III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
magdziunia111123 wrote:biorac pod uwage ze u mnie na porodówce sa tylko 3 łóżka to wolałabym urodzic przed ta pełnia, pozatym nie wiem czy psychicznie wytrzymam
-
;oniqa wrote:Witajcie kochanie dziekuje każdej z osobna za dobre słowo i trzymanie kciuków, ja juz jestem w domu wypuścili mnie dzisiaj chyba z braku miejśc no i z tego powodu że unormowało mi się ciśnienie, dostałam tabletki mam odpoczywac i nie przemęcać i denerwowac się. jak mnie gin badał to nisko jest główka le wszytsko pozamykane i póki co nie zapowiada sie na poród a więc czekam na rozwój sytuacji niech mała przynajmniej poczeka do 1 lutego
;oniqa lubi tę wiadomość
-
ann21 wrote:witam wszystkich chciałam poinformować że 06.01 po 6h o 18.10 po ciężkich bólach (sn) przyszła na świat nasza królewna /karolinka/ 3500kg i 56cm duża wczoraj wróciliśmy ze szpitala mała śpi jak aniołem karmiona cycem i oby dalej troche mnie nacieli boli tyłek ale najważniejsze że mała przyszła na świat cała i zdrowa pozdrawiamy wszystkie mamusie
-
nick nieaktualny
-
Haloo kochane
Ann Gratulację przyjść na świat księżniczki;) Bo wiadomo teraz więcej chłopów niż kobietek;P
Oniqa to uważaj na siebie i przestrzegaj wszystkich zaleceń)
Ja dziś w nocy myślałam że oszaleje mój synuś ma skok rozwojowy i maruda się zrobił... spał od 22.30-1.30 ,potem o 3 zasnoł obudził się o 4,30 i do ok 8 nie spał... nakarmiony przebrany posiedział a za chwile płacz...
Potem zasneliśmy... i co i co... co chwile go coś budziło przez sen..
Biedak mój jeden:)
Mój synuś ma już ponad miesiąc urodził się z wagą 3640 i główka miała 34 cm
Teraz ma już 38cm główka i waga ponad 4550:P
pillow, inezz, Ancia77, Matylda36, Perełka, kaaasiaczek_, milola86, Blondi22, Dorjana, Kocur, Miriam, magdalena, Marysia0312, szczessciara, ;oniqa, lusia22, juicca, kotek27, Lula_w lubią tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Haloo kochane
Ann Gratulację przyjść na świat księżniczki;) Bo wiadomo teraz więcej chłopów niż kobietek;P
Oniqa to uważaj na siebie i przestrzegaj wszystkich zaleceń)
Ja dziś w nocy myślałam że oszaleje mój synuś ma skok rozwojowy i maruda się zrobił... spał od 22.30-1.30 ,potem o 3 zasnoł obudził się o 4,30 i do ok 8 nie spał... nakarmiony przebrany posiedział a za chwile płacz...
Potem zasneliśmy... i co i co... co chwile go coś budziło przez sen..
Biedak mój jeden:)
Mój synuś ma już ponad miesiąc urodził się z wagą 3640 i główka miała 34 cm
Teraz ma już 38cm główka i waga ponad 4550:P