X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Lula_w Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:40

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ja przeczytałam że najlepiej juz w 34 kilka stron wczesniej lalita dała fajna stronke tam wszystko pisze poszukaj sobie :)

ja poprałam tez juz ciuszki i poprasowałam ale poprałam te wieksze ze względu na długie nogi Natalki :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:
    Miriam mam wziąć 5 pieluch do szpitala (tak mi powiedzieli :D) ale postanowiłam w domu używać pieluch (to lepsze dla pupci myślę) a do wyjścia czy na noc pampersy :) Chyba, że będę mieć za duże nerwy przy tych pieluchach :)

a jakie kupiłaś te wielorazówki ? a do szpitala to 5 pieluch ? tzn pampersów czy tetry bo nie zrozumiałam :D

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc mamuśki :)

Miriam, Lula_w lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolorowych snów

;oniqa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    a jakie kupiłaś te wielorazówki ? a do szpitala to 5 pieluch ? tzn pampersów czy tetry bo nie zrozumiałam :D

Tetrówki (5), jakie hmm na allegro zamawiałam :D. Pampersów myśle, że zabiore z 20-30. :) Porozmawiam o tym z gin na wizycie.

• Lula_w Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula nie obraź się ale tak żartobliwie, uważaj żeby pod waszą nieobecność nie zrobiła wam "Big brothera" i kamery w mieszkaniu będziecie mieć :) Ja na szczęście nie mam tego problemu. Oczywiście "teściowa" interesuje się, ostatnio kupiła dla Małego pampersy i chusteczki, dzwoni raz na tydzień albo dwa tygodnie, ale głównie pyta jak się czuje i czy wszystko OK. Nie robi mi nawału telefonów i nie szpieguje :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:
    Tetrówki (5), jakie hmm na allegro zamawiałam :D. Pampersów myśle, że zabiore z 20-30. :) Porozmawiam o tym z gin na wizycie.

tetrówki hmmm a jak to się używa ? bo te typu kieszonka to wiem i te otulacze też ale tera hmm

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam nie wiem jak "teraz" ale ja po prostu zamierzam pupe w pieluche i na to otulacz i dziękuje :) Nie będę się szczypać z jakimiś wynalazkami w domu zresztą w dzień będę mieć Małego cały czas przy sobie więc będę mieć oko na to czy Mały nie przemaka itd. :) A pupcie będzie miał wietrzoną :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mój mąż z mamuśka ma codziennie kontakt tel teraz jak pojechał do anglii w tą i z powrotem to robie za sekretarke i co sms odniego to muszę zdawać relacje :D haha ja aż się boje tego miesiąca wrrr już męża nastawiam że po porodzie w szpitalu mile widziany jest tylko on żadnych innych gości ! a w święta teściowa jak się dowiedziała że w wakacje to może w góry byśmy z małą pojechali na urlop bo wiadomo nigdzie dalej się nie ruszymy to myślałam że się zagotuje że nie do niej a szkoda bardzo że urlop mam spędzać z mamusią :D już nam sylwestra 2014 zaplanowała że mała zostanie z nią a my pójdziemy na bal haha dobre sobie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sla a otulacze jakie kupiłaś :D sory że tak wypytuje ale zaczynam myśleć o zakupie :D

• Lula_w Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :*

Miriam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula to powiedz prosto z mostu co myślisz, ja stety/niestety taka jestem i wychodzi to raczej na dobre (po uprzedniej obrazie osoby do której mówie)

Miriam a kupiłam 2 otulacze na napy :D Na allegro znalazłam i zamówiłam. :)
    http://allegro.pl/otulacz-xs-s-pieluszki-pieluchy-wielorazowe-i3837969845.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dwa tylko myślisz że wystarczą ?
    hmm zdaj relacje tobie nie długo zostało do porodu to może się wstrzymam jeszcze z zakupem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam mysle ze tak, bo one są z takij hmm ceratki więc można jak pielucha sie przesika tylko przetrzec na mokro :) No niecałe 3 tygodnie zostały, zdam relacje. Ja kupowałam je dopiero tak w 33 może tygodniu. Ja się zdecydowałam ze względu na koszty za pampersy. No mówi się, że woda idzie na pranie proszki itd. Ale to nie jest taki koszt jak przy pampersach myślę. Więc wole połączyć pampersy z pieluchami :)

Ja lece na film, bo M przyjeżdża :) Dobranoc :*

Miriam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak myślę że to jednak taniej wyjdzie :) to miłego seansu życzę a ja coś czuję że kolejna bez senna noc przede mną :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szlak mnie trafi z tą bezsennością macie jakies sposoby sprawdzone ?

• magdziunia111123 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miriam polecam wyszywanie:-P ja wyszywam jak nie moge spac az sie kolorowo robi. co innego w nocy robic, czytac sie nie chce w tv nic nie leci a meza nie ma nawet moj pies spi wiec ja se chociaz rece zajmuje a jak czas leci;-)

jd7r1di.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziunia111123 wrote:
    miriam polecam wyszywanie:-P ja wyszywam jak nie moge spac az sie kolorowo robi. co innego w nocy robic, czytac sie nie chce w tv nic nie leci a meza nie ma nawet moj pies spi wiec ja se chociaz rece zajmuje a jak czas leci;-)

wyszywać ale co hmm tzn haftować czy jak :D

‹‹ 1025 1026 1027 1028 1029 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ