Przyszłe mamy rocznik 89'
- 

WIADOMOŚĆ
- 

U nas niestety przyszła @ więc nie udało się za pierwszym razem. A szkoda bo już tak się podjarałam...tak więc muszę iść na wychowawczy zamiast na l4 ale to chwilowe, dalej kontynuujemy starania. Choć przejśćie na l4 z wychowawczego jest juz bardziej problematyczne i to nie martwi trochę. ale to chwilowe, dalej kontynuujemy starania. Choć przejśćie na l4 z wychowawczego jest juz bardziej problematyczne i to nie martwi trochę.
 Kochana myślałam ze jest odwrotnie tzn. ja w pierwszej bardzo się martwilam myślałam ze z drugim bedzie lepiej... pół sukcesu  macie już za sobą więc nic się nie martw wszystko będzie dobrze:)
                                Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc pół sukcesu  macie już za sobą więc nic się nie martw wszystko będzie dobrze:)
                                Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm 3700g 57 cm 
  [/url] [/url]
 Wiara i nadzieja dziala cuda!
- 

Wiem, wiem że jest baaaaaardzo problematyczne i trochę nieładne ale trzeba walczyć o swoje 
 Może uda się podczas urlopu wypoczynkowego?
 Przykro mi że teraz się nie udało ale trzymam kciuki żeby szybko zaskoczyło   
 Dziś mialam pierwsze usg 0.76 cm i serducho bije 0.76 cm i serducho bije   Niuniusia lubi tę wiadomość
                                Kto nie boi się wierzyć, że się uda? Niuniusia lubi tę wiadomość
                                Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
 Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. 

- 

Haha Molly gratulacje! Widzę, że też jesteście zaskoczeni ciekawe jak ogarniemy dwójkę maluchów haha! ciekawe jak ogarniemy dwójkę maluchów haha! 

Niuniusia trzymamy kciuki za Ciebie! 

Witaj Tusianka jak się czujesz w ciazy? jak się czujesz w ciazy? Kto nie boi się wierzyć, że się uda? Kto nie boi się wierzyć, że się uda?

- 

Ja prócz tego że mega się stresuję czy zdrowe, to czuję się zdecydowanie lepiej niż w pierwszej której początki spędziłam w łóżku i w wc na wymiotach. Teraz rzadko wymiotuję, mdłości też jakies spokojniejsze ... tylko spac się chce Kto nie boi się wierzyć, że się uda? Kto nie boi się wierzyć, że się uda?

- 

Teraz zdecydowanie lepiej! Na początku miałam całodzienne nudności połączone z wymiotami i bóle podbrzusza takie jakby okresowe. A teraz mdłości podają mnie głównie popołudniu i wieczorem jak się kładę spać, no i piersi mam bardzo tkliwe i powiększone   
 04/04/2018 3:22
 3990g, 56cm
- 

dziewczyny gratulację !! dacie radę 
 my się staramy już 3 miesiąc i nic .. także fajnie że Wam się udało tak szybko 

Niuniusia trzymam za nas kciuki żeby się udało 

od października do pracy wracam i już mi jest przykro że muszę Kinie na tyle zostawić Nasze maleństwo :* Kinga Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. 21.08.2016r.
- 
                        nick nieaktualny

trwało to do jakiegoś 14tc...
 trwało to do jakiegoś 14tc...