III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
ja wczoraj poszlam spac bo zle sie czulam brzuch mi sie twardy robil i mdlilo mnie i glowa bolala caly dzien. dzis rano bylo już ok ale znowu sie zaczyna i plecy na dole w krzyzu pobolewaj. szczerze to juz bym chciala urodzic bo zmeczona jestem i marudze ;/ -
magdziunia111123 wrote:blondi kochana ja jestem wkurzona ze moj synek takie jaja sobie ze mnie robi skurcze znowu minely tylko bol jak na okres meczy dosc silny wysprzatalam mieszkanie z nerwow bylam na zakupach teraz po nocy mylam podloge na kolanach i boli ten brzuch i krocze ale nic pozatym sie nie dzieje. blondi jak ty sie czujesz kochana?
a plemniczka rodzisz? -
Lula_w wrote:Mnie znowu mdłości w nocy dopadły i trzymają do teraz. Bleeee
A muszę mieszkanie ogarnąć, dzisiaj u nas ksiądz po kolędzie
A tak po za tym do dzień dobry wszystkim. U was też taka paskudna pogoda? -
Dziewczyny, jak dziś rano wstałam, poszłam do łazienki naszedł mnie taki ból (w pozycji stojącej) promieniujący na krocze, że aż się zgarbiłam z bólu. Przestraszyłam się, ale po dłuższej chwili przeszło. Przeraziłam się, bo torba do szpitala niespakowana
Oj, a dziś mam wizytę u gin na 15:30. Nic mi się nie chce.
Mój synek wczoraj się kręcił w brzuchu, i wypinał, co mnie cieszy, bo ostatnio był mało aktywny.
Ciężkie jest życie kobiety w ciąży, stresujące
Miłego dnia!
-
to u mnie to samo mdli mnie wiecznie na nic nie mam ochoty tylko sie zloszcze maz wraca z pracy i sie nabija ze gdzies mamy ul w mieszkaniu bo mnie wiecznie osy gryza. jestem zmeczona boli wszystko jest mi niedobrze jeszcze biegunke mam co chwile i wlasciwie to tylko pije wode bo nie mam ochoty jesc. brzuch boli mnie na @ ale nie przechodzi i jest to bol ciagly a nogi odmawiaja posluszenstwa:-(. juz sie nawet nie zastanawiam kiedy to nastapi chcialabym sie wyspac jednej nocy i potem moge rodzic tylko troche.odpoczynku potrzebuje:-(
-
dzień dobry
:oniqa 3maj sie bedzie dobrze ! Ja dzis miałam straszna noc normalnie zionelam ogniem taka zgaga. I wczoraj przesadziłam z chodzeniem cały dzien na nogach a wnocy takie niebolesne twardnienia brzucha mialam co sie ruszylam zmieniajac pozycje to brzuch twardniał. Dlatego dzis leze caly dzien w łóżeczku i odpoczywam;oniqa lubi tę wiadomość
-
Ja w poniedziałek mam wizytę u lekarza nie ukrywam że chciała bym dotrwać, bo mój doktorek w poniedziałek dopiero będzie w pracy bo jeszcze na urlopie.. No ale Krzyś się uprze to się nie zakorkuję.Cieszę się bardzo że sie nie przekręcił główkowo to przynajmniej mam pewną cc jak by co
-
magdziunia111123 wrote:to u mnie to samo mdli mnie wiecznie na nic nie mam ochoty tylko sie zloszcze maz wraca z pracy i sie nabija ze gdzies mamy ul w mieszkaniu bo mnie wiecznie osy gryza. jestem zmeczona boli wszystko jest mi niedobrze jeszcze biegunke mam co chwile i wlasciwie to tylko pije wode bo nie mam ochoty jesc. brzuch boli mnie na @ ale nie przechodzi i jest to bol ciagly a nogi odmawiaja posluszenstwa:-(. juz sie nawet nie zastanawiam kiedy to nastapi chcialabym sie wyspac jednej nocy i potem moge rodzic tylko troche.odpoczynku potrzebuje:-(
-
Blondi22 wrote:A czy takie czeste twardnienia brzuszka moga skracas szyjke albo ja rozwierac bo tak sie zastanawiam?
i dzis jak chodzilam to w pachwinie mnie bolao pewnie malutka nizej zeszla
mnie od ponad 2 tyg bardzo brzuch twardnieje, nawet jeden fdzień miałam taki że cały czas był twardy ale miałam wtedy wizyte i wszystko było ok, wczoraj też miałam wizyte i szyjka nadal ma 4 cm tak jak od początku, tak więc lekarz stwierdził że u mnie są te skurcze bardziej odczuwalne ale na szyjke póki co nie wpływają. -
madzia123 wrote:Ja w poniedziałek mam wizytę u lekarza nie ukrywam że chciała bym dotrwać, bo mój doktorek w poniedziałek dopiero będzie w pracy bo jeszcze na urlopie.. No ale Krzyś się uprze to się nie zakorkuję.Cieszę się bardzo że sie nie przekręcił główkowo to przynajmniej mam pewną cc jak by co
ja mam we wtorek
-
dziewczyny chodziłyście do szkoły rodzenia? ja właśnie dziś miałam problem z zapisem na luty na szczęście w 3 się udało:) wyczytałam żeby do szkoły chodzić miedzy 25-30 tygodniem czyli powinnam zacząć za tydzień a chce się zapisać od lutego myślicie że będzie ok?
będę wdzięczna na jakieś wypowiedzi:) -
lusia22 wrote:mnie od ponad 2 tyg bardzo brzuch twardnieje, nawet jeden fdzień miałam taki że cały czas był twardy ale miałam wtedy wizyte i wszystko było ok, wczoraj też miałam wizyte i szyjka nadal ma 4 cm tak jak od początku, tak więc lekarz stwierdził że u mnie są te skurcze bardziej odczuwalne ale na szyjke póki co nie wpływają.
-
Blondi22 wrote:ja od jakiegos 20tyg ciazy mialam twardnienia ale zadko a ostatnio juz czesciej i dluzsze
ale już masz dzieciątko donoszone to nawet gdyby się skracała to już możesz rodzić, a ja jeszcze troszke musze wytrzymać.
fajnie już macie niedługo zobaczycie swoje dzieciaczki -
lusia22 wrote:ale już masz dzieciątko donoszone to nawet gdyby się skracała to już możesz rodzić, a ja jeszcze troszke musze wytrzymać.
fajnie już macie niedługo zobaczycie swoje dzieciaczki -
magdalena wrote:dziewczyny chodziłyście do szkoły rodzenia? ja właśnie dziś miałam problem z zapisem na luty na szczęście w 3 się udało:) wyczytałam żeby do szkoły chodzić miedzy 25-30 tygodniem czyli powinnam zacząć za tydzień a chce się zapisać od lutego myślicie że będzie ok?
będę wdzięczna na jakieś wypowiedzi:)
Magdalena mysle ze spokojnie mozesz zaczac chodzic od lutego. Ja sie zapisalam do szkoly rodzenia chyba w 26 lub w 27 tyg ciazy a byly z nami dziewczyny ktore byly w 32 tyg takze bedzie ok. Ja osobiscie polecambylam bardzo zadowolonamagdalena lubi tę wiadomość