Tydzień, a płeć :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem dzis po badaniu usg, 16 tydzien i 3 dni i lekarz mimo, ze pewnosci nie miala to powiedziala ze wieksze prawdopodobienstwo jest chlopca i faktycznie bylo tam cos miedzy nozkami co pieknie odstawalo
kaarolaa, weronika86, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNam w 13 tyg. lekarz powiedział, ze na 90% chłopiec, i choc było nam wszystko jedno kto zamieszkał w brzuszku, to ja poczułam ulgę - pewnie dlatego, ze moja mama mówiła, za jak bedzie dziewczynka (ma jednego wnuka i marzyła jej się wnuczka) to bedzie szaleć z różowościami i kokardkami. W tyg. 19+0 lekarz potwierdził synka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 09:53
-
Ja byłam 2 dni temu i powiedziano mi wstępnie że będzie synuś. A potwierdzi pewnie za miesiąc.
Tak po ciuchu liczyłam na bliźniaki Uszczęśliwiłabym obie strony rodziny. U męża sami mężczyźni, u mnie same kobiety się rodziły od pokoleń.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 22:54
-
nick nieaktualnyjak byłam w 16 tygodniu lekarz stwierdził że nic się nie plącze między nóżkami;)
byłam wczoraj na USG połówkowym i były bardzo dobrze widoczne jajka mojej córci;D
z córeczki zrobil się synuś najważniejsze jednak żeby był zdrowy czego życze i wam i waszym pociechommalinka1984 lubi tę wiadomość
-
U mnie w 16tyg+0 podobno 100% dziewczyny, choć ja tam nie widziałam na badaniu nic co by mogło określić jakakolwiek płeć za 4tyg połówkowe wiec pewnie dopiero się potwierdzi"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
dziś się dowiedzialam ze na 80% dziewczynka mimo że pepowina byla miedzy nogami, lekarz wlaczyl 3d potem 2d i. przeswietlil z kazdej strony,powiedzial ze nie widzi męskich narządów, czy mogę mu wierzyć? bo jednak pepowina miedzy nogami dużo zaslania...
-
20tc i chłopczyk
malinka1984 lubi tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Mi w 12tyg. powiedziano,że bedzie dziewczynka, ale jakoś sceptycznie podeszłam do tego, bo ja tam nic nie widziałam. Jednak w 22 tyg. lekarz potwierdził,że na 100% dziewczynka , nawet zdjęcie narządów mi zrobił ,żebym uwierzyła
malinka1984 lubi tę wiadomość
-
Hej. W czwartek byłam u lekarza (16tydz), on do nas "to co dziś sprawdzamy płeć". Byliśmy z mężem w szoku, powiedział nam kto zamieszkał w brzuszku- chłopiecHej. W czwartek byłam u lekarza (16tydzień), a on do Nas
"to co dziś sprawdzamy płeć" więc byłam z mężem w szoku,że tak szybko. No i wyszło kto tam mieszka w brzuszku- chłopiec -
nick nieaktualnyU mnie 'zdiagnozowano' dziewczynkę w 15 tygodniu, w 21 potwierdzone przez tego samego ginekologa + na prenatalnych to samo. Nie powiem, miałam stracha, bo już w tym 15tc rzuciłam się na różowe ciuszki
kafabi, malinka1984, Sarah88 lubią tę wiadomość
-
angelcia wrote:U mnie 'zdiagnozowano' dziewczynkę w 15 tygodniu, w 21 potwierdzone przez tego samego ginekologa + na prenatalnych to samo. Nie powiem, miałam stracha, bo już w tym 15tc rzuciłam się na różowe ciuszki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:00