Tydzień, a płeć :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi lekarz na badaniach prenatalnych w 13tygodniu powiedział, że jest za wcześnie i nie za bardzo lubi mówić tak wcześnie,ale na 80% będzie chłopak i pokazał mi siusiorka na zdjęciu 3D, ale powiedział, że na kolejnej wizycie mi potwierdzi czyli już niedługo bo 03.04 już się nie mogę doczekać
P.S. ma super sprzęt i mojej koleżance w 12tygodniu powiedział,że będzie chłopak i urodziła Kubusiamonalisa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Witam jestem w 27 tygodniu ciąży ciąży wysokiego ryzyka ponieważ jest to ciąża po poronieniu (ZAŚNIAD) do lekarza chodzę jak na szpilkach żeby tylko było ok wczoraj na wizycie okazało sie że skraca mi się szyjka na razie ma dł 2.9 i musż eduuużo odpoczywac u mnie to dość ciężkie bo mam 2 synóww:)
ale najlepsze jest to że w 22 tyg lekarz stwierdził że będzie dziewczynka 3 tygodnie temu że chłopak na 99 % wczoraj że dziewczynka ja już sama niewem co o tym myślećmonalisa lubi tę wiadomość
Iwetta -
w 15 tyg. 2 dni gin stwierdziła, że prawdopodobnie chłopak.. ale pewnie za 1,5 mieś. na drugim badaniu prenatalnym od innego lekarza otrzymam potwierdzenie lub zaprzeczenie, nie będę mu mówić co mi moja gin powiedziała:) Chcę by on pierwszy powiedział co widzi:)
monalisa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja bylam w 12 tc i lekarz powiedzial, ze na 80% dziewuszka bedzie z czego sie bardzo ucieszylam bo mam juz chlopca 6 letniego.. mam nadzieje, ze na polowkowym uslysze juz na 100% , ze dziewczynka.. ale bedzie co bedzie byle zdrowe dodam, ze najpierw bylam panstwowo i pani doktor raz, ze nie byla zbyt delikatna a dwa, ze ja wogole nic nie widzialam na monitorze.. tragedia.. zle zmierzyla dziecko..nastraszyla, ze za male. Potem poszlam prywatnie i okazalo sie, ze jest wszystko super.. takze niestety potwierdza zie, ze placisz to przynajmniej traktuja Cie bardzo dobrze..wszystko tlumacza, pokazuja..takze akurat na te sprawy warto wydac pieniazki..
-
nick nieaktualny