III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysla.s wrote:Miriam mam wziąć 5 pieluch do szpitala (tak mi powiedzieli
) ale postanowiłam w domu używać pieluch (to lepsze dla pupci myślę) a do wyjścia czy na noc pampersy
Chyba, że będę mieć za duże nerwy przy tych pieluchach
a jakie kupiłaś te wielorazówki ? a do szpitala to 5 pieluch ? tzn pampersów czy tetry bo nie zrozumiałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLula nie obraź się ale tak żartobliwie, uważaj żeby pod waszą nieobecność nie zrobiła wam "Big brothera" i kamery w mieszkaniu będziecie mieć
Ja na szczęście nie mam tego problemu. Oczywiście "teściowa" interesuje się, ostatnio kupiła dla Małego pampersy i chusteczki, dzwoni raz na tydzień albo dwa tygodnie, ale głównie pyta jak się czuje i czy wszystko OK. Nie robi mi nawału telefonów i nie szpieguje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam nie wiem jak "teraz" ale ja po prostu zamierzam pupe w pieluche i na to otulacz i dziękuje
Nie będę się szczypać z jakimiś wynalazkami w domu zresztą w dzień będę mieć Małego cały czas przy sobie więc będę mieć oko na to czy Mały nie przemaka itd.
A pupcie będzie miał wietrzoną
-
nick nieaktualnyno mój mąż z mamuśka ma codziennie kontakt tel teraz jak pojechał do anglii w tą i z powrotem to robie za sekretarke i co sms odniego to muszę zdawać relacje
haha ja aż się boje tego miesiąca wrrr już męża nastawiam że po porodzie w szpitalu mile widziany jest tylko on żadnych innych gości ! a w święta teściowa jak się dowiedziała że w wakacje to może w góry byśmy z małą pojechali na urlop bo wiadomo nigdzie dalej się nie ruszymy to myślałam że się zagotuje że nie do niej a szkoda bardzo że urlop mam spędzać z mamusią
już nam sylwestra 2014 zaplanowała że mała zostanie z nią a my pójdziemy na bal haha dobre sobie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLula to powiedz prosto z mostu co myślisz, ja stety/niestety taka jestem i wychodzi to raczej na dobre (po uprzedniej obrazie osoby do której mówie)
Miriam a kupiłam 2 otulacze na napyNa allegro znalazłam i zamówiłam.
http://allegro.pl/otulacz-xs-s-pieluszki-pieluchy-wielorazowe-i3837969845.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam mysle ze tak, bo one są z takij hmm ceratki więc można jak pielucha sie przesika tylko przetrzec na mokro
No niecałe 3 tygodnie zostały, zdam relacje. Ja kupowałam je dopiero tak w 33 może tygodniu. Ja się zdecydowałam ze względu na koszty za pampersy. No mówi się, że woda idzie na pranie proszki itd. Ale to nie jest taki koszt jak przy pampersach myślę. Więc wole połączyć pampersy z pieluchami
Ja lece na film, bo M przyjeżdżaDobranoc :*
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdziunia111123 wrote:miriam polecam wyszywanie:-P ja wyszywam jak nie moge spac az sie kolorowo robi. co innego w nocy robic, czytac sie nie chce w tv nic nie leci a meza nie ma nawet moj pies spi wiec ja se chociaz rece zajmuje a jak czas leci;-)
wyszywać ale co hmm tzn haftować czy jak