe, dalej kontynuujemy starania. Choć przejśćie na l4 z wychowawczego jest juz bardziej problematyczne i to nie martwi trochę.
Kochana myślałam ze jest odwrotnie tzn. ja w pierwszej bardzo się martwilam myślałam ze z drugim bedzie lepiej... pół sukcesu macie już za sobą więc nic się nie martw wszystko będzie dobrze:)Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Wiem, wiem że jest baaaaaardzo problematyczne i trochę nieładne ale trzeba walczyć o swoje
Może uda się podczas urlopu wypoczynkowego?
Przykro mi że teraz się nie udało ale trzymam kciuki żeby szybko zaskoczyło
Dziś mialam pierwsze usg 0.76 cm i serducho bijeNiuniusia lubi tę wiadomość
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Haha Molly gratulacje! Widzę, że też jesteście zaskoczeni ciekawe jak ogarniemy dwójkę maluchów haha!
Niuniusia trzymamy kciuki za Ciebie!
Witaj Tusianka jak się czujesz w ciazy?Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
-
Ja prócz tego że mega się stresuję czy zdrowe, to czuję się zdecydowanie lepiej niż w pierwszej której początki spędziłam w łóżku i w wc na wymiotach. Teraz rzadko wymiotuję, mdłości też jakies spokojniejsze ... tylko spac się chceKto nie boi się wierzyć, że się uda?
-
Teraz zdecydowanie lepiej! Na początku miałam całodzienne nudności połączone z wymiotami i bóle podbrzusza takie jakby okresowe. A teraz mdłości podają mnie głównie popołudniu i wieczorem jak się kładę spać, no i piersi mam bardzo tkliwe i powiększone
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
dziewczyny gratulację !! dacie radę
my się staramy już 3 miesiąc i nic .. także fajnie że Wam się udało tak szybko
Niuniusia trzymam za nas kciuki żeby się udało
od października do pracy wracam i już mi jest przykro że muszę Kinie na tyle zostawićNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
nick nieaktualny