III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mam zagwostke. poserduszkowalismy z mezem troche i caly czas mowi ze jest bardzo malo miejsca jakby tak cos w srodku siedzialo przestraszyl sie biedak a ja jeszcze bardziej chyba. moze glupie pytanie ale czy to glowka moze byc az tak nisko zeby ja dotykac?
-
no z tymi ciuszkami to fakt zależy dużo od marki. Przeleciałam metkami i nie jedno 62 jest większe niż 68. Wcześniej miałam schizę, że za małe wszytsko będzie a teraz że za duzo bo 90% rzeczy na 62 i 68
No trudno wyjdzie w praniu
Ja nie wiem czy mój będzie duży czy mały zawsze przodował znacznie na USG ostatnio był na styk a normy w nawiasie -/+ 3 tyg... 3 tygodnie to sporo dla takiego bobasa, więc mam wrażenie, ze im bliżej porodu tym te wartości na USg są mniej wiarygodne. Wszystko okaże się po porodzie, bo na NFZ już miałam ostatnie, a prywatnie już raczej nie pójdę. "tylko" jakieś 7 tygodni zostało
Młody dziś tak mnie kopie, że aż wyginam się z bólu miejscami. Nie wiem czym sobie załuzyłam na takie traktowanie. Mąż się śmieje, że mam w brzuchu obcego. Mi jakoś do śmiechu nie jest- bo Rysio tak się pręży i ćwiczy, że nie jest to zbyt przyjemne. Szczególnie pęcherz i takie jakby kłucia w pochwiekotek27 lubi tę wiadomość
-
Heybeauti dopiero co ja tu się witałam, a dziś skończyłam 33 tydzień oO W tym III trymestrze czas przyspiesza
haybeauti lubi tę wiadomość
-
Lula_w wrote:No u mnie pewno modelki nie będzie, ja niska mąż też pewno mały pączuś wyjdzie
ja tez jestem niska mam 160 a maz nie cale 180cm i skad taka modelka ? heh ale synek tez duży jest ma teraz 4,5 roku a wzrost 117cm
-
magdziunia111123 wrote:mam zagwostke. poserduszkowalismy z mezem troche i caly czas mowi ze jest bardzo malo miejsca jakby tak cos w srodku siedzialo przestraszyl sie biedak a ja jeszcze bardziej chyba. moze glupie pytanie ale czy to glowka moze byc az tak nisko zeby ja dotykac?
-
plemniczka wrote:dzien dobry. Pol nocy mialam ból krzyza i podbrzusza.. ale wiedzialam ze to nie to, bo byl to ciągly ból. Teraz spokój.
Od 2 tygodni łykam wiesiolka, ale od wczoraj na noc aplikuje go dopochwowo, nie doustnie, moze to cos ruszy. -
nick nieaktualnyWitam haybeauti Kocur ma zdecydowaną racje tutaj czas tak leci w ostatnim trymestrze, że czasem go brakuje :o !
Mój Szkarb upodobał sobie od wczoraj wciskanie pupy na żebro. Niezbyt to przyjemne, bo mam wrażenie, że uciska i wypycha mi żebro. Ale skoro jemu tak wygodnie to wytrzymamJuż niedługo
Blondi22, kotek27, juicca, haybeauti lubią tę wiadomość