Przyszłe mamy rocznik 89'
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja odpukac w niemalowane ale nie mam narazie żadnego rozstępy. Tez marze żeby byl juz koniec czerwca w moim przypadku. Do szkoły rodzenia chodzimy refundowanej i nic nie płacimy. Zajęcia bardzo ciekawe polecam. Teraz czuje sie jakbym wiedziała tyle co położna albo lekarz.Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Ailla wrote:Zawsze jak bardzo bedzie Cie niepokpic to mozesz nawet na IP jechac.
Wybor tematow w szkole to super sprawa, jak mnie zaczna pytac czy chce znieczulenie i czy wiem jak oddychac to zglupieje dlatego tam ide, no i u nas jest refundowana, placi sie 25 zl wpisowego.
Co do rozstepow, to ponoc po porodzie trzeba je traktowac mocnymi masciami na blizny takimi na recepte, wtedy staja sie prawie niewidoczne. Tak zrobila moja znajoma i rzeczywiscie jak ktos z lupa nie stanie to nic nie widac!
Jakie plany na dzis? Ja mam grilla z siostra i szwagrem niby miec, ale slabo lubie ich towarzystwo:/
Na szczęście trochę ból ustąpił , jak coś to przyspiesze wizytę .
To niewiele płacisz. U nas na darmowe szkoły są limity a jak się uda zapisać to z tej szkoły położna przychodzi. A ja wolę z naszej przychodni babke bo ja znam i mam zaufanie.
To dowiedz się jak możesz co to za cudo na te rozstępy bo pewnie mi się przyda , niestety.
Zawsze możesz chwilę posiedzieć i pogadać o neutralnych tematach , bo grilla zjeść musisz ! ew weź kogoś jeszcze do rozmowyNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Dowiem sie co to za cudo, juz za tydzien sie z nia widze.
Grill sie nie odbyl bo szwagier rzucal w moja strone glupie uwagi i sobie pojechalismy.
Boli mnie dzis pecherz i bardzo mocno mala sie kreci, jestem tym troche wykonczona, nie chce spac. Na dodatek szczypia mnie oczy. Wszystko na raz. Skonac mozna. Raz dobrze, raz zle. -
Nawet z własną rodziną już się dogadać nie można. Kiedyś ludzie się spotykali i rodziną miała siebie i przyjaciół a teraz .. mam nadzieję ze się nie przejelas szwagrem ..
A może dzidziuś Cię skopal? Jak nie to pij dużo wody bo może jakieś bakterie Ci się zbierają .Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Troche sie przejelam nim, mam jedna siostre ktora jest z debilem. Moj maz go nie cierpi i jest taka spina zawsze.
Co do picia wlasnie. Jak to u Was. Mi od czasu ciazy kompletnie odechcialo sie pic, nie mam uczucia pragnienia i musze sobie przypominac, ze wypilam np 2 szkl wody tylko. Jak to u Was? -
Nie wiadomo co to bylo, z mala ok, infekcji brak. Moze to takie uroki mojej fizjologii ale strach byl. Tyle jest teraz przedwczesnych porodow, matki leza cala ciaze, nie chcialabym tak, zwlaszcza jak teraz lato nadchodzi. Ale pan doktor zakwalifikowal juz moje dziecko jako dziecko a nie plod, wiec probowaliby ja ratowac, ale to nie oszukujmy sie 20% szans na przezycie. Lepiej niech siedzi grzecznie w brzuszku
-
Ailla wrote:Nie wiadomo co to bylo, z mala ok, infekcji brak. Moze to takie uroki mojej fizjologii ale strach byl. Tyle jest teraz przedwczesnych porodow, matki leza cala ciaze, nie chcialabym tak, zwlaszcza jak teraz lato nadchodzi. Ale pan doktor zakwalifikowal juz moje dziecko jako dziecko a nie plod, wiec probowaliby ja ratowac, ale to nie oszukujmy sie 20% szans na przezycie. Lepiej niech siedzi grzecznie w brzuszku
Oczywiście że tak! Niech nasze maluchy sobie spokojnie rosną i niech będą "donoszone"
Witamy na wątku! ja mam termin na sierpień a nic jeszcze nie mamy oprócz kilku ciuszków ruszamy z zakupami od przyszłego tygodniaKto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
ScarlettKate racja nim się obejrzysz będzie końcówka. My dziś oglądaliśmy wózek, do końca tygodnia robimy przegląd modeli i kolorów i po następnym weekendzie zamawiamy ) i potem reszta bo my nic nie mamy jeszczeKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda!