III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
blondi no to rozkrecaj sie ja juz nawet nie pisze ze cos sie kreci mam wrazenie ze zawracam innym i sobie tym dupe a potem to samo wychodzi z tego mojego rozkrecania. jestem starsznie zla dzisiaj wsciekla doslownie jak osa a z godziny na godzine coraz bardziej
-
a wogole to z godzine wertowalam strony w tyl i przypominalam sobie jak to bylo z tymi oznakami porodu u dziewczyn... czytalam historie Any, Welurki, lality, moni i jeszcze innych dziewczyn ktore w tym czasie sie rozpakowywaly... i kurde u kazdej inaczej
i bez znaczenia miala tu szyjka, czy wczesniejsze dolegliwosci
-
Ja po wizycie, synek waży 2300, więc duży aż taki nie jest. Trzy tygodnie temu ważył 1300, więc sporo nadrobił. Wszystkie parametry w porządku, szyjka też. Gin powiedział, że teraz częstotliwośc wizyt się zwiększy, kolejną mam 24stycznia, za dwa tygodnie i pierwsze ktg.
Marysia0312, ;oniqa, Blondi22, kaaasiaczek_, paula22 lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam dodac Gratulację dla Ann!!
Lalita synuś przesłodki, szybko dzieci rosną, Twój już ma miesiącZleciało.
Blondi śliczny brzuszek
Idę się położyc, bo brzuch podchodzi mi do gardła, mały się pręży) Swoją drogą ciekawa jestem jak wyglądac będzie mój synuś, nie miałam usg 3d. Najważniejsze, by był zdrowy, czasem oblatuje mnie strach, że jak urodzę nie wyjdę szybko do domu, tylko zostawią nas w szpitalu przez tą cukrzycę ciążową. Bo ja to mam takiego zaje*stego pecha Echh
Lalita2710, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotku super wiesci:)
A powiedz mi jak własnie wyglada ta procedura po urodzeniu bobaska jesli kobieta ma w ciazy cukrzycę?
Ja byłam na profilu dobowym cukrzycy (co 2godz pobierli krew przez 24godz) i tylko po śniadaniu miałamlekko podwyzszone wyniki ,reszta rewelacyjnie wyszła. Teraz w domu mierze cukier i sporadycznie przekroczy norme. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny