Tydzień, a płeć :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej u mnie na prenatalnym 23 kwietnia 12 tydzień lekarka powiedziała że najprawdopodobniej dziewczynka a wczoraj moja lekarka pokazała mi siusiaka hahaha ale powiedziała że to może być pępowina i że musimy jeszcze czekać bo jest wcześnie.... z resztą to różnie bywa bo jak byłam w ciąży z moja córeczką ( która niestety urodziła się martwa ) to do 20 tyg była chłopcem na 100% niby a okazała się dziewuszka więc tym razem też może być różnie
Grepade lubi tę wiadomość
kocham Cię córeczko (*)(*)(*) 22.05.2013 -
jestem w 19 tygodniu i dalej nie wiem. w 12 tygodniu dzieciątko pokazało niby siusiaka, podobnie jak na zdjeciu u santoocha, a tydzien temu lekarz powiedzial ze jakby jednak dziewczynka, ale pewnie nie jest bo dziecko nóżki ma zgięte. czekamy teraz do 11.06,moze się ujawni :)moje przeczucia od poczatku ciazy to ze jednak synka nosze pod sercem... zobaczymy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 23:01
-
no i lekarz stwierdził że 50%-50% ale bardziej obstawia chłopca, ja wiem że pod serduszkiem nosze synka, ale mąż nadal ma wielką nadzieje na ukochana córunie, za 2 tyg lekarz już będzie pewny,o ile malec się dobrze ułoży to będzie nasz 19 tydz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 07:50
Czekamy na Ciebie Maleństwo -
Witam
ja też bym już chciała znać płeć no ale cóż wizytę mam dopiero na 25 czerwca jeszcze 3 tygodnie masakra
W ogóle od wczoraj kuje mnie brzuch w okolicy pępka i nie wiem co to jest niby piszą że to nic groźnego ale nie wiem jak dziś nie przejdzie to chyba pojadę na pogotowie
też tak miałyście lub macie ?
Pozdrawiam -
I u Nas tak jak miałam wątpliwości w 15 tyg córa zasłoniła pipkę ppowiną a wyglądało to jak siusiak poważnie i teraz w 21 tyg dopiero pokazała pipcie królewna ogromnie się ciesze, bo mam już synka
Ps. I pseudo siusiak wyglądał jak na fotce z usg saantochy
I dowodzik na to ,że jestem dziewczynką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 21:13
Livia
Nela
Marcel
-
Byłam na usg w 12t0d prywatnie i lekarz powiedział że najprawdopodobniej to dziewczynka Czułam to odkąd dowiedziałam się o ciąży,więc nie było zaskoczenia Podobno to co jest wskazane na zdjęciu skierowane w dół oznacza dziewczynkę, a gdyby sterczało do góry to chłopiec. Mam nadzieję, że już się nic nie zmieni
-
Ja wczoraj na USG genetycznym (z USG 12 tydzień i 3 dzień) dowiedziałam się, że będę miała dziewczynkę, ale jak Was czytam to stwierdzam, że to może się jeszcze zmienić... ciekawe czy lekarz się nie pomylił..
USG robione prywatnie na dobrym sprzęcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 11:34
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]