Tycie w drugim trymestrze
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDddodiii uwazaj i sprawdzaj, czy nie robi sie twardy caly. Jesli po prostu sie napina, to nic nie powinno sie zlego dziac. Ja tak mam, gdy za duzo chodze jak twardy, to nospa i do lozka, zeby sie skurcze nie pojawily.
Ja bylam dzis na usg - odpoczywanie i luteina duzo mi daly- szyja coraz dluzsza: 3,87 w moczu juz nie mam leukocytow, takze super
Wlasnie jedziemy nad jezioro Piaseczno - meza dziadkowie maja tam domek i bedziemy grilowac i odpoczywac ledwo sie zmiescilam z biustem w stroj kapielowy - wygladam jakbym miala silikony, a maz sie smieje ze mnie, ze jecze ;P Wazylam sie dzis rano- dziewczyny waze 50 kg. Takze przytylam o 400 g od lutego no i brzunio codziennie wiekszy - Kornelia wazy 461 g !! Duza dziewczynka
A jak u Was? -
nick nieaktualnyU nas? Hmmm...gorrraco:D Dzisiaj znowu na rower nie ide,bo przeciez taki upal,ze koniec świata Nie no brzuch mam na pewno wiekszy-mój facet potwierdził,ale caly twardy nie jest-raczej taki napięty...Odpoczywam dzisiaj..
Ale cellulit mi sie na dupsku zrobił!!! Az nie wierze,ze to moje dupsko!! Ogólnie,to woda mi sie zatrzymuje ..czuje to...Nie chce wyglądać jak parowka we flaku
Ten brzuch,ro moze od roweru taki dostałam,bo za każdym razem jak wracałam,to byl taki nabity wlasnie i większy,niż przed przejażdżką..cos w tym jest..
Ale ciśnienie mi cos spadlo kurde..
Zawsze miałam tak 130/80.. A dzisiaj 110/52 .. Moze przez upal czy co... -
nick nieaktualnyA próbowałam wejść w spodenki z zeszłego lata Hahaha:D nierealne Wejść weszłam,ale żeby Tylek w nie wsadzić,to juz nie dało rady...No...nie ma co sie dziwić...
Ale wiecie co? Dopiero teraz widzę jaka ja chudziutka i zgrabniutka bylam-nie żebym sie jakos zachwalała czy coś -ale naprawdę takie cialko sobie bylo zajebiste wyćwiczone,a teraz jak widzę to moje dupsko,to nie wierze...
A jest cos,co sie Wam tak zmienilo w ciele,ze aż sie Wam nie podoba?
Mi oprócz dupska,to jeszcze nie podobają sie tu te boki takie jakies szersze wszystko się robi naokoło brzucha...A tak,to jeszcze nie jest zle... -
U mnie wszystko w brzuch poszło, ale jest już taka różnica, że zaczynam wątpić, że po porodzie wejdę w stare, ukochane jeansy A co najśmieszniejsze, nadal jestem 1kg lżejsza niż przed zajściem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 16:07
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
W zeszła sobotę u gina ważyłam się jak co miesiąc i okazało się ,że prze ten właśnie 1 miesiąc przytyłam 3kg nie czuje ich zupełnie czyli od samego początku jest juz 6 na + ! Ale mówię nie dość, że tego nie czuje to i nie widać oprócz rosnącego brzucha nigdzie nie tyje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja przed ciążą 83kg w pierwszym trymestrze spadek na 80kg a teraz w 18t+4d waga 81,5kg. Troszkę się martwię że może to mało, ale z drugiej strony trochę zapasu z mojego sadełka jest Brzuszek jest słabo widoczny. Mam tylko nadzieję że do porodu pójdę z max 90kg.
-
Wracając do twardego brzucha, mi przepisal lekarz 3 razy dziennie nospe, magnez i luteine rano i wieczirem i lezec conajmniej 6 godz dziennie. Nastraszyla mnie, ze moze dojsc do poronienia, jak nie bede sie oszczedzac, ale ciezko jest lezec siedzac w pracy;p jestem w 20 tyg, ciaza blizniacza
-
nick nieaktualnyCril - a czemu jeśli masz leżeć nie dał zwolnienia?
Ja mam skoki wagowe, raz 1kg do przodu raz nic - przez tydz, rozstępów nie mam, ale regularnie smaruje się i lubie mój piling z olejkiem argonowym, po nim na skórze zostaje taka jakby osłonka. Jedynie bardziej zauważalne zostały stare rozstępy z przed kilku lat, nowych brak. No i widzę po pośladkach zatrzymanie się wody. -
nick nieaktualny
-
Ja bylam dzis na wizycie zwazylam sie i od poczatku ciazy mam 6,5kg. Przrerazilam aie. Jestem wysoka i w zasadzie oprocz brzucha, piersi to nie czuje tych kilogramow, ale i tak odstawiam slodycze i inne przekaski.narazie mieszcze sie w stare spodnie i sukienki i luzniejsze bluzki, ale to dopiero sie zacznie. Mam kolezanke ktora przez cala ciaze przytyla 9kg.
-
moja koleżanka szczupła ale nieprzesadnie w trakcie ciąży przytyła ponad 30 kilo, przy 30-dziestym kilogramie przestała się ważyć, w ciągu kilku miesięcy po porodzie pozbyła się wszystkiego bez wysiłku, wyrzeczeń, sportu
moja siostra w trakcie ciąży nabrała 20 kg , po pół roku od porodu straciła około 25 kg
nie ma co panikować bo większość to woda -