III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kochane
ja codziennie na wieczór zmagam sie ze zgagą i bólami brzucha tak ciagnie mnie w dół a od jakiś 2 dni bola mnie krzyże i prawa strona no i to częste oddawanie moczu masakra a o pragnieniu to juz nie wspomne, w nocy mi idzie 1,5 l wody masakra nigdy tak nie miałam czuje się jakbym cały czas miała kaca -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja od 2 dni przechodzę jakąś gehennę - już zaczynam świrować. Boli mnie dół krzyża i brzuch- tak jakbym musiała iść do toalety, choć wcale nie mam biegunki, mały się strasznie napina i dół brzucha twardnieje, zgaga taka, że spać nie mogę już kolejną noc, ani dżemki po południu... tylko na rogalu się opieram w takiej półsiedzącej pozycji- ale chodzę jeszcze bardziej połamana od tego. Jest mi słabo, kręci mi się w głowie i czuję się cholernie zmęczona. Nie wiem już czy to jakieś symptomy przepowiadające ( mam nadzieję, ze nie to dopiero 32 tyd. ! ) czy ciśnienie czy co. Forma u mnie leży kompletnie, samopoczucie jeszcze gorzej:(
-
nick nieaktualnyLalita dobre pytanie. Nie potrafie tego rozróżnić. Teraz siedze i nie boli, a są momenty, że idzie kobla dostać
;oniqa czuje się tak samo od paru dni.. coraz bardziej zaczynam się obawiać, że urodzę wcześniej. Coraz częściej pobolewa mnie podbrzusze. -
magdziunia111123 wrote:dziewczyny kupiłam ten wiesiołek w kapsułkach. jaka dawke powinnam brac. wyczytałam tez ze w pozniejszym czasie mozna kapsułki stosowac dowcipnie aby przyspieszyc porod
3x2 dawka.
Co do dopochwowego aplikowania wlasnie tez bym chciala uzyskac info -
magdziunia111123, sla.s no to jedziemy na tym samym wózku
teraz będzie czas na nas ja juz powoli oswajam się z myslą że poród tuz tuż za jakieś 2 tyg
.
Miriam właśnie nic nie jem słonego a tak mnie suszy może organizm od środka sie oczyszcza i potrzebuje tyle wody ja sobie tak to tłumaczę -
gin powiedział że do piatku mam brać magnez i mospe a póxniej odstawić, próbowałm wczoraj wykonać masaż krocza ale coś mnie zaczęło piec i przerwałam chyba pozostane przy rozciaganiu sie i nie wiem kiedy zacząć na piłce skakać żeby nie było za wcześnie jak myslicie ??
-
;oniqa wrote:Witajcie kochane
ja codziennie na wieczór zmagam sie ze zgagą i bólami brzucha tak ciagnie mnie w dół a od jakiś 2 dni bola mnie krzyże i prawa strona no i to częste oddawanie moczu masakra a o pragnieniu to juz nie wspomne, w nocy mi idzie 1,5 l wody masakra nigdy tak nie miałam czuje się jakbym cały czas miała kaca
Jak bym czytała o sobie;oniqa lubi tę wiadomość
-
łączę się z wami w bólu...
ja też przedwczoraj i wczoraj przekonałam się co to znaczy mieć zgagę, bóle jak na @ zdarzają się codziennie, twardnienie brzucha i napinanie to już standard, mimo ze buiore dużą dawkę magnezu 3x2 tab
to wszystko za[powiada wielki dzień dziewczyny;)coś czuję że będziemy się rozpakowywać w podobnym czasie;)
u mnie piłka napompowana i czasem na niej posiedzę, olejek do masażu krocza tez jest, ale jakos nie moge sie dotego zabrać...;oniqa lubi tę wiadomość